reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Uff, nadrobilam.. ciężki dzien mialam w pracy ale tak mnie tak poranna wizyta pozytywnie nakręciła ze dałam rade[emoji123]

Lanvin, kurde w dupę z ta tempka[emoji17] wykres faktycznie wskazuje maupiszona.
Ale spoko, nastepny jest twój, a zimowe dzieciaczki są zajefajne[emoji1]

Bertha, stresujące rzeczywiście te procedury, a mysl ze własny organizm moze spłatać figla pewnie niczego nie poprawia, ale wierze mocno ze wszystko pójdzie zgodnie z planem i uda sie za pierwszym razem[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Marc, masz testy owu do tej tempki teraz moze?

Pyzunia, dobrze Cie tu "zobaczyc" kochana[emoji8]

Bulbasek, ale swietna fotka[emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Uff, nadrobilam.. ciężki dzien mialam w pracy ale tak mnie tak poranna wizyta pozytywnie nakręciła ze dałam rade[emoji123]

Lanvin, kurde w dupę z ta tempka[emoji17] wykres faktycznie wskazuje maupiszona.
Ale spoko, nastepny jest twój, a zimowe dzieciaczki są zajefajne[emoji1]

Bertha, stresujące rzeczywiście te procedury, a mysl ze własny organizm moze spłatać figla pewnie niczego nie poprawia, ale wierze mocno ze wszystko pójdzie zgodnie z planem i uda sie za pierwszym razem[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Marc, masz testy owu do tej tempki teraz moze?

Pyzunia, dobrze Cie tu "zobaczyc" kochana[emoji8]

Bulbasek, ale swietna fotka[emoji173]

Wlasnie nie... kupiłam...
To z dzisiaj temperatura jak wczoraj 36,8

Załączniki

• IMG_3447.PNG
    IMG_3447.PNG
    50 KB · Wyświetleń: 70
Wlasnie nie... kupiłam...
To z dzisiaj temperatura jak wczoraj 36,8
Wygląda, że może już jesteś po owu. Decydująca temperatura jutro[emoji110] . Ale jak pisałaś wczoraj o śluzie białym to pasuje do poowulacyjnego. Nieźle, nieźle. Dobrze, że nie marnowałaś czasu i działaliście[emoji4] .

Ja mierzę temperaturę 1 raz na dole i skacze i jest wysoko. Ale u mnie ten cykl może być dziwaczny[emoji20] więc się nie nastawiam zbytnio. Ale też wczoraj podziałaliśmy tak na w razie czego[emoji6]

Dzień dobry:)witam się z kawą jak zwykle;)

marc nie znam się na mierzeniu ale trzymam kciuki:)

Witam chciałam sie cichutko dołączyć , to jest moj 2 cykl starań . Jestem po @ także za pare dni staranka..

Witaj i powodzenia
Bulbasek i cheebay gratuluję udanych wizyt!:)
Miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Wygląda, że może już jesteś po owu. Decydująca temperatura jutro[emoji110] . Ale jak pisałaś wczoraj o śluzie białym to pasuje do poowulacyjnego. Nieźle, nieźle. Dobrze, że nie marnowałaś czasu i działaliście[emoji4] .

Ja mierzę temperaturę 1 raz na dole i skacze i jest wysoko. Ale u mnie ten cykl może być dziwaczny[emoji20] więc się nie nastawiam zbytnio. Ale też wczoraj podziałaliśmy tak na w razie czego[emoji6]

Ja to sie nie znam :-D pierwszy raz mierze :-)
Jutro musi byc wyższa tzn ze była owu jeżeli nie to nie było tak :-)
Kalendarze wyznaczają mi owu na 19 marca :-)
W tym cyklu tylko 2 razy był śluz zaraz po @ i wczoraj ;-)

Zgadza się. Więc nie marnuj czasu na czekanie tylko jeszcze podziałaj dla pewności[emoji4] .
Ja ten cykl też raz mam śluz raz nie mam. Moja twarz ma 14 lat dzisiaj. Masakra syf na syfie. Hormony oszalały. Raczej nie mam co liczyć na ten cykl[emoji16] . A temperaturę mierzę 1 raz na dole i nie mam porównania...Może dzięki temu głowa mi trochę odpocznie[emoji12]

Witam nowe staraczki oczywiście i powodzenia życzę[emoji110]

Powiem Ci że ja chyba bym nie dała rady mierzyć.wstaje w nocy albo nad ranem siku:-Dja jestem z natury niesystematyczna i zapominalska wiec też pewnie by to nie przeszło :-Dpodziwiam was dziewczyny za wytrwałość

Powiem Ci że ja chyba bym nie dała rady mierzyć.wstaje w nocy albo nad ranem siku:-Dja jestem z natury niesystematyczna i zapominalska wiec też pewnie by to nie przeszło :-Dpodziwiam was dziewczyny za wytrwałość
Powiem Ci, że to tylko tak niewygodnie wygląda. W rzeczywistości szybko wchodzi w nawyk. A dużo można się o sobie dowiedzieć[emoji4] . Polecam spróbować

Ja właśnie też nie mam pojęcia , zrobię za parę dni może będzie wcześniej ow a tu ilu dniowe masz cykle?

Ja mam 28dc także teoretycznie owu powinnam miec 21/22.03 no ale kto to wie tak naprawdę to ja mimo wieku glupia jestem w tych sprawach jak nie raz czytam jakie obeznane są inne dziewczyny w tym temacie to az mi wstyd o_O;):)

reklama
Do góry