reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wczoraj była biel. Dziś mam 28 dc z 26. Myślę że jakby miało wyjść to by wyszło wczoraj. Chciałabym zacząć nowy cykl a tu jak na złość...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A mierzysz temp? Wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła? Trzymam kciuki, żeby@ jednak nie dotarła do Ciebie a test się zaróżowił[emoji110] . Jest jeszcze nadzieja.

A mierzysz temp? Wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła? Trzymam kciuki, żeby@ jednak nie dotarła do Ciebie a test się zaróżowił[emoji110] . Jest jeszcze nadzieja.
Nie mierze temperatury. Z obserwacji i testów wynika że owu była 13 lub 14 dc. Nawet jeśli była później to marne szanse na zapłodnienie bo ostatnie sexy były 14 dc. Raczej nie należę do grupy osób, którym przytrafiaja się cuda [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jednak jestem głupia zrobilam test przed @ i biel no nie potrzebnie kupilam wczesniej ale wiadomo trzeba się szykować na @

Nie wiem co się dzieje .... Ten cykl miałam podobno bezowulacyjny. Okres spóźnia mi się już 6 dni. Dziś na wszelki wypadek zrobiłam test ale pojawiła się tylko jedna kreska ....

Dziewczyny u nas chyba się udało :)))))
20170313_081933.jpg

Załączniki

• 20170313_081933.jpg
    20170313_081933.jpg
    729,6 KB · Wyświetleń: 315
reklama
Do góry