Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda, że @ zawitała [emoji27] ja też mam już bóle okresowe i śluz taki jak zawsze.. ja wiesiołka brałam 1 cykl i przestałam bo problem z połykaniem tabletek a jak go wylewałam na łyżeczkę to nie potrafiłam tego zapachu wytrzymać [emoji12] co do dawkowania to chyba zależy od producenta. Ja mam 2x po 2 tabletki także w sumie 4 na dobę [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Tsh nie jest takie złe co?Na pewno tsh masz za wysokie. I według mnie prolaktyna też nadaje się do zbicia. Ja miałam prolaktyne 26, a i tak dostałam bromergon.
Kochana na staranka niestety za wysokie. Dla Ciebie nie szkodxi ale juz dla maluszka niestety troche zbyt duze. Prolaktyna za wysoka też do zbicia. Myślałam że chodziło o progesteron a nie prolaktyne.
Mam do odebrania w poniedziałek@mfifi04 a i czemu robiłaś ft3 a nie ft4? Ft3 się robi albo z tsh i ft4 albo w ogóle.
A to ok. W ogóle bym poszla do endokrynologa bo już trochę wysokie tsh ft3 też wysoko w normie ciekawe jak ft4. I ta prolaktyna wysoka.