zapmarta
Karolkowa mama
Ankuś w 100% polecam dr Marcina Wronę z Idealist. Wspaniały lekarz i jeśli tylko zaciążę to nikt inny nie wchodzi w grę. Nie jest tanio, ale opiekę będziesz miała najlepszą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo ja mieszkam na Wilanowie. A gdzie dokładnie przyjmuje?Jak dla mnie to tylko dr Arkadiusz Baran. najlepszy lekarz i człowiek na świecie. Znam go osobiście i pracowałam z nim. U niego czuję się bezpieczne. To lekarz z powołania, do tego miły, rzeczowy i konkretny. Przyjmuje w cmp Chmielna, Grojecka i na Wilanowie. Nie wyobrażam sobie prowadzenia ciąży i kogoś innego. Jest mega oblegany i niestety tylko prywatnie przyjmuje.
A jaki koszt za wizytę?Ankuś w 100% polecam dr Marcina Wronę z Idealist. Wspaniały lekarz i jeśli tylko zaciążę to nikt inny nie wchodzi w grę. Nie jest tanio, ale opiekę będziesz miała najlepszą.
Unicare Wilanów. To jest Klinika typowo ginekologiczno- poloznicza. Wizyta 150 zł, usg po 11 tyg 250 zl. Ale wiadomo, ze potem wizyty są co 4 tyg więc nie jest to jakaś ogromna kwota a sprzęt jest wyczesanyOoo ja mieszkam na Wilanowie. A gdzie dokładnie przyjmuje?
A jaki koszt za wizytę?
Matko sama bym skorzystała gdybym w Polsce była. A porody też prywatnie prowadzą?Unicare Wilanów. To jest Klinika typowo ginekologiczno- poloznicza. Wizyta 150 zł, usg po 11 tyg 250 zl. Ale wiadomo, ze potem wizyty są co 4 tyg więc nie jest to jakaś ogromna kwota a sprzęt jest wyczesany
Odpukac Kochana, dzisiaj dobry dzień. Fajnie się czuje. Brzusio rośnie. Później S foteczke bo zasiadamdo konsumpcji domowych burgerow. Buleczka jaglanabez glutenu, wołowina zmielona w domku, sałata, ogórek, pomidor
Tego nie wiem Kochana, ale dr pracuje w szpitalu Czerniakowskim i tam zabiera swoje pacjentki a naprawdę o ile warunki "pobytowe" nie są wspaniałe to położne i cały personel mega. Dużo moich koleżanek od dr rodzilo tam i każda mile wspominała chociaż poród czasem ciężki był.Matko sama bym skorzystała gdybym w Polsce była. A porody też prywatnie prowadzą?
Nawet nie wiesz jak ja Tobie kibicuje;* w przyszła środę mam gin prywatnie i już u niej zostanę. Fajna babka widzę że zdrowo się odżywiaszOdpukac Kochana, dzisiaj dobry dzień. Fajnie się czuje. Brzusio rośnie. Później S foteczke bo zasiadamdo konsumpcji domowych burgerow. Buleczka jaglanabez glutenu, wołowina zmielona w domku, sałata, ogórek, pomidor
Widziałam, ze u Ciebie też ok. Czekam co ten prywatny gin powie na Twoje tsh, no moje wynosi 1 i dr powiedział że idealnie. Ale ważne żeby ktoś Cię dobrze pokierowal:*
Tak samo ja Tobie :* wszystko się ułoży. :* szybciej niż myślisz.Nawet nie wiesz jak ja Tobie kibicuje;* w przyszła środę mam gin prywatnie i już u niej zostanę. Fajna babka widzę że zdrowo się odżywiasz
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom