reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka testy mam Lady Max, takie mi w aptece polecili...
Robiłam dzisiaj pierwszy to druga kreska bardzo blada.

reklama
Kolekcjonerka jak już kiedyś pisałam będę raczej staraczką na 2018 rok... Chciałabym zacząć w lipcu 2017. Oby się udało. I Tobie życzę, aby to był pierwszy o ostatni cykl starań :)
A z Wami jestem, bo Was lubię i będę Wam kibicować :)

Ja z kolei nienawidzę fantasty :p i s-f i matrixów, transpormersów itp :p z czytania lubię kryminały. Z filmów dramaty :p O taki wesoły ze mnie człowiek :p :p

Cześć dziewczyny,
wczoraj już nie pisałam, bo późno wróciliśmy z działeczki po całym dniu na powietrzu, a obiecaliśmy Olci składanie domku dla lalek, to trzeba było słowa dotrzymać i zeszło nam się prawie do 22.00[emoji14]
Ale cóż - uśmiech i szczęśćie Dziecka - BEZCENNE:p

ja też od tego cyklu korzystam z WomanLog - zobaczymy

trzyma &&& za nasionko, co by zakiełkowało!!!!!

bądź dobrej myśli!!!! może to właśnie ten cykl:)

my uwielbiamy jeść na działeczce, poza grilem Olcia wcina zawsze zupkę i zupełnie inaczej jej "wchodzi":p

Katia kiedy przechodzisz z poczekalni do staranek? Bo ja teraz w czerwcu po @

ja i oglądałm film i czytałam wszystkie cżęści:) może być ale d....nie urywa:)

trzymam kciuki, oby metoda przyniosła zamierzone rezultaty!

jakiej firmy kupiłaś te testy?

za Ciebie również trzymam &&&&&&

takich sytuacji nie unikniesz ale lepiej być zwartym i gotowym jak test wyjdzie pozytywny i mąż będzie w domu!

pewnie ciężko czekać ale małymi kroczkami do spełnienia marzeń.....;)

Moj aOlcia uwielbia gry w szczególności zagadki czytane tj: Zagadki Smoka Obiboka, Zgaduj Zgadula ale też polecam grę LaCucaracha - z cyberrobalem:)

czekamy na fotkę!!!!!

ja kiedyś czytałam baaardzo dużo a teraz jakoś wiecznie mam myśli zabiegane wracam zmęczona, ciągle coś, skupić się nie mogę na czytaniu:/

ja mam kilndla:) prezent od męża:)
Ja też mam od męża ;) jak by któraś chciała to mogę na kindla od groma romansów przesłać ;)
Dawaj zdjęcie kochana!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

ja też czytałam Nostalgię Anioła i oglądałam film.

polecam też "Złodziejkę książek" Marcusa Zusaka i całą serię Camili Lackberg "Księżniczka z Lodu" "niemiecki bękart" "ofiara losu" "latarnik" "kaznodzieja" "kamieniarz" "syrenka" itd....:) - mam wszystkie na półce

mam też kolekcję kryminałów Agathy Christie w twardej oprawie - 85 sztuk :) :) :) za czasów studenckich uwielbiałam, były co 2 tygodnie w kioskach, ponad 2 lata zbierałam:)
Haha i jaz wiadomo skad taki a nie inny nick [emoji13]

Ja z kolei nienawidzę fantasty :p i s-f i matrixów, transpormersów itp :p

Grzeszysz kobieto! [emoji13][emoji16][emoji6]

9ewnvfxmgto5niho.png

Cześć dziewczyny. Gratuluję tym co się udało, i maja dwie kreseczki. :) U mnie niestety już dwóch kreseczke nie ma. Powtarzała dzisiaj test i wynik negatywny. Niestety z lekarzem nie udało mi się skontaktować dzisiaj. Będę próbować jutro chociaż niewiem czy to ma jakiś sens. :(:(

Cześć dziewczyny. Gratuluję tym co się udało, i maja dwie kreseczki. :) U mnie niestety już dwóch kreseczke nie ma. Powtarzała dzisiaj test i wynik negatywny. Niestety z lekarzem nie udało mi się skontaktować dzisiaj. Będę próbować jutro chociaż niewiem czy to ma jakiś sens. :(:(
[emoji17] [emoji17] Warto się jednak mimo wszystko skontaktować.

Następnym razem napewno się uda, wiem co czujesz, pozdrawiam Cię serdecznie :-)

niewidziałam takich, ja miałam jakieś z all takie megatanie noname chyba:p

Kolekcjonerka jak już kiedyś pisałam będę raczej staraczką na 2018 rok... Chciałabym zacząć w lipcu 2017. Oby się udało. I Tobie życzę, aby to był pierwszy o ostatni cykl starań :)
A z Wami jestem, bo Was lubię i będę Wam kibicować :)

Ja z kolei nienawidzę fantasty :p i s-f i matrixów, transpormersów itp :p z czytania lubię kryminały. Z filmów dramaty :p O taki wesoły ze mnie człowiek :p :p

sorki, że zapomniałam:/

Ja też mam od męża ;) jak by któraś chciała to mogę na kindla od groma romansów przesłać ;)

Dawaj zdjęcie kochana!!!!

kurde mam tyle książek od koleżanki nonstop dosyłanych że nie wyrabiam narazie, ale dzięki będe pamiętać :)

Haha i jaz wiadomo skad taki a nie inny nick [emoji13]

Grzeszysz kobieto! [emoji13][emoji16][emoji6]

9ewnvfxmgto5niho.png

Pudło niestety z nickiem hehe

reklama
Ojjj bardzo mi przykro ; ( dla pewności pewności lekarzem warto to skonsultować .
Ja bym nie pogardziła romansidłami. [emoji3]
Podaj mi na priv E-mail do kindla to wyśle ;)

Delli hop hop nie trzymaj nas tak w niepewności!

Do góry