A wiesz jak go używać? On jest w miarę płynny i ciężko się z nim obchodzi.Kupiłam w tubce ten mniejszy 30ml bo cena powala [emoji12] u nas jest ten problem, że mąż miał gorączkę w listopadzie i styczniu i pewnie wybił większość plemników ale wyliczyłam, że te magiczne 70dni minie 1 kwietnia wiec te starania już beda bez utrudnień [emoji12] i postanowiłam, że teraz na luzie, a jak się nie uda to zbadam progesteron i pomyśle o innych wspomagaczach [emoji6]
reklama
Właśnie to chciałam napisać. Strzykawki są cudowne do aplikacji tego płynu. Tylko jedna strzykawka, jedno użycie. Ja musialam powiększyć nożem dziurkę od tuby, bo dzyndzel od strzykawki nie chciał wejść i tubke odkładać w pozycji pionowej. Strzykawka to dobre rozwiązanie, aplikujesz tyle ile trzeba. Ja aplikowałam 5 ml i nie wypływało za dużo. Do tego po seksie, nogi w górze 15 min i po tym już nie wstawałam przez dwie godziny. Również nie myć się do następnego dnia. Zależy kiedy przytulanie ja kupiłam dużą tubkę i jeszcze mi zostało. Wydaje mi się, że dzięki temu żelowi udało mi się zajść w ciążę
renia200
mama Victorki :)
Przez was zamowilam ten żel jutro przyjdzie to go zdążę użyć bo owulacja we wtorek [emoji6], ja normalnie szaleje [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam Hashimoto i dlatego wybieram się do pani profesor do Warszawy żeby spojrzeć na problem od strony immunologii. Dam znać co się uda ustalić[emoji6]Nooo, już myślałam że znowu będę musiała iść do ginekologa... Ale zbawienne dźwignie na działce kamorów pomogło
Ja też mam Hashimoto [emoji14] od kiedy pamiętam
Wiesz co, już jestem pogodzona z ewentualnym złym wynikiem. Nawet znaleźliśmy auto do kupienia, a odkładaliśmy tą decyzję z powodu wydatków w razie ciąży.
Dziękuję za kciuki :*
Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
A aniołek już się wchłonal? :/ zmartwiłam się moimi badaniami;/ jutro mam wizytę strasznie się ich boję:/ gin ma nfz nie powiedział mi że muszę mieć zbadania tarczyce. I pewnie dlatego się maleństwo nie utrzymało:/ a ja nie miałam pojęcia że badania to podstawa:/ teraz jestem już mądrzejszaZaczyna mi się robić ciężko Pod stopami. A jak z dzidzią to nie wiem bo miesiąc czekam na wizytę. Dowiem się dopiero 28 marca. Detektorem sprawdzam serducho to dudni i stuka i puka i łomocze
A Ty jak rybeńko ?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie siostra mojej koleżanki to ma strasznie wysokie. Bierzesz jakieś tabletki na tarczyce?Teoretycznie mam w normie tsh 2,3 ,ale muszę obniżyć do 1,0 - 1,5. Niestety były momenty, że miałam 16 - 18... leczę się od 10 lat, ale powinnam od minimum 25 mój upór, bo nie chciałam iść do lekarza...
Teraz już wiem pomyliło mi się z @ Storania. Wybacz kochana. Jak się czujesz?mififi04 żadko tu zaglądam ale ja mam Cushing'a nie Hashimoto
reklama
Bardzo dobrze jestem bardzo szczęśliwa )) dogoterapia mi służy [emoji1][emoji1][emoji1] a co u ciebie jak idą starania ?Teraz już wiem pomyliło mi się z @ Storania. Wybacz kochana. Jak się czujesz?