reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

najgorsze, że w szpitalu po zabiegu to choć wszystko idzie do spalenia, a tu wszystko z gównem w kiblu...
to nie powinno się tak odbywać

reklama
Tacy rozwinięci a czuję się tam jakbym była u rzeznika. Fałszywe 'I'm sorry', gronie śmiechy personelu na oddziale gdzie kobiety czekają na zazwyczaj zle wiesci lub ronia. Masakra. Ja zostałam zostawiona sama sobie żebym poronila w domu. Dzwoniłam do nich pytałam co mam zrobić z dzieckiem czt mam przyjść żeby sprawdzili cxy wszystko ok czy już wszystko się oczyscilo. Ona niee jak nie krwawie mocno to nie. A dziecko albo mogę pochować sama albo mogę im przynieść do 'utylizacji' czuje się jak krowa w rzeźni.
O matko!!! NIE wyobrażam sobie tego co czulas :( Rodzilam w uk, na szczęście prawidłowo w szpitalu

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Martaldz mu robiliśmy podstawowe ( u nas jest w tym morfologia) dalej na badania kierował już nas androlog
( fragmentacja DNA przeciw ciała plemnikowe, inhibina b, podstawowe robil też progesteron, testosteron, ft4, tsh :) )

Dzięki, jak @ przyjdzie to napisze do ginki i się dowiem co ona tam chce, póki co nie będę sobie tym głowy zawracać [emoji6]

reklama
Hej dziewczyny..
Czytam was od wczoraj ale strasznie przeżywam wasze straty i jakoś nie mam weny do pisania.. Jeszcze jak teraz opisujecie szczegóły to nie potrafię sobie nawet wyobrazić co czujecie..
M2b, Caltha.. trzymajcie się kochane [emoji8][emoji27] M2b, to straszne, że nie mogłaś nawet jechać do szpitala tylko zostałaś z tym wszystkim sama..
Spark, cudowne nowiny chociaż od ciebie! Rośnijcie zdrowo [emoji8] a powiedz mi kochana.. gdzie robiliście badanie nasienia i ile płaciliście?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry