reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Miałam obiad właśnie - makaron z brokułami i migdałami za 2h mam przekąskę jogurt naturalny z cynamonem i miodem a na kolacje jakieś kanapki ;-).

@Paraplu pisała o tej stronie na fb ale już się zraziłam. Ładnie się przywitałam powiedziałam z jakiej wagi startuje i jaka chce uzyskać. Oraz jaka mam dietę ile kcal to na mnie jakaś łaska naskoczyła ze dieta wyniszczająca organizm. No kurde przecież to nie ja sobie układam dietę prawda ? [emoji19][emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ile masz kalorii w diecie?

Do którego dc brałaś @Lanvin donga :-)?
Na mnie nie patrz, bo ja odstawiłam ok 6 dni przed owu, którą miałam w 34 dc. Powinno się brać do 1-2 dni po owu :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Hej dziewczyny jak szkoda że niedziela tak szybko mija a jutro wszystko od nowa oj tak mnie cyce pieka sutki normalnie pala ogniem przed @ juz pewnie hormony wariuja

Czyli jeszcze raz proszę o instrukcję od kiedy do kiedy brać donga :) jestem w tym zielona :) marc akurat smrodem się nie martwię :) jeśli skuteczny to wpiernicze świństwo [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję :*

I co dobrego prócz smoothie masz dzisiaj? :)

Wiesz jak jest, faktycznie patrząc na temperaturę i na objawy to może wyglądać na ciąże, ale z drugiej strony mdłości w 5 tygodniu? Pewno z nerwów ostatnio i po prostu lutealna mi się wydłuży...

Zacznij w 4 dc jak już krew nie będzie mocno lecieć :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dla mnie mdlosci w 5tc by nie zdziwily ;) . Ja stracilam apetyt i zaczelam usypiac na stojaco odkad tylko zaczelo sie zagniezdzenie i zaczela produkcja hormonow ciazowych - to jest przelon 3-4 tc. A miedzy 4-5 juz mnie calkowice od miesa odrzucilo. To w 5tc uwierze we wszystkie objawy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli jeszcze raz proszę o instrukcję od kiedy do kiedy brać donga :) jestem w tym zielona :) marc akurat smrodem się nie martwię :) jeśli skuteczny to wpiernicze świństwo [emoji14]

No wiec ja zaczęłam brać jak juz lekko plamilam czyli od 6 dc, 2 razy dziennie rano i około 16 bo ponoć jeżeli wieczorem sie weźmie można miec problemy ze snem i w sumie by sie zgadzało, wczoraj wzięłam około 21 i w nocy ze 100 razy sie przewracałam z boku na bok ;-)
Do czasu owulacji, a najlepiej jak juz Spark pisała i Lanvin do 1-2 dni po owulacji ;-)
Gdzies na forum wyczytałam, ze dziewczyna brała do 6 dni po owulacji i bezproblemowo było.. wiec z tym jeszcze nie wiem jak zrobię.
Najlepiej przed tabletka zjedz coś porządnego ;-) bo jak ja zjem coś lichego potem mi niedobrze :-)

reklama
No wiec ja zaczęłam brać jak juz lekko plamilam czyli od 6 dc, 2 razy dziennie rano i około 16 bo ponoć jeżeli wieczorem sie weźmie można miec problemy ze snem i w sumie by sie zgadzało, wczoraj wzięłam około 21 i w nocy ze 100 razy sie przewracałam z boku na bok ;-)
Do czasu owulacji, a najlepiej jak juz Spark pisała i Lanvin do 1-2 dni po owulacji ;-)
Gdzies na forum wyczytałam, ze dziewczyna brała do 6 dni po owulacji i bezproblemowo było.. wiec z tym jeszcze nie wiem jak zrobię.
Najlepiej przed tabletka zjedz coś porządnego ;-) bo jak ja zjem coś lichego potem mi niedobrze :-)
Rozumiem i bardzo dziękuję :)

Do góry