reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja jak byłam na ostrym dyżurze z płomieniem to mi mówili że jest ok że mi się nic nie dzieje. Ja z płaczem mówiłam że ja się o siebie nie martwie tylko o dziecko. A oni do mnie ze oni są tu żeby mnie ratować a nie dziecko a to z czym przyszłam to nie jest emergency...

Ja jak byłam na ostrym dyżurze z płomieniem to mi mówili że jest ok że mi się nic nie dzieje. Ja z płaczem mówiłam że ja się o siebie nie martwie tylko o dziecko. A oni do mnie ze oni są tu żeby mnie ratować a nie dziecko a to z czym przyszłam to nie jest emergency...

Katastrofa a podobno USA i uk sa bardziej rozwiniętym krajem niż Polska ... ja nawet nie moge leciec na badanie prywatnie bez skierowania ... w poniedzialek lub wtorek mam dni plodne jak nie zaskoczę ten cykl pojde do lekarza i karze mu dac mi skierowanie bo nie mam wyjscia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tacy rozwinięci a czuję się tam jakbym była u rzeznika. Fałszywe 'I'm sorry', gronie śmiechy personelu na oddziale gdzie kobiety czekają na zazwyczaj zle wiesci lub ronia. Masakra. Ja zostałam zostawiona sama sobie żebym poronila w domu. Dzwoniłam do nich pytałam co mam zrobić z dzieckiem czt mam przyjść żeby sprawdzili cxy wszystko ok czy już wszystko się oczyscilo. Ona niee jak nie krwawie mocno to nie. A dziecko albo mogę pochować sama albo mogę im przynieść do 'utylizacji' czuje się jak krowa w rzeźni.

Tacy rozwinięci a czuję się tam jakbym była u rzeznika. Fałszywe 'I'm sorry', gronie śmiechy personelu na oddziale gdzie kobiety czekają na zazwyczaj zle wiesci lub ronia. Masakra. Ja zostałam zostawiona sama sobie żebym poronila w domu. Dzwoniłam do nich pytałam co mam zrobić z dzieckiem czt mam przyjść żeby sprawdzili cxy wszystko ok czy już wszystko się oczyscilo. Ona niee jak nie krwawie mocno to nie. A dziecko albo mogę pochować sama albo mogę im przynieść do 'utylizacji' czuje się jak krowa w rzeźni.

Masakra jakas bardzo ni przykro [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Caltha... :(:(:( krwawisz kochana ? :(
tak, ale już rano wiedziałam, że coś będzie nie tak, bo magicznie minął ból piersi. Poszłam na bhcg i do pracy. Na 3 lekcji poczułam wiadomy ból brzucha i krzyża i się zaczęło. Dobrze, że rano coś mnie tknęło, żeby podpaskę założyć, bo by do końca roku całe gimnazjum gadało.
Tym razem idzie na spokojnie, tylko z bólem. Boli serce, boli dusza, boli brzuch, boli krzyż- k... wszystko boli. Niepotrzebnie się tym razem nastawiłam, że będzie ok.
No nic trzeba wstać, otrzeć łzy i zacząć kolejny cykl. Może twraz się uda.
Nie wiem tylko do ilu razy sztuka. Kiedy jest ten moment, kiedy człowiek bez żalu rezygnuje.? Jeszcze nie teraz- wiem tylko tyle.

tak, ale już rano wiedziałam, że coś będzie nie tak, bo magicznie minął ból piersi. Poszłam na bhcg i do pracy. Na 3 lekcji poczułam wiadomy ból brzucha i krzyża i się zaczęło. Dobrze, że rano coś mnie tknęło, żeby podpaskę założyć, bo by do końca roku całe gimnazjum gadało.
Tym razem idzie na spokojnie, tylko z bólem. Boli serce, boli dusza, boli brzuch, boli krzyż- k... wszystko boli. Niepotrzebnie się tym razem nastawiłam, że będzie ok.
No nic trzeba wstać, otrzeć łzy i zacząć kolejny cykl. Może twraz się uda.
Nie wiem tylko do ilu razy sztuka. Kiedy jest ten moment, kiedy człowiek bez żalu rezygnuje.? Jeszcze nie teraz- wiem tylko tyle.
Tule cie kochana.... najgorszy moment w życiu każdej kobiety...

reklama
Do góry