reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję :*

I co dobrego prócz smoothie masz dzisiaj? :)

Wiesz jak jest, faktycznie patrząc na temperaturę i na objawy to może wyglądać na ciąże, ale z drugiej strony mdłości w 5 tygodniu? Pewno z nerwów ostatnio i po prostu lutealna mi się wydłuży...

Zacznij w 4 dc jak już krew nie będzie mocno lecieć :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Miałam obiad właśnie - makaron z brokułami i migdałami za 2h mam przekąskę jogurt naturalny z cynamonem i miodem a na kolacje jakieś kanapki ;-).

@Paraplu pisała o tej stronie na fb ale już się zraziłam. Ładnie się przywitałam powiedziałam z jakiej wagi startuje i jaka chce uzyskać. Oraz jaka mam dietę ile kcal to na mnie jakaś łaska naskoczyła ze dieta wyniszczająca organizm. No kurde przecież to nie ja sobie układam dietę prawda ? [emoji19][emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A od którego dc bierzesz donga? Ja mam @ ok 7 dni :( i myślę czy nie będzie za późno żeby brac

Ja zaczęłam brać od 6 dc bo tez mam 7 dni @, ale te dwa ostatnie dni juz lekkie plamienia wiec wzięłam i nie zauważyłam, żeby sie znów coś rozkręciło z krwawieniem, wiec ok :-) dzisiaj 8 dc :-) raczej nie bedzie za późno :-) biorę po 2tabl dziennie rano i wieczorkiem.
W sumie to pierwszy raz na dongu w swoim życiu :-)

Dziękuję :*

I co dobrego prócz smoothie masz dzisiaj? :)

Wiesz jak jest, faktycznie patrząc na temperaturę i na objawy to może wyglądać na ciąże, ale z drugiej strony mdłości w 5 tygodniu? Pewno z nerwów ostatnio i po prostu lutealna mi się wydłuży...

Zacznij w 4 dc jak już krew nie będzie mocno lecieć :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do którego dc brałaś @Lanvin donga :-)?

Chyba też zamowie sobie donga...tak fajnie na niego reagujecie :) a może ktoś z was miał ovarin? I może się podzielić opinia?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem Ci, ze dong sam w sobie jakoś mam taka motywacje odkąd go zaczęłam brać :-)
Niech sie okaże, ze @Lanvin bedzie miec 2 kreseczki to normalnie we wszystko uwierzę :-D :-)
@Lanvin wierze, ze coś jest na rzeczy :-D

Powiem Ci, ze dong sam w sobie jakoś mam taka motywacje odkąd go zaczęłam brać :-)
Niech sie okaże, ze @Lanvin bedzie miec 2 kreseczki to normalnie we wszystko uwierzę :-D :-)
@Lanvin wierze, ze coś jest na rzeczy :-D
Już zamówiony :) teraz tylko poczekam aż przyjdzie :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry