reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@KOTEK pozytyw działaj[emoji2]

@mfifi04 super, że tarczyca zdrowa

@StorAnia [emoji23][emoji23][emoji23] rozwaliłaś mnie tym tekstem o cukierkach

Co do biegania to polubiłam jak wyznaczyłam sobie cel. Najgorsze było bieganie bezcelowe. Ale jak zrobiło się ciemno po pracy to przestałam biegać i jeszcze nie zaczęłam spowrotem[emoji20]

@caltha jak się czujesz? Przeszła Ci ta głowa? Może wybierz się do lekarza na jakąś kontrol?

@gosiek [emoji110][emoji110] za test

@zapmarta czemu nie chcesz testować?[emoji32][emoji32]

@Windy miło Cię tu widzieć[emoji2] wbijaj częściej.

A mi dzisiaj rano ovufriend wyznaczył owu jednak na poniedziałek. Zobaczymy czy za 2 dni nie zmieni zdania....

@Lanvin a Ty coś działasz? Temp. miałaś dość nisko już to może dong działa i owu się zlituje i odwiedzi Cię szybciej[emoji110][emoji110][emoji110]
już boli mniej. To pewnie pogoda i napięcie. Zobaczymy. Gin we wtorek ale na głowę nie pomoże. Ponoć sex dobry- może jutro spróbuję

Witaj [emoji6] opowiedz cos o sobie [emoji6]

Cóż mogę o sobie powiedzieć....Mam 28 lat, we wrześniu 2016 r. wyszłam za mąż i praktycznie od razu udało się zajść w ciążę. Sami nie wierzyliśmy, że tak łatwo i szybko :) niestety nasze szczęście nie trwało długo, bo w 7 tyg dowiedziałam się, że ciąża się zatrzymała...Płacz, łzy..ale teraz nowa energia i nowe działania. Mam jednak wielką wadę - cierpliwość nie jest moją mocną stroną, stąd @ która teraz przyszła baaaaardzo mnie zdenerwowała...:) Zaczęłam szukać "historii", wsparcia i tak trafiłam na to forum. Wszystkim starającym się życzę dużo sił, cierpliwości której mi brakuje i zdrowia - bo to przecież najważniejsze :)

Cóż mogę o sobie powiedzieć....Mam 28 lat, we wrześniu 2016 r. wyszłam za mąż i praktycznie od razu udało się zajść w ciążę. Sami nie wierzyliśmy, że tak łatwo i szybko :) niestety nasze szczęście nie trwało długo, bo w 7 tyg dowiedziałam się, że ciąża się zatrzymała...Płacz, łzy..ale teraz nowa energia i nowe działania. Mam jednak wielką wadę - cierpliwość nie jest moją mocną stroną, stąd @ która teraz przyszła baaaaardzo mnie zdenerwowała...:) Zaczęłam szukać "historii", wsparcia i tak trafiłam na to forum. Wszystkim starającym się życzę dużo sił, cierpliwości której mi brakuje i zdrowia - bo to przecież najważniejsze :)
to u mnie historia podobna. Też ślub w wieku 28lat, od razu ciąża i 9/10tc łyżeczkowanie. Od razu udało się znowu- mamy córkę. Problem za to z rodzeństwem dla niej :/
powodzenia :)

reklama
Witaj uda się napewno trzymam

Do góry