reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli jeszcze raz proszę o instrukcję od kiedy do kiedy brać donga :) jestem w tym zielona :) marc akurat smrodem się nie martwię :) jeśli skuteczny to wpiernicze świństwo [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Od 3-4 dc bierz do 1-2 dni po owu, dwie tabletki dziennie. Jedna rano, jedna wieczorem :)

Dla mnie mdlosci w 5tc by nie zdziwily ;) . Ja stracilam apetyt i zaczelam usypiac na stojaco odkad tylko zaczelo sie zagniezdzenie i zaczela produkcja hormonow ciazowych - to jest przelon 3-4 tc. A miedzy 4-5 juz mnie calkowice od miesa odrzucilo. To w 5tc uwierze we wszystkie objawy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mi cały dzień śmierdzi olejem :D a jutro będzie zonk na teście, biel wizira [emoji14]

No wiec ja zaczęłam brać jak juz lekko plamilam czyli od 6 dc, 2 razy dziennie rano i około 16 bo ponoć jeżeli wieczorem sie weźmie można miec problemy ze snem i w sumie by sie zgadzało, wczoraj wzięłam około 21 i w nocy ze 100 razy sie przewracałam z boku na bok ;-)
Do czasu owulacji, a najlepiej jak juz Spark pisała i Lanvin do 1-2 dni po owulacji ;-)
Gdzies na forum wyczytałam, ze dziewczyna brała do 6 dni po owulacji i bezproblemowo było.. wiec z tym jeszcze nie wiem jak zrobię.
Najlepiej przed tabletka zjedz coś porządnego ;-) bo jak ja zjem coś lichego potem mi niedobrze :-)
Ja bym nie brała inaczej, niż jest zalecane. To, że komuś się udało i nic mu nie było, to nie znaczy, że u Ciebie też. Nie bierz dłużej, niż dwa dni po owu.

1200kcal i 1kg na tydzień ... [emoji19]

Ojj, to faktycznie mało...nie za mało? Ja jak przeliczam sobie ile powinnam jesc przy ćwiczeniach to wychodzi mi ponad 1800, a jak chcę zrzucić, to ok 1600. Ja akurat na takiej diecie bym nie wyrobiła, ale to ja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dla mnie mdlosci w 5tc by nie zdziwily ;) . Ja stracilam apetyt i zaczelam usypiac na stojaco odkad tylko zaczelo sie zagniezdzenie i zaczela produkcja hormonow ciazowych - to jest przelon 3-4 tc. A miedzy 4-5 juz mnie calkowice od miesa odrzucilo. To w 5tc uwierze we wszystkie objawy ;)

Ja prócz piersi i czasem brzucha to dolegliwości zoladkowych żadnych.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podczytuje Was kochane caly czas, ale jakos po ostatnim nie udanym miesiacu sily opadly jak chyba kazdej z Was kilka razy pod czas staranek. Kupilam w trakie okresu zapas tamponow i zapas testow owu jak i ciazowych, ale sa juz 3 dni po @ i stwierdzam ze ten miesiac musze jednak odpuscic na staranka co ma byc to bedzie. Mysle o kupnie donga tak jak piszecie ze super sie sprawuje ale niestety juz mam 8 dc wiec dopiero od nastepnego miesiaca. Miesiac musze ochlonac i nabrac sily na kolejny na starania. Zycze wszystkim listopadowka spokojnych 9 miesiacy
A staraczka 2 upragionych kreseczek ostatnie podrygi na 2017 ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin dzięki kochana :) będę brała od 4 dc bo dopiero do mnie dotrą :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Idealnie :)

Kochane, czy któraś z Was mierzyła z ciekawości temp po południu? Czy po południu wzrasta? Wiem, że to nie jest miarodajne, ale pytam z ciekawości :) zmierzyłam przed chwilą i było 37,34. Ciekawe jak będzie rano :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Od 3-4 dc bierz do 1-2 dni po owu, dwie tabletki dziennie. Jedna rano, jedna wieczorem :)

No mi cały dzień śmierdzi olejem :D a jutro będzie zonk na teście, biel wizira [emoji14]

Ja bym nie brała inaczej, niż jest zalecane. To, że komuś się udało i nic mu nie było, to nie znaczy, że u Ciebie też. Nie bierz dłużej, niż dwa dni po owu.

Ojj, to faktycznie mało...nie za mało? Ja jak przeliczam sobie ile powinnam jesc przy ćwiczeniach to wychodzi mi ponad 1800, a jak chcę zrzucić, to ok 1600. Ja akurat na takiej diecie bym nie wyrobiła, ale to ja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Trzymam kciuki !!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Idealnie :)

Kochane, czy któraś z Was mierzyła z ciekawości temp po południu? Czy po południu wzrasta? Wiem, że to nie jest miarodajne, ale pytam z ciekawości :) zmierzyłam przed chwilą i było 37,34. Ciekawe jak będzie rano :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja mierzylam przed zrobieniem.testu i raz mialam.37,45 i raz nawet 37,69 takze jest tez ciutek wyzsza.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin przez Ciebie będę musiała szybko rano wstać, żeby zobaczyć Twoje dwie kreseczki na teście [emoji5][emoji5][emoji5] Trzymam kciuki [emoji5][emoji5][emoji5]
Kochana test zrobię koło 9, rano odwioze małego do przedszkola, wskocze do apteki i jeszcze do Urzędu Skarbowego i dopiero do domu :) także nie spiesz się :D Ty na którą do pracy lecisz? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry