marc
Fanka BB :)
Trza wrzucić na looz :-) ja teraz mam takie podejście :-) po 6 cyklu juz teraz inaczej myśle :-) serio możecie nie wierzyć
Po co sie zadręczać i stresować :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trza wrzucić na looz :-) ja teraz mam takie podejście :-) po 6 cyklu juz teraz inaczej myśle :-) serio możecie nie wierzyć
Cześć kochane [emoji1]
Testuje któraś na dniach? Bo coś cichutko się w tym temacie zrobiło [emoji6] u nas to chyba cisza a potem wielkie bum i testy sie sypią [emoji3]
Ja po woli kończę @ jeszcze z dwa dni i spokoj.. powiem wam, jestem zła bo zamówiłam na Allegro testy owu specjalnie na aukcji gdzie były oferowane te różowe a wczoraj przyszły, otwieram a to te lipne niebieskie [emoji35] wściekła jestem bo pewnie znowu słabo beda wykrywać.. [emoji35]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
na pewno szczęśliwy. Mam nadzieję, że szybko się to skończy i Tobie i mi i że nie będzie trzeba długo czekać na szczęśliwe zakończenieNiech już się to krwawienie skończy, ten ból brzucha, niech testy będą negatywne a zacznie się nowy rozdział... mam nadziele szczesliwszy
Życzę tego nam obu i oczywiście wszystkim kobietkom czekającym na cud!na pewno szczęśliwy. Mam nadzieję, że szybko się to skończy i Tobie i mi i że nie będzie trzeba długo czekać na szczęśliwe zakończenie
ja testuję 29 o ile @ mnie nie ubiegnie [emoji6]Cześć kochane [emoji1]
Testuje któraś na dniach? Bo coś cichutko się w tym temacie zrobiło [emoji6] u nas to chyba cisza a potem wielkie bum i testy sie sypią [emoji3]
Ja po woli kończę @ jeszcze z dwa dni i spokoj.. powiem wam, jestem zła bo zamówiłam na Allegro testy owu specjalnie na aukcji gdzie były oferowane te różowe a wczoraj przyszły, otwieram a to te lipne niebieskie [emoji35] wściekła jestem bo pewnie znowu słabo beda wykrywać.. [emoji35]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boże, dziewczyny, jak opowiadacie o waszych przejściach to mi się włos na głowie jeży [emoji54] [emoji15] współczuję wam bardzo... Nie dość ze dla kobiety to trauma to jeszcze traktują jak w rzeźni, no inaczej nazwać tego nie można... XXI wiek kuźwa mać [emoji35] [emoji36] wysyłam dobrą energię [emoji8]
@marc ty i spokój i luz, dobry dowcip kochanie [emoji1]
@StorAnia nie panikuj, nie swiruj, masz jajca ale po prostu mniej a jak masz okres to żadna menopauza! Rób to hsg i nie marudz [emoji1] [emoji9]
Piękne betki dziewczyny! A przyrost ponad 300%, dziurka albo bliźniaki jak nic [emoji1]
Miałam wam cos jeszcze pisać, ale tak mnie glowa nawala że nie idzie się skupić i zapamiętać [emoji19] przesilenie wiosenne mnie chyba jakieś dopadło...
U mnie 25dc, nic nie wskazuje na to ze miałoby się cos zadziac [emoji1] wczoraj zalewal mnie jeszcze wodnisty śluz ze nie szło chodzić normalnie po domu [emoji23] dzisiaj już mleczny, ale nadal w ilości zatrważającej [emoji12] a do @ jeszcze tydzień...
Właśnie, Basia ma rację, nie testuje żadna?! W sumie ostatnio tyle ciężarówek narobilo że ni ma komu sikac [emoji23]
Ja mam tak samo kochana. Co jak co ale biegać nienawidzę! W ogóle nic mi się nie udaje schudnąć. Do tego teraz zajadamy chyba smutki słodyczami. Masa słodyczy. Muszę się ogarnąć schudnąć choć trochę... nadwaga taka duża też nie służy...Zazdroszczę Ci, że lubisz biegać... Ja niecierpię... jak widzę uśmiech na twarzy biegacza to mu zazdroszczę. Ze mnie to leniwiec pospolity dlatego taka gruba jestem niestety