reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dzień dobry.witam się w leniwą sobotę:) bez prądu bo jakieś naprawy trwają.masakra jak bez tego trudno.dobrze że zrobiłam rano rosół to już zjedliśmy i spokój:)
Mnie jakieś przeziębienie chyba bierze.rano wstałam połamana i jakaś słaba.czuję że mnie rozłoży:mad:
poza tym nie miałam czasu pisać bo dzielimy ten pokój chłopakom i jest u mnie szał i bałagan.a to dopiero początek.Mój to w ogóle jakiś narwany.mieliśmy robić remont za rok,potem zmienił że na tych wakacjach ale jednak stwierdził że co będzie tracił czas jak może już to zrobić:eek:no i mnie goni do roboty:-D:-D

Chyba nie będę .... kurde... po ostatnim razie to mam jakiś uraz :-(
ja też już bym nie chciała robić wcześniej testów ale nie wiem czy się powstrzymam.zatestuje w piątek także jeszcze długie dni czekania

Jak się nie pojawi @ to poczekam do środy ;) oby nic się nie pojawiło :)
trzymam kciuki żeby się nie pojawiła!!!

StorAnia za Ciebie również trzymam kciuki!!

ps. a tak w ogóle to za was wszystkie trzymam kciuki bardzo mocno!!!!

dziewczyny mam niezbyt mądre pytanie...jak robicie to ze ktoś jest oznaczony na zielono jak o nim piszecie?klikając na to otwiera się profil tej osoby?wiecie o co mi chodzi?:-D:errr:

reklama
Marcjanna kiedy test,Ania jak tam?masz wynik?ja po gin pecherzyk 14dc 20mm jeden piekny zastrzyk zrobiony i jak kotek zabiorę się za męża w weekend,to buziaki, i jak tam po ciastku:)

Do góry