reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc moim zdaniem jednak owu już była. :) temp. Troszkę niższa ale nadal ponad linią :) a tak jak piszesz, dziś ten pomiar inny niż zwykle także ten... :) ale starajcie się nadal hehe

Ja miałam mieć w pt wizyte, ale odebrałam wyniki badań i poszłam wczoraj. Z dzidzia ok, ma 4cm, lekarz 1 raz dał posłuchać serduszka :) potem dzidzia się obudziła i zaczęłam ruszać rączkami i nozkami, zabawne to było :)
Oprócz tego mam anemie, i za gęsty mocz z licznymi bakteriami, lekarz kazał mi pić 3 razy więcej niż teraz (zawsze mało piłam).
No i urosept. Chciał mi dać l4, ale odmówiła to powiedział: nieech Pani pamięta, że to ciąża wysokiej troski i ryzka. Proszę się zastanowić na kolejną wizytę.

No. Także jestem przeszczesliwa i zaczynam bardziej o siebie dbać!
Super! No i dbaj o siebie.[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Nie wiem zależy kiedy się pojawi okres... tak bardzo boli że to moje niedopatrzenie...
Kochana nie mów tak. Po pierwsze to nie twoje niedopatrzenie, tylko lekarza jeśli już. Po to z nim konsulatu jesz aby on podjął decyzję. Tak na marginesie ja w pierwszej ciąży nawet nie miałam badane progesteronu. A po drugie nie koniecznie ten progesteron był winny. Proszę nie obwiniaj się bo to nie twoja wina.[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Martaldz mu robiliśmy podstawowe ( u nas jest w tym morfologia) dalej na badania kierował już nas androlog
( fragmentacja DNA przeciw ciała plemnikowe, inhibina b, podstawowe robil też progesteron, testosteron, ft4, tsh :) )

reklama
Do góry