reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ginekolog zalecił bo tak jak po porodzie pierwszy miesiąc woda ze mnie uciekają i przebieralam się w nocy tak i teraz budzę się zła na potem przebieram i dopiero śpię dalej. Morfologia ok tarczyca 2,5 i gin zlecił jeszcze inne więc idę i za tydzień mam wizytę. Sprawdza czy to już nie menopauza heh. Ja wagę mam ze wszystkimi tam tłuszczami mieśniami nawodnieniem itp.

Aaaa, faktycznie pisałaś coś o tej menopauzie ostatnio...no ciekawe co wyjdzie :) Oby wszystko było dobrze :)

reklama
Lanvin ja termin @ 23.03 :)do tabelki:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Lanvin mi tez zmień na nastepna @ 6.04 4cs .dziękuję
Zmienione :*

qdkkj44j6bi2vbec.png

Witam Was moje gwiazdy.
Kochane ja wpadlam zapytac czy ktoras wie ile po czyszczeniu 15.02(poronienie 14 lutego) powinnam dostac okres. Czekam i czekam i sie wkurzam myslalam ze jakos ok 11 bede miec a tu nic. Im dluzej czekam tym sie bardziej martwie. Musze odczekac 2 okresy i myslalam ze kwiecien bedzie moim miesiacem pierwszej proby po stracie.
Ja dostałam w 25 dniu cyklu. Jak ty się czujesz?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

W obecnej sytuacji L4 od psychologa to dobre rozwiązanie :) ja jestem na macierzyńskim ponieważ zarejstrowalismy Jasia :( do pracy wracam 10 kwietnia :) chociaż nie ukrywam,że bardzo chciałabym żeby się udało :) niestety u mnie w pracy też nie fajnie się dzieje :( liczę,że u Ciebie @ lada chwila się pojawi :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do pracy wróciłam po 10 dniach. Może to i lepiej bo tyle nie myślę;) byłam pewna ze ty tez wróciłaś do pracy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry