reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dzień dobry.witam się w leniwą sobotę:) bez prądu bo jakieś naprawy trwają.masakra jak bez tego trudno.dobrze że zrobiłam rano rosół to już zjedliśmy i spokój:)
Mnie jakieś przeziębienie chyba bierze.rano wstałam połamana i jakaś słaba.czuję że mnie rozłoży:mad:
poza tym nie miałam czasu pisać bo dzielimy ten pokój chłopakom i jest u mnie szał i bałagan.a to dopiero początek.Mój to w ogóle jakiś narwany.mieliśmy robić remont za rok,potem zmienił że na tych wakacjach ale jednak stwierdził że co będzie tracił czas jak może już to zrobić:eek:no i mnie goni do roboty:-D:-D

Chyba nie będę .... kurde... po ostatnim razie to mam jakiś uraz :-(
ja też już bym nie chciała robić wcześniej testów ale nie wiem czy się powstrzymam.zatestuje w piątek także jeszcze długie dni czekania

Jak się nie pojawi @ to poczekam do środy ;) oby nic się nie pojawiło :)
trzymam kciuki żeby się nie pojawiła!!!

StorAnia za Ciebie również trzymam kciuki!!

ps. a tak w ogóle to za was wszystkie trzymam kciuki bardzo mocno!!!!

dziewczyny mam niezbyt mądre pytanie...jak robicie to ze ktoś jest oznaczony na zielono jak o nim piszecie?klikając na to otwiera się profil tej osoby?wiecie o co mi chodzi?:-D:errr:

reklama
Marcjanna kiedy test,Ania jak tam?masz wynik?ja po gin pecherzyk 14dc 20mm jeden piekny zastrzyk zrobiony i jak kotek zabiorę się za męża w weekend,to buziaki, i jak tam po ciastku:)

Do góry