oczekiwanie
Fanka BB :)
M2b wróciłam do domu. Odrazu ptzeszukalam kwity i niestety nie mam tego wyniku. Mam jakiś, ale to było zwykle zapalenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OK nie szkodzi i tak muszę powtórzyć i się skonsultować ale dziękuję że szukałaś dla mnie ❤M2b wróciłam do domu. Odrazu ptzeszukalam kwity i niestety nie mam tego wyniku. Mam jakiś, ale to było zwykle zapalenie.
Polecam Ci mierzenie temperatury. Ja się bałam, bo stwierdziłam że jestem za bardzo zakręcona, ale jakoś poszło i pięknie widziałam owulacje. No chyba, że widzisz bez temperatury, ja miałam problem. A jakiego żelu używasz?
Acha miałaś przygodę z mierzeniem, to ok. Skoro nie masz problemu z owulacją to pewnie, nie ma co się stresować dodatkowo. Może zbadaj progesteron?Mierzyłam temperaturę przez 7 cykli i powiem Ci szczerze, że przez nią tylko świrowałam jeszcze bardziej pod koniec cyklu.. nastawiałam się niepotrzebnie a potem było rozczarowanie.. u mnie temperatura zawsze spada na dzień przed @.. owulacje wyczuwam przeważnie bez problemu bo zawsze kłuje jajnik.. @ jak w zegarku.. po 14 dniach od owu.. jedynie w tym cyklu miałam dwa dni przed @ plamienia czego wcześniej nie zauważyłam..podejrzewam zbyt niski progesteron.. mam nadzieje, że to było jednorazowe.. A żel kupiłam Conceive plus [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uroki macierzyństwa Zaglądaj częściej w miarę możliwościCzesc dziewczyny, moj dziec ma trzeci skok, dawal nam tak popalic,ze chodzilismy na rzesach, dzis juz lepiej, duzo spi i jest spokojny, pakuje cale piastki do buzki wiec slini sie na potege, sliniawki zaczynaja pracowac nie nadrobie niestety Was
Aniu jeszcze nic straconego czyli ty masz za wysoka tarczyce?Nooo, już myślałam że znowu będę musiała iść do ginekologa... Ale zbawienne dźwignie na działce kamorów pomogło
Ja też mam Hashimoto [emoji14] od kiedy pamiętam
Wiesz co, już jestem pogodzona z ewentualnym złym wynikiem. Nawet znaleźliśmy auto do kupienia, a odkładaliśmy tą decyzję z powodu wydatków w razie ciąży.
Dziękuję za kciuki :*
Zaczyna mi się robić ciężko Pod stopami. A jak z dzidzią to nie wiem bo miesiąc czekam na wizytę. Dowiem się dopiero 28 marca. Detektorem sprawdzam serducho to dudni i stuka i puka i łomocze
Acha miałaś przygodę z mierzeniem, to ok. Skoro nie masz problemu z owulacją to pewnie, nie ma co się stresować dodatkowo. Może zbadaj progesteron?
Też kupiłam ten żel i udało mi się właśnie z tym żelem. Kupiłaś w tubie czy aplikatorach?