reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poczytam o diecie na obniżenie a jutro znowu idę się kuć teraz hormony przysadki. Generalnie mnie naszło na odchudzanie heh wczoraj trening z lewandowską dziś Zumba sałatki smoothiski. Od razu lepiej się czuję, energia wróciła.
A po co wszystkie badania robisz? Zumbe na YouTube oglądasz? Ja wczoraj byłam na body ball, dała wycisk, ale już nie było tak źle jak dwa tygodnie jak byłam pierwszy raz, już mi łatwiej złapać równowagę np. :) teraz w czwartek idę na piloshape i może dzisiaj z małym poćwicze wieczorem :) masz rację, człowiek jak poćwiczy i się lepiej odżywia, to od razu się lepiej czuje :) w przyszły poniedziałek mam wypłatę to sobie wagę zamówię [emoji14] kontrola musi być, widzę że mój brzuch po dwóch tygodniach wygląda delikatnie lepiej, także mam nadzieję, że do wakacji będzie dobrze ;)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Teraz w Biedrze można kupić zupy krem za 2,99, kupiłam dzisiaj do pracy krem z cukinii i pietruszki, zjem za jakieś półtorej godziny. Bomba witaminowa [emoji14] ciekawe czy dobre :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana fajnie ze dostalas juz miesiaczke ja czekam i czekam jestem caly czas na l4 jesli po 6 tyg mialabym dostac to pokrzyzuje mi to plany. Jestem na l4 od ginekolog do konca marca a w miedzy czasie ide do psychologa. Chcialam byc na l4 do nastepnej ciazy w pracy na moim stanowisku jest ktos inny. Bedzie ciezko teraz wrocic

Pyzunia w Twojej sytuacji to chyba psychiatra może wystawić zwolnienie nawet do pół roku.

f2w3rjjgpsehityp.png

Pyzunia w Twojej sytuacji to chyba psychiatra może wystawić zwolnienie nawet do pół roku.

f2w3rjjgpsehityp.png

Potwierdzam. Jednak trzeba uważać, bo po 3 miesiącach jest duże prawdopodobieństwo kontroli Twojego stanu. Jeśli uznają, że jesteś na L4 bezprawnie, to może być problem. Z tym L4 to też tak sobie nie można nie wiadomo ile.

export.jpg

Zafasolkowane, podajcie proszę swoje dane, ciężki weekend miałam i nie przeniosłam nikogo.

UWAGA! Ogłoszenie parafialne, czy któraś z Was jest chętna edytować ze mną tabelkę? Sama czasem nie ogarniam :)

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    355,1 KB · Wyświetleń: 276
O, właśnie się zalogowałam na bb na komputerze i widzę, że dostałam od Was 2x niezbyt mądre w ostatnim czasie :D

reklama
A po co wszystkie badania robisz? Zumbe na YouTube oglądasz? Ja wczoraj byłam na body ball, dała wycisk, ale już nie było tak źle jak dwa tygodnie jak byłam pierwszy raz, już mi łatwiej złapać równowagę np. :) teraz w czwartek idę na piloshape i może dzisiaj z małym poćwicze wieczorem :) masz rację, człowiek jak poćwiczy i się lepiej odżywia, to od razu się lepiej czuje :) w przyszły poniedziałek mam wypłatę to sobie wagę zamówię [emoji14] kontrola musi być, widzę że mój brzuch po dwóch tygodniach wygląda delikatnie lepiej, także mam nadzieję, że do wakacji będzie dobrze ;)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ginekolog zalecił bo tak jak po porodzie pierwszy miesiąc woda ze mnie uciekają i przebieralam się w nocy tak i teraz budzę się zła na potem przebieram i dopiero śpię dalej. Morfologia ok tarczyca 2,5 i gin zlecił jeszcze inne więc idę i za tydzień mam wizytę. Sprawdza czy to już nie menopauza heh. Ja wagę mam ze wszystkimi tam tłuszczami mieśniami nawodnieniem itp.

Do góry