reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie;) nie miałam czasu aby pisać- remont widać koniec;) @ już poszła sobie mam nadzieję że ma długo. W środę wizyta u nowego gin mam nadzieję że się wreszcie coś ruszy[emoji173] ja już po pracy odpoczywam pisać winko z moim Ł;* szkoda ze działać nie możemy. Przesyłam Wam moje piękne ściany;)

1489350171-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idealnie :)

Kochane, czy któraś z Was mierzyła z ciekawości temp po południu? Czy po południu wzrasta? Wiem, że to nie jest miarodajne, ale pytam z ciekawości :) zmierzyłam przed chwilą i było 37,34. Ciekawe jak będzie rano :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja jak zaczynałam mierzyć,bo chciałam zobaczyć czy jest duża różnica, rano miałam 36,9 a po południu 37,2

Witajcie;) nie miałam czasu aby pisać- remont widać koniec;) @ już poszła sobie mam nadzieję że ma długo. W środę wizyta u nowego gin mam nadzieję że się wreszcie coś ruszy[emoji173] ja już po pracy odpoczywam pisać winko z moim Ł;* szkoda ze działać nie możemy. Przesyłam Wam moje piękne ściany;)

1489350171-aaaaaa.jpeg

Ej no :( toc weź podzialaj :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

1489350171-aaaaaa.jpeg

Piękne ściany :) bardzo mi się podobają :) bierz swojego w obroty [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Od 3-4 dc bierz do 1-2 dni po owu, dwie tabletki dziennie. Jedna rano, jedna wieczorem :)

No mi cały dzień śmierdzi olejem :D a jutro będzie zonk na teście, biel wizira [emoji14]

Ja bym nie brała inaczej, niż jest zalecane. To, że komuś się udało i nic mu nie było, to nie znaczy, że u Ciebie też. Nie bierz dłużej, niż dwa dni po owu.

Ojj, to faktycznie mało...nie za mało? Ja jak przeliczam sobie ile powinnam jesc przy ćwiczeniach to wychodzi mi ponad 1800, a jak chcę zrzucić, to ok 1600. Ja akurat na takiej diecie bym nie wyrobiła, ale to ja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Myślałam wcześniej, ze moze wezmę, ale nie dam rady ich brać dłużej. Tylko nie wiem kiedy będę miec owu.. No nic mierze temperaturę rano to wykres będę wrzucać i dziewczyny pomożecie co :-)?

Idealnie :)

Kochane, czy któraś z Was mierzyła z ciekawości temp po południu? Czy po południu wzrasta? Wiem, że to nie jest miarodajne, ale pytam z ciekawości :) zmierzyłam przed chwilą i było 37,34. Ciekawe jak będzie rano :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Nie sensu mierzyć popołudniu, bo zawsze jest wyższa :) no i może zmieniać się w zależności od tego jak aktywny masz dzien :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam wcześniej, ze moze wezmę, ale nie dam rady ich brać dłużej. Tylko nie wiem kiedy będę miec owu.. No nic mierze temperaturę rano to wykres będę wrzucać i dziewczyny pomożecie co :-)?
Dajesz, nie będę sama spamować :D

@Lanvin w południe nie ma co mierzyć, zawsze wyższa :) aaa co do diety to faktyczne mało kalorii masz...
Ja miałam 1600 i za szybko schudłam...
Wiem :)

Nie sensu mierzyć popołudniu, bo zawsze jest wyższa :) no i może zmieniać się w zależności od tego jak aktywny masz dzien :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, zmierzyłam z ciekawości, żeby sprawdzić jaka jest różnica :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry