Tsh powinno być niższeMam wyniki
Progesteron 36 a norma 24.
Tsh 3.8 a norma 4.9
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tsh powinno być niższeMam wyniki
Tsh 3.8 a norma 4.9
Wlasnie polipów jako takich nie było, tylko przerośnięte endometrium polipowato.. a to niby nie to samo. Czyli ze nic nie usunęli, tylko poogladali i wzięli próbki do badan.O to super, że wybadali, że polipy były, może teraz naturalnie zaskoczy? Czy już macie się nie starać??
bertha dziękuję kochana za odp. W takiej sytuacji tracę nadzieję w moją ginke.. w pon. Będziemy u androloga jest też ginekologiem to zapytam jak to jest.
życzę wszystkiego dobrego
Ale progesteron podejrzany [emoji14][emoji14]Mam wyniki
Tsh 3.8 a norma 4.9
Ja kiedyś też coś takiego miałam i dostałam coś dowcipnie. Jakieś zapalenie było. Ale czy tak dokładnie było opisane jak u ciebie to nie pamiętam, a jestem na wyjeździe do Nd to nie mam jak sprawdzić.
Ja mogę poczekać jakbyś mogła sprawdzić byłabym wdzięcznaJa kiedyś też coś takiego miałam i dostałam coś dowcipnie. Jakieś zapalenie było. Ale czy tak dokładnie było opisane jak u ciebie to nie pamiętam, a jestem na wyjeździe do Nd to nie mam jak sprawdzić.
Witam się z wieczorka ....Ty kochana to jak takie słońce jesteś codziennie z rana coś miłego napiszesz, aż się człowiekowi uśmiech na buzi pojawia
A jak sytuacja u Ciebie? Kiedy owu?