reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ankuś w 100% polecam dr Marcina Wronę z Idealist. Wspaniały lekarz i jeśli tylko zaciążę to nikt inny nie wchodzi w grę. Nie jest tanio, ale opiekę będziesz miała najlepszą.

reklama
Jak dla mnie to tylko dr Arkadiusz Baran. najlepszy lekarz i człowiek na świecie. Znam go osobiście i pracowałam z nim. U niego czuję się bezpieczne. To lekarz z powołania, do tego miły, rzeczowy i konkretny. Przyjmuje w cmp Chmielna, Grojecka i na Wilanowie. :) Nie wyobrażam sobie prowadzenia ciąży i kogoś innego. Jest mega oblegany i niestety tylko prywatnie przyjmuje.
Ooo ja mieszkam na Wilanowie. A gdzie dokładnie przyjmuje?
Ankuś w 100% polecam dr Marcina Wronę z Idealist. Wspaniały lekarz i jeśli tylko zaciążę to nikt inny nie wchodzi w grę. Nie jest tanio, ale opiekę będziesz miała najlepszą.
A jaki koszt za wizytę?

Unicare Wilanów. To jest Klinika typowo ginekologiczno- poloznicza. Wizyta 150 zł, usg po 11 tyg 250 zl. Ale wiadomo, ze potem wizyty są co 4 tyg więc nie jest to jakaś ogromna kwota a sprzęt jest wyczesany :)
Matko sama bym skorzystała gdybym w Polsce była. A porody też prywatnie prowadzą?

@Bulbasek a jak u Was? Pokaz brzuszek;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Odpukac Kochana, dzisiaj dobry dzień. Fajnie się czuje. Brzusio rośnie. Później S foteczke bo zasiadamdo konsumpcji domowych burgerow. Buleczka jaglanabez glutenu, wołowina zmielona w domku, sałata, ogórek, pomidor :):)

Widziałam, ze u Ciebie też ok. Czekam co ten prywatny gin powie na Twoje tsh, no moje wynosi 1 i dr powiedział że idealnie. Ale ważne żeby ktoś Cię dobrze pokierowal:*

Matko sama bym skorzystała gdybym w Polsce była. A porody też prywatnie prowadzą?
Tego nie wiem Kochana, ale dr pracuje w szpitalu Czerniakowskim i tam zabiera swoje pacjentki a naprawdę o ile warunki "pobytowe" nie są wspaniałe to położne i cały personel mega. Dużo moich koleżanek od dr rodzilo tam i każda mile wspominała chociaż poród czasem ciężki był.

Odpukac Kochana, dzisiaj dobry dzień. Fajnie się czuje. Brzusio rośnie. Później S foteczke bo zasiadamdo konsumpcji domowych burgerow. Buleczka jaglanabez glutenu, wołowina zmielona w domku, sałata, ogórek, pomidor :):)

Widziałam, ze u Ciebie też ok. Czekam co ten prywatny gin powie na Twoje tsh, no moje wynosi 1 i dr powiedział że idealnie. Ale ważne żeby ktoś Cię dobrze pokierowal:*
Nawet nie wiesz jak ja Tobie kibicuje;* w przyszła środę mam gin prywatnie i już u niej zostanę. Fajna babka;) widzę że zdrowo się odżywiasz

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Smacznego! :)

Załączniki

• 20170320_164730-1.jpg
    20170320_164730-1.jpg
    290,5 KB · Wyświetleń: 90
Do góry