reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny u nas chyba się udało :)))))Zobacz załącznik 798575
Gratuluję :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dziewczyny u nas chyba się udało :)))))Zobacz załącznik 798575
Gratulacje....
Grono listopadówek ciągle rośnie :) będzie mocna ekipa....
Ja jeszcze czekam, dziś 26dc z 28. Póki co nie robię żadnych testów.
Raz że pewnie i tak nie wyszło( brzuch już mnie boli @ ) a dwa w poprzednich ciążach dzien dwa po terminie test pokazywał bladziocha więc pewnie przed @ nic nie pokarze ..
Miłego dnia staraczki :)

Mimi piekne kreski:* cudownie!Wspanialego dnia:))

Ten moment,ta chwila kiedy te kreski ukazuja sie na tescie jest niesamowita♡ Gdyby tak mozna bylo zatrzymac wtedy czas:)

Lanvin zaciskam kciuki mimo spadku temp:* temp wcale nie musi byc wysoka nie wiadomo jak.Wazne zeby ponizej krechy nie spadla.A kiedy masz termin @?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Czekamy na test
Nie robię nawet temperatura spadła o 0,3 więc @ przyjdzie najpóźniej jutro. W nocy miałam bóle jak na @, jeszcze jej nie ma, ale na pewno będzie.
Mimi piekne kreski:* cudownie!Wspanialego dnia:))

Ten moment,ta chwila kiedy te kreski ukazuja sie na tescie jest niesamowita♡ Gdyby tak mozna bylo zatrzymac wtedy czas:)

Lanvin zaciskam kciuki mimo spadku temp:* temp wcale nie musi byc wysoka nie wiadomo jak.Wazne zeby ponizej krechy nie spadla.A kiedy masz termin @?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś...na pewno przyjdzie do jutra.

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry