Dziękuję za wskazówkę [emoji6]Dwa, rano i wieczorem. Zacznij dziś
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za wskazówkę [emoji6]Dwa, rano i wieczorem. Zacznij dziś
No wiesz ty co gdzie twój test???Basia - ja teoretycznie @ powinnam mieć dwa dni temu, niestety jeszcze nie mam. Testu nie robię, bo wszystkie znaki wskazują na @@@.
Ale fakt nikt jakoś nie testuje ...
super, bardzo się cieszęNa usg tarczycy wyszło że jest wszystko ok. Nie ma tam żadnego potwora
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Basia - ja teoretycznie @ powinnam mieć dwa dni temu, niestety jeszcze nie mam. Testu nie robię, bo wszystkie znaki wskazują na @@@.
Ale fakt nikt jakoś nie testuje ...
Dzialac bedziemy dzis i w sobote. A działaliśmy w 4,9.11.13@KOTEK pozytyw działaj[emoji2]
@mfifi04 super, że tarczyca zdrowa
@StorAnia [emoji23][emoji23][emoji23] rozwaliłaś mnie tym tekstem o cukierkach
Co do biegania to polubiłam jak wyznaczyłam sobie cel. Najgorsze było bieganie bezcelowe. Ale jak zrobiło się ciemno po pracy to przestałam biegać i jeszcze nie zaczęłam spowrotem[emoji20]
@caltha jak się czujesz? Przeszła Ci ta głowa? Może wybierz się do lekarza na jakąś kontrol?
@gosiek [emoji110][emoji110] za test
@zapmarta czemu nie chcesz testować?[emoji32][emoji32]
@Windy miło Cię tu widzieć[emoji2] wbijaj częściej.
A mi dzisiaj rano ovufriend wyznaczył owu jednak na poniedziałek. Zobaczymy czy za 2 dni nie zmieni zdania....
@Lanvin a Ty coś działasz? Temp. miałaś dość nisko już to może dong działa i owu się zlituje i odwiedzi Cię szybciej[emoji110][emoji110][emoji110]