reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Polecam Ci mierzenie temperatury. Ja się bałam, bo stwierdziłam że jestem za bardzo zakręcona, ale jakoś poszło i pięknie widziałam owulacje. No chyba, że widzisz bez temperatury, ja miałam problem. A jakiego żelu używasz?

Mierzyłam temperaturę przez 7 cykli i powiem Ci szczerze, że przez nią tylko świrowałam jeszcze bardziej pod koniec cyklu.. nastawiałam się niepotrzebnie a potem było rozczarowanie.. u mnie temperatura zawsze spada na dzień przed @.. owulacje wyczuwam przeważnie bez problemu bo zawsze kłuje jajnik.. @ jak w zegarku.. po 14 dniach od owu.. jedynie w tym cyklu miałam dwa dni przed @ plamienia czego wcześniej nie zauważyłam..podejrzewam zbyt niski progesteron.. mam nadzieje, że to było jednorazowe.. A żel kupiłam Conceive plus [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mierzyłam temperaturę przez 7 cykli i powiem Ci szczerze, że przez nią tylko świrowałam jeszcze bardziej pod koniec cyklu.. nastawiałam się niepotrzebnie a potem było rozczarowanie.. u mnie temperatura zawsze spada na dzień przed @.. owulacje wyczuwam przeważnie bez problemu bo zawsze kłuje jajnik.. @ jak w zegarku.. po 14 dniach od owu.. jedynie w tym cyklu miałam dwa dni przed @ plamienia czego wcześniej nie zauważyłam..podejrzewam zbyt niski progesteron.. mam nadzieje, że to było jednorazowe.. A żel kupiłam Conceive plus [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Acha miałaś przygodę z mierzeniem, to ok. Skoro nie masz problemu z owulacją to pewnie, nie ma co się stresować dodatkowo. Może zbadaj progesteron?
Też kupiłam ten żel i udało mi się właśnie z tym żelem. Kupiłaś w tubie czy aplikatorach?

Czesc dziewczyny, moj dziec ma trzeci skok, dawal nam tak popalic,ze chodzilismy na rzesach, dzis juz lepiej, duzo spi i jest spokojny, pakuje cale piastki do buzki wiec slini sie na potege, sliniawki zaczynaja pracowac :) nie nadrobie niestety Was :(
Uroki macierzyństwa :) Zaglądaj częściej w miarę możliwości :)

Nooo, już myślałam że znowu będę musiała iść do ginekologa... Ale zbawienne dźwignie na działce kamorów pomogło :D

Ja też mam Hashimoto [emoji14] od kiedy pamiętam ;)
Wiesz co, już jestem pogodzona z ewentualnym złym wynikiem. Nawet znaleźliśmy auto do kupienia, a odkładaliśmy tą decyzję z powodu wydatków w razie ciąży.
Dziękuję za kciuki :*
Aniu jeszcze nic straconego;) czyli ty masz za wysoka tarczyce?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acha miałaś przygodę z mierzeniem, to ok. Skoro nie masz problemu z owulacją to pewnie, nie ma co się stresować dodatkowo. Może zbadaj progesteron?
Też kupiłam ten żel i udało mi się właśnie z tym żelem. Kupiłaś w tubie czy aplikatorach?

Kupiłam w tubce ten mniejszy 30ml bo cena powala [emoji12] u nas jest ten problem, że mąż miał gorączkę w listopadzie i styczniu i pewnie wybił większość plemników ale wyliczyłam, że te magiczne 70dni minie 1 kwietnia wiec te starania już beda bez utrudnień [emoji12] i postanowiłam, że teraz na luzie, a jak się nie uda to zbadam progesteron i pomyśle o innych wspomagaczach [emoji6]

Do góry