reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziś 29dc, w 16dc byliśmy na usg sprawdzić czy wszystko się ładnie zagoilo po łyżeczkowaniu i endometrium 11mm a pecherzyk 21mm także jak u mnie na granicy pęknięcia. Co do przeczuć to żadnych nie miałam...przyznam szczerze że jestem totalnie przerażona...w styczniu miałam lyzeczkowanie w 10tyg i bardzo się boję że moglaby być powtórka.

Gdzieś czytałam, że statystycznie najwiecej ciąż jest tuż po poronieniu i są to donoszone ciąże ze względu na hormony ciążowe, które mogą jeszcze krążyć. Trzymam kciuki, i nie zamartwiaj sie!

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Tak coś czułam właśnie[emoji12] możliwe, że już po owu ale póki nie ma pewności to bawcie się dalej[emoji4]

Ja bym już testowała [emoji110] [emoji110] [emoji110]

No coś tam widać,[emoji110] [emoji110] [emoji110] za betę

No dostaniesz wiatru w skrzydła [emoji4]

Na pewno będzie ok. Nie stresuj się[emoji8]

@mfifi dziękuję[emoji8] . A ja Tobie.

Moja zabawa moze JesCze dzisiaj nadrobię :-)
Ale ostatnio codziennie serio :-) nawet nie wiem czy to nie za duzo :-D ale co tam :-)
Dorwę jeszcze dzisiaj mojego męża :-)
I chyba juz dam spokój nam ;-) hehrhrhr

Myślisz, ze owu kiedy mogła teraz byc wczoraj czy przed wczoraj :-)
Wydaje mi sie, ze juz była teraz tak czuje ;-)

Moja zabawa moze JesCze dzisiaj nadrobię :-)
Ale ostatnio codziennie serio :-) nawet nie wiem czy to nie za duzo :-D ale co tam :-)
Dorwę jeszcze dzisiaj mojego męża :-)
I chyba juz dam spokój nam ;-) hehrhrhr

Myślisz, ze owu kiedy mogła teraz byc wczoraj czy przed wczoraj :-)
Wydaje mi sie, ze juz była teraz tak czuje ;-)
Hehe nie mam pojęcia wczoraj mogła być. A odczucia jakieś? Śluz się zmienił? Pisałaś o kłuciach ale nie pamiętam czy wczoraj czy przedwczoraj. Działaj i czekamy co temp. jutro Ci pokaże[emoji4] a szyjke badasz?
Moja dzisiaj miękka nie umiem poznać czy otwarta czy nie ale 2 dni temu była twardsza.

Digital piekna 2 kreseczka:*Ja poronilam w styczniu i teraz tez mam swoj 1 cykl normalny i sie chyba udalo.Jutro beta pokaze:)

Dziekuje dziewczyny:* tak sie po cichutku ciesze!

Dorcia i Wam sie uda:*my dzialalismy mega ostro haha jak tylko przyjechal:)nie moge w to dalej uwierzyc ze owulka poczekala tyle czasu.Mam mysli sprawcze:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe nie mam pojęcia wczoraj mogła być. A odczucia jakieś? Śluz się zmienił? Pisałaś o kłuciach ale nie pamiętam czy wczoraj czy przedwczoraj. Działaj i czekamy co temp. jutro Ci pokaże[emoji4] a szyjke badasz?
Moja dzisiaj miękka nie umiem poznać czy otwarta czy nie ale 2 dni temu była twardsza.

Na szyjce to ja sie nie znam :-) dzisiaj juz mniej rozciągliwy, a na bieliźnie szybko zasycha ... wczoraj Złe sie czułam :) dzisiaj juz super :-)

reklama
Do góry