27dc tak mi gin mówiłDziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27dc tak mi gin mówiłDziewczyny kiedy robi się bete najwcześniej?
Ale sie zsyncchronizowalysmy!!! to teraz w nagrodę podwójne kreseczki w nagrodę dla nas!!Ja Temp już nie mierze ale widzę ze zaczęłyśmy @ tak samo i owu tez była tego samego dnia [emoji51][emoji23]trzymam kciuki kochana !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz, doopa to tez jakas opcja(...)jest mi z tym zle bo lubilismy sie pobawic w lozku i nie tylko, a teraz doopa ((( .
3dzieci 1aniolek@Docia1975 kochana, ile Ty masz dzieci? Bo w tabelce masz wpisane, że starasz się o 5, czyli masz 4 teraz, czy liczyłaś aniołki?
27dc tak mi gin mówił
Ale sie zsyncchronizowalysmy!!! to teraz w nagrodę podwójne kreseczki w nagrodę dla nas!!
Wiesz, doopa to tez jakas opcja
Mi sie owu przyspieszyla, wiec @ mam 4.03.
Ale sie zsyncchronizowalysmy!!! to teraz w nagrodę podwójne kreseczki w nagrodę dla nas!!
Wiesz, doopa to tez jakas opcja
Mi sie owu przyspieszyla, wiec @ mam 4.03.
Kup androwit,magnez@Millo już mojemu zapowiedziałam więcej ruchu bo niestety 8-10h dziennie przy komputerze jak widać mu nie służy. Z dietą coś pokombinujemy na pewno i jeszcze jakieś suplementy. Myślicie, że to, że się nam nie udaje to wina tych plemników?
Jeszcze nie wiem. Dziś płaciłam 100. Ostatnio 180 z cytologia.Super! przepraszam że pytam, ale dużo płacisz za monit?