reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Polecam Ci mierzenie temperatury. Ja się bałam, bo stwierdziłam że jestem za bardzo zakręcona, ale jakoś poszło i pięknie widziałam owulacje. No chyba, że widzisz bez temperatury, ja miałam problem. A jakiego żelu używasz?

Mierzyłam temperaturę przez 7 cykli i powiem Ci szczerze, że przez nią tylko świrowałam jeszcze bardziej pod koniec cyklu.. nastawiałam się niepotrzebnie a potem było rozczarowanie.. u mnie temperatura zawsze spada na dzień przed @.. owulacje wyczuwam przeważnie bez problemu bo zawsze kłuje jajnik.. @ jak w zegarku.. po 14 dniach od owu.. jedynie w tym cyklu miałam dwa dni przed @ plamienia czego wcześniej nie zauważyłam..podejrzewam zbyt niski progesteron.. mam nadzieje, że to było jednorazowe.. A żel kupiłam Conceive plus [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mierzyłam temperaturę przez 7 cykli i powiem Ci szczerze, że przez nią tylko świrowałam jeszcze bardziej pod koniec cyklu.. nastawiałam się niepotrzebnie a potem było rozczarowanie.. u mnie temperatura zawsze spada na dzień przed @.. owulacje wyczuwam przeważnie bez problemu bo zawsze kłuje jajnik.. @ jak w zegarku.. po 14 dniach od owu.. jedynie w tym cyklu miałam dwa dni przed @ plamienia czego wcześniej nie zauważyłam..podejrzewam zbyt niski progesteron.. mam nadzieje, że to było jednorazowe.. A żel kupiłam Conceive plus [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Acha miałaś przygodę z mierzeniem, to ok. Skoro nie masz problemu z owulacją to pewnie, nie ma co się stresować dodatkowo. Może zbadaj progesteron?
Też kupiłam ten żel i udało mi się właśnie z tym żelem. Kupiłaś w tubie czy aplikatorach?

Czesc dziewczyny, moj dziec ma trzeci skok, dawal nam tak popalic,ze chodzilismy na rzesach, dzis juz lepiej, duzo spi i jest spokojny, pakuje cale piastki do buzki wiec slini sie na potege, sliniawki zaczynaja pracowac :) nie nadrobie niestety Was :(
Uroki macierzyństwa :) Zaglądaj częściej w miarę możliwości :)

Nooo, już myślałam że znowu będę musiała iść do ginekologa... Ale zbawienne dźwignie na działce kamorów pomogło :D

Ja też mam Hashimoto [emoji14] od kiedy pamiętam ;)
Wiesz co, już jestem pogodzona z ewentualnym złym wynikiem. Nawet znaleźliśmy auto do kupienia, a odkładaliśmy tą decyzję z powodu wydatków w razie ciąży.
Dziękuję za kciuki :*
Aniu jeszcze nic straconego;) czyli ty masz za wysoka tarczyce?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acha miałaś przygodę z mierzeniem, to ok. Skoro nie masz problemu z owulacją to pewnie, nie ma co się stresować dodatkowo. Może zbadaj progesteron?
Też kupiłam ten żel i udało mi się właśnie z tym żelem. Kupiłaś w tubie czy aplikatorach?

Kupiłam w tubce ten mniejszy 30ml bo cena powala [emoji12] u nas jest ten problem, że mąż miał gorączkę w listopadzie i styczniu i pewnie wybił większość plemników ale wyliczyłam, że te magiczne 70dni minie 1 kwietnia wiec te starania już beda bez utrudnień [emoji12] i postanowiłam, że teraz na luzie, a jak się nie uda to zbadam progesteron i pomyśle o innych wspomagaczach [emoji6]

Do góry