Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem co czujesz ja weszlam do wanny bo nie chciałam tak do kibelka :-(najgorsze, że w szpitalu po zabiegu to choć wszystko idzie do spalenia, a tu wszystko z gównem w kiblu...
to nie powinno się tak odbywać
Aniu dziekuje dobra duszyczkoNie myśl teraz o tym, nie zadręczaj się. Czasu już nie cofniesz... Czasami trzeba przestać myśleć...
Współczuję rozumiem co czujesz.wracam do Was właśnie wszystko się kończy
Dziewczyny jak mam zażywać donga? Powinnam zacząć od pierwszego dnia @ ? Prosze doradźcie mi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O matko!!! NIE wyobrażam sobie tego co czulas Rodzilam w uk, na szczęście prawidłowo w szpitaluTacy rozwinięci a czuję się tam jakbym była u rzeznika. Fałszywe 'I'm sorry', gronie śmiechy personelu na oddziale gdzie kobiety czekają na zazwyczaj zle wiesci lub ronia. Masakra. Ja zostałam zostawiona sama sobie żebym poronila w domu. Dzwoniłam do nich pytałam co mam zrobić z dzieckiem czt mam przyjść żeby sprawdzili cxy wszystko ok czy już wszystko się oczyscilo. Ona niee jak nie krwawie mocno to nie. A dziecko albo mogę pochować sama albo mogę im przynieść do 'utylizacji' czuje się jak krowa w rzeźni.
Martaldz mu robiliśmy podstawowe ( u nas jest w tym morfologia) dalej na badania kierował już nas androlog
( fragmentacja DNA przeciw ciała plemnikowe, inhibina b, podstawowe robil też progesteron, testosteron, ft4, tsh )