renia200
mama Victorki :)
Jeszcze nie przylazla lol ale czuje ze przylezie bo chyba przeoczyliśmy owulacje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło matko, wiedziałam że coś pokiełbasiłam [emoji23] tfu, tfu przez lewe ramię, cofam [emoji23] chodziło mi @judytka777 [emoji1]Jeszcze nie przylazla lol ale czuje ze przylezie bo chyba przeoczyliśmy owulacje
Widzisz a tak się bałaś. Nie jest najgorszej. Nadzieja zawsze jest.Jestem po wizycie. Pobrany posiew, jeśli wynik będzie ok, to w następnym cyklu wykonają mi hsg. Niestety otyłość i Hashimoto też mają wpływ na wynik crp... I tyle, miesiąc w plecy.
Pogadałam trochę z Panią Doktor i cóż... nie jest dobrze, amh niskie poniżej normy dla kobiet w moim wieku. Nie oznacza to, że nie ma szansy, ale jest mało czasu. Progesteron niski, ale z tym sobie poradzimy. Niestety nie przyjmuje nigdzie prywatnie, ale poleciła mi lekarzy ze szpitala. Mam porozmawiać jak będę na hsg, ponieważ ona nie ma możliwości monitoringu owulacji Niestety nie wiele może w medicover
Teraz duphaston od 16 dc i czekam na @. Potem hsg i jeśli ok to pomyślę co dalej. Ale znając moje szczęście to zabieg hsg zakończy starania.
U mnie tak się ponuro zrobiło... A rano nawet pranie na balkonie wieszalam [emoji20] teraz jakiŚ huragan i ciemnica...
@Paraplu fajnie że wyszłas z krzaczorow, szkoďa że ciacho nie podziałalo[emoji1] a migren współczuję... Ja ze zwykłym bólem głowy czasem nie do zniesienia jestem, nie wyobrażam sobie migren [emoji15] i ja też zaczęłam ogarniac plakaty i grafiki dzięki tobie [emoji23] a z seksem będzie lepiej, zobaczysz, niech tylko ta twoja "delikutaśna" psiocha sie ogarnie [emoji1] [emoji11]
@StorAnia spokojnie jak na wojnie! Bo tu trzeba plan działania opracować, w takim stanie niczego nie zdzialasz. Antybiotyk, hsg i do przodu! [emoji110] [emoji11]
A piesy piękne! [emoji7]
@Dariana [emoji173] [emoji8] [emoji8]
@judytka777 szkoda że przylazla... Ale pamiętaj, wiosna! Więcej słońca, więcej seksów... [emoji1] będzie dobrze, niech szybko mija i nie daje w kość.
@marc jak sytuacja na froncie, jakieś znaki dymne, przeczucia? [emoji1]
Miałam jeszcze kilku wam coś napisać, Ale telefon mi się non stop zawiesza na pisaniu i wyprowadzil mnie z równowagi i straciłam wątek [emoji12]
Ej, też chce się komuś przyśnic! Ja wiem że widoki nie za ciekawe, no ale miejcie litość! [emoji23]
U mnie 31dc, ani widu, ani słychu... Pewnie się wydłuży, menda... Chociaż czasem brzuch zaboli, jajnik zapiecze... Ale jak już ma zamiar przyjść to niech się spóźni z tydzień, plodne mi się chociaż przesuną i będzie nadzieja na styczniowego Bąbla [emoji23]
Trzymam kciuki za jajka, płodne i pozytywne testy, mogą być nawet owulacyjne [emoji1] a właśnie, @Lanvin robiłaś dzisiaj test owu? Jak sytuacja?
Ale żem się rozpisala, 20 minut to pisałam [emoji23]
Dobra, kończę [emoji16]
Kochana proszę mnie wykreślic z tej tabelki