Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siwa może nie przyjdzie
Wczoraj była biel. Dziś mam 28 dc z 26. Myślę że jakby miało wyjść to by wyszło wczoraj. Chciałabym zacząć nowy cykl a tu jak na złość...
A mierzysz temp? Wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła? Trzymam kciuki, żeby@ jednak nie dotarła do Ciebie a test się zaróżowił[emoji110] . Jest jeszcze nadzieja.Wczoraj była biel. Dziś mam 28 dc z 26. Myślę że jakby miało wyjść to by wyszło wczoraj. Chciałabym zacząć nowy cykl a tu jak na złość...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mierze temperatury. Z obserwacji i testów wynika że owu była 13 lub 14 dc. Nawet jeśli była później to marne szanse na zapłodnienie bo ostatnie sexy były 14 dc. Raczej nie należę do grupy osób, którym przytrafiaja się cuda [emoji6]A mierzysz temp? Wiesz kiedy była owu? Może się przesunęła? Trzymam kciuki, żeby@ jednak nie dotarła do Ciebie a test się zaróżowił[emoji110] . Jest jeszcze nadzieja.
Dziewczyny u nas chyba się udało ))))Zobacz załącznik 798575