reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
O to super, że wybadali, że polipy były, może teraz naturalnie zaskoczy? Czy już macie się nie starać??
Wlasnie polipów jako takich nie było, tylko przerośnięte endometrium polipowato.. a to niby nie to samo. Czyli ze nic nie usunęli, tylko poogladali i wzięli próbki do badan.
Endo sie mam nadzieje ładnie złuszczy w czasie @ i bedzie ok. Nic o staraniach albo niestaraniu nie mowili. W ogóle ci lekarze to nic nie powiedzą ani me ani be. Trzeba łazić za nimi i sie dopytać jak wyszło badanie bo sam lekarz nie łaskaw podjeść i powiedziec jak poszło.. szkoda gadać. Ani żadnych zaleceń ani czego mogę sie spodziewać po histeroskopii.
No ale nic to, ważne ze kolejne badanie z listy odbębnione, juz ostatnie mam nadzieje i jutro dostaniemy plan ivf. :)
bertha dziękuję kochana za odp. W takiej sytuacji tracę nadzieję w moją ginke.. w pon. Będziemy u androloga jest też ginekologiem to zapytam jak to jest.:)
życzę wszystkiego dobrego ;)

Niestety ile ginow tyle opini, ale często niewłaściwych.. normalnie trzeba zrobić fakultet z medycyny zeby nas nie wprowadzili w kozi róg ci lekarze...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Mam wyniki
Progesteron 36 a norma 24.
Tsh 3.8 a norma 4.9

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale progesteron podejrzany [emoji14][emoji14]

eoc973pftscitkc0.png

Kochane czy któraś z was spotkała się z takimi wynikami wymazu?

Ja kiedyś też coś takiego miałam i dostałam coś dowcipnie. Jakieś zapalenie było. Ale czy tak dokładnie było opisane jak u ciebie to nie pamiętam, a jestem na wyjeździe do Nd to nie mam jak sprawdzić.

Ja kiedyś też coś takiego miałam i dostałam coś dowcipnie. Jakieś zapalenie było. Ale czy tak dokładnie było opisane jak u ciebie to nie pamiętam, a jestem na wyjeździe do Nd to nie mam jak sprawdzić.
Ja mogę poczekać jakbyś mogła sprawdzić byłabym wdzięczna :)

Ty kochana to jak takie słońce jesteś :) codziennie z rana coś miłego napiszesz, aż się człowiekowi uśmiech na buzi pojawia :)

A jak sytuacja u Ciebie? Kiedy owu? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Witam się z wieczorka ....

@Lanvin @Spark dziękuję za mile slowa zawsze staram się coś nie cos napisac ...w koncu jakby nie bylo jesteście dla mnie na swój sposób bardzo ważne ... dzis w prawdzie z ranka.nie napisałam ale w koncu znalazłam czas aby Was tutaj na forum odwiedzic przywitac się i zobaczyć co słychać ...
U mnie 10dc/28 owu pewnie 14-16dc ale w sumie z moim ukochanym co drugi dzien figlujemy ...:-) wczoraj i dziś bylo juz dwa razy no ale jeszcze za wczesnie by te szalenstwa mialy mi cokolwiek przynies ....jeszcze troszke.musimy popracowac

reklama
@bertha ja również trzymam &&& za twoja jutrzejsza wizyte niech bedzie pozytywna i pelna nadzieji na najblizsze dni ....
@M2b podoba mi sie wlasnie takie podejscie kiedy ktoś po prostu jest lojalny i szczerze potrafi napisac tak jak ty ze poki co nie chcesz byc z zadnej tabelce dzieki temu nasza kochana kolezanka od "tabelki" ma pewną jasność ... tak w ogole to juz kogoś znalazłaś do pomocy @Lanvin bo jak co to ja moge ten no wiesz .... :-) ale mam pewnien warunek najpierw musze zobaczyc twoje.dwie kreseczki bede miala wiecej powodów do tego by cie troszke odciążyć hehhe:);):)
@oczekiwanie moze akurat spotka cie to czego wlasnie dzis nie oczekujesz zycze ci tego z calego serduszka no i tobie @marc niech sie wam i nam.oczekujacym poszczęsci ...

Ostatnia edycja:
Do góry