reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czyli jeszcze raz proszę o instrukcję od kiedy do kiedy brać donga :) jestem w tym zielona :) marc akurat smrodem się nie martwię :) jeśli skuteczny to wpiernicze świństwo [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Od 3-4 dc bierz do 1-2 dni po owu, dwie tabletki dziennie. Jedna rano, jedna wieczorem :)

Dla mnie mdlosci w 5tc by nie zdziwily ;) . Ja stracilam apetyt i zaczelam usypiac na stojaco odkad tylko zaczelo sie zagniezdzenie i zaczela produkcja hormonow ciazowych - to jest przelon 3-4 tc. A miedzy 4-5 juz mnie calkowice od miesa odrzucilo. To w 5tc uwierze we wszystkie objawy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No mi cały dzień śmierdzi olejem :D a jutro będzie zonk na teście, biel wizira [emoji14]

No wiec ja zaczęłam brać jak juz lekko plamilam czyli od 6 dc, 2 razy dziennie rano i około 16 bo ponoć jeżeli wieczorem sie weźmie można miec problemy ze snem i w sumie by sie zgadzało, wczoraj wzięłam około 21 i w nocy ze 100 razy sie przewracałam z boku na bok ;-)
Do czasu owulacji, a najlepiej jak juz Spark pisała i Lanvin do 1-2 dni po owulacji ;-)
Gdzies na forum wyczytałam, ze dziewczyna brała do 6 dni po owulacji i bezproblemowo było.. wiec z tym jeszcze nie wiem jak zrobię.
Najlepiej przed tabletka zjedz coś porządnego ;-) bo jak ja zjem coś lichego potem mi niedobrze :-)
Ja bym nie brała inaczej, niż jest zalecane. To, że komuś się udało i nic mu nie było, to nie znaczy, że u Ciebie też. Nie bierz dłużej, niż dwa dni po owu.

1200kcal i 1kg na tydzień ... [emoji19]

Ojj, to faktycznie mało...nie za mało? Ja jak przeliczam sobie ile powinnam jesc przy ćwiczeniach to wychodzi mi ponad 1800, a jak chcę zrzucić, to ok 1600. Ja akurat na takiej diecie bym nie wyrobiła, ale to ja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dla mnie mdlosci w 5tc by nie zdziwily ;) . Ja stracilam apetyt i zaczelam usypiac na stojaco odkad tylko zaczelo sie zagniezdzenie i zaczela produkcja hormonow ciazowych - to jest przelon 3-4 tc. A miedzy 4-5 juz mnie calkowice od miesa odrzucilo. To w 5tc uwierze we wszystkie objawy ;)

Ja prócz piersi i czasem brzucha to dolegliwości zoladkowych żadnych.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Podczytuje Was kochane caly czas, ale jakos po ostatnim nie udanym miesiacu sily opadly jak chyba kazdej z Was kilka razy pod czas staranek. Kupilam w trakie okresu zapas tamponow i zapas testow owu jak i ciazowych, ale sa juz 3 dni po @ i stwierdzam ze ten miesiac musze jednak odpuscic na staranka co ma byc to bedzie. Mysle o kupnie donga tak jak piszecie ze super sie sprawuje ale niestety juz mam 8 dc wiec dopiero od nastepnego miesiaca. Miesiac musze ochlonac i nabrac sily na kolejny na starania. Zycze wszystkim listopadowka spokojnych 9 miesiacy
A staraczka 2 upragionych kreseczek ostatnie podrygi na 2017 ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin dzięki kochana :) będę brała od 4 dc bo dopiero do mnie dotrą :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Idealnie :)

Kochane, czy któraś z Was mierzyła z ciekawości temp po południu? Czy po południu wzrasta? Wiem, że to nie jest miarodajne, ale pytam z ciekawości :) zmierzyłam przed chwilą i było 37,34. Ciekawe jak będzie rano :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Od 3-4 dc bierz do 1-2 dni po owu, dwie tabletki dziennie. Jedna rano, jedna wieczorem :)

No mi cały dzień śmierdzi olejem :D a jutro będzie zonk na teście, biel wizira [emoji14]

Ja bym nie brała inaczej, niż jest zalecane. To, że komuś się udało i nic mu nie było, to nie znaczy, że u Ciebie też. Nie bierz dłużej, niż dwa dni po owu.

Ojj, to faktycznie mało...nie za mało? Ja jak przeliczam sobie ile powinnam jesc przy ćwiczeniach to wychodzi mi ponad 1800, a jak chcę zrzucić, to ok 1600. Ja akurat na takiej diecie bym nie wyrobiła, ale to ja :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Trzymam kciuki !!!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Idealnie :)

Kochane, czy któraś z Was mierzyła z ciekawości temp po południu? Czy po południu wzrasta? Wiem, że to nie jest miarodajne, ale pytam z ciekawości :) zmierzyłam przed chwilą i było 37,34. Ciekawe jak będzie rano :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja mierzylam przed zrobieniem.testu i raz mialam.37,45 i raz nawet 37,69 takze jest tez ciutek wyzsza.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lanvin przez Ciebie będę musiała szybko rano wstać, żeby zobaczyć Twoje dwie kreseczki na teście [emoji5][emoji5][emoji5] Trzymam kciuki [emoji5][emoji5][emoji5]
Kochana test zrobię koło 9, rano odwioze małego do przedszkola, wskocze do apteki i jeszcze do Urzędu Skarbowego i dopiero do domu :) także nie spiesz się :D Ty na którą do pracy lecisz? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry