reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam sie z ranka, witam nowe staraczki a wszystkim listopadowym mamusia życzę spokojnych ciazowych miesiecy :-):-):-)
@Lanvin &&& trzymam za Ciebie kochana....
@Paraplu jestes jak ja :-) ja tez wręcz uwielbiam bawić sie w takie rzeczy .... sama sobie maluje pokoje ,kleje tapety itd ale nie dlatego ze nie ma kto mi to zrobic bo mąż ma firmę budowlaną tylko dlatego ze bardzo lubię :-D
To ktore kobitki tam jeszcze zostaly ze mną na ostatni cykl na 2017 rok ? :-):-)
U mnie się @@@@ juz sie kończy także KOCHANE działamy pełna parą
@marc mam takie juz przeczucie że Ty i dong zdziałacie cuda :-D :-D @StorAnia mam nadzieję że znowu nam tutaj nie zwatpisz kochana... pamiętaj co mi kiedys obiecalas :-) :-)
@siwa84 ,@bertha ,@queen_b
@Docia1975 ,@auslanderka, @Paraplu ?walczymy dalej kobitki :-) &&&& trzymam za owocne starania
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna milej niedzielki
Dzięki kochana u mnie 1dc zaczynamy

Ja czekam na wizytę 31 marca ;) idę po skierowania na kolejne sprawdzenie nasienia, powtórkę badań hormonalnych moich oraz może uda mi się już wydębić skierowanie do kliniki bo ja to sobie obliczyłam ze to w maju a nie czerwcu Brdzie 36cykl. Wiec niech nie marudzą rylko dają i ja już się tam w maju stawiam!!

@Paraplu zaczęłam dziś dietę z bebio. 10kg do utraty. Zobaczymy. Póki co miałam dwa smoothie na pierwsze i drugie śniadanie i marzy mi się jakaś czekolada [emoji23][emoji23][emoji23] ale staram się trzymać dzielnie !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oo super :) zapraszam na grupe fb "dieta bebio". Pamietaj, ze jak tylko cis Ci nie smakuje, czy nie masz ochoty na to co akurat masz w planie to bez wyrzutow sumienia korzystaj z opcji "wymien". Dieta ma byc smaczna i przyjemna. Tylko dzieki tej mozliwosci tyle czasu wytrwalam i schudlam 9kg.
Ochota na slodkie Ci przejdzie z czasem, masz teraz orgnizm na cukrowym glodzie ale nie poddawaj sie i nie siegaj po slodkie. To jak odwyk. Potem juz nie bedziesz czula potrzeby wpierniczania czekoladek :) zjesz ze smakiem 2-3 i bedziesz czula, ze masz dosc.
Zycze powodzenia, jeszcze raz zapraszam na grupe fb i w razie pytan pisz :)

Dziewczyny a co może oznaczać plamienie w 10 dc.okres trwa u mnie ok 4 dni i niby jakieś tam bardzo delikatne plamienie mam po tym czasie ale dzis już 10 dzień a tu dalej brudzenie:(myślałam że tak mokro bo sluz mi się zaczyna plodny a tu takie brudzenie.z czego to może wynikać?czy to przeszkadza sluzowi plodnemu?sorki dziewczyny za takie pytania ale nie miałam takiego czegoś wczesniej:realmad:
Lanvin trzymam kciuki.
Mój mąż to tylko ciągle o remontach myśli.dwa lata temu remont generalny mieszkania A teraz już myśli o podzieleniu chłopakom pokoju.ja to bym go nawet odganiala od tego ale zauważyłam że to niema sensu.jak coś chce zrobić to już to nie powstrzymuje;)kiedyś taki nie był.był strasznym leniem dlatego teraz nawet mi nie przeszkadzam:)

Dziewczyny a co może oznaczać plamienie w 10 dc.okres trwa u mnie ok 4 dni i niby jakieś tam bardzo delikatne plamienie mam po tym czasie ale dzis już 10 dzień a tu dalej brudzenie:(myślałam że tak mokro bo sluz mi się zaczyna plodny a tu takie brudzenie.z czego to może wynikać?czy to przeszkadza sluzowi plodnemu?sorki dziewczyny za takie pytania ale nie miałam takiego czegoś wczesniej:realmad:
Lanvin trzymam kciuki.
Mój mąż to tylko ciągle o remontach myśli.dwa lata temu remont generalny mieszkania A teraz już myśli o podzieleniu chłopakom pokoju.ja to bym go nawet odganiala od tego ale zauważyłam że to niema sensu.jak coś chce zrobić to już to nie powstrzymuje;)kiedyś taki nie był.był strasznym leniem dlatego teraz nawet mi nie przeszkadzam:)
Kurcze nie wiem, a badałaś hormony? Estradiol może zbadaj na początku cyklu...

Dzięki :) mąż nie może mnie już słuchać, a przyjaciółka nie rozumie, bo sama nie chce mieć dziecka. Bratowa z którą jestem blisko urodziła właśnie drugie dziecko i jest zafiksowana. Trudna jest to dla mnie sytuacja, bo kocham ich ale jest mi ciężko patrzeć na tego bobasa. Ściska mnie w sercu i myślę w którym ja bym była teraz miesiącu. Ale cóż... Trzeba walczyć i się nie poddawać.. Chociaż od taktownego brata usłyszałam, że jestem już za stara :(
Hej Ja jestem starsza ale nie tracę nadziei. Będzie dobrze ! Trzymam kciuki

A kurcze, ktoras sie pytala czemu mi wyszla okej cytologia a biopsja juz nie. Dopytalam sie. Zazwyczaj zmiany powstajaw kanale szyjki lub w obrebie kanalu. Podczas cytologii szczoteczka obejmuje ten obszar. U mnie zmiana jest z boku szyjki, miedzy zmiana a kanalem jest zdrowa tkanka. Najprawdopodobniej szczoteczka objela tylko zdrowy obszal wokol kanalu.
To pewnie powod czemu cytologia wykrywa 90% a nie 100% zmian.

reklama
Ja czekam na wizytę 31 marca ;) idę po skierowania na kolejne sprawdzenie nasienia, powtórkę badań hormonalnych moich oraz może uda mi się już wydębić skierowanie do kliniki bo ja to sobie obliczyłam ze to w maju a nie czerwcu Brdzie 36cykl. Wiec niech nie marudzą rylko dają i ja już się tam w maju stawiam!!

@Paraplu zaczęłam dziś dietę z bebio. 10kg do utraty. Zobaczymy. Póki co miałam dwa smoothie na pierwsze i drugie śniadanie i marzy mi się jakaś czekolada [emoji23][emoji23][emoji23] ale staram się trzymać dzielnie !;-)

Dajesz radę na takich posiłkach? Nie jesteś głodna?

Oo super :) zapraszam na grupe fb "dieta bebio". Pamietaj, ze jak tylko cis Ci nie smakuje, czy nie masz ochoty na to co akurat masz w planie to bez wyrzutow sumienia korzystaj z opcji "wymien". Dieta ma byc smaczna i przyjemna. Tylko dzieki tej mozliwosci tyle czasu wytrwalam i schudlam 9kg.
Ochota na slodkie Ci przejdzie z czasem, masz teraz orgnizm na cukrowym glodzie ale nie poddawaj sie i nie siegaj po slodkie. To jak odwyk. Potem juz nie bedziesz czula potrzeby wpierniczania czekoladek :) zjesz ze smakiem 2-3 i bedziesz czula, ze masz dosc.
Zycze powodzenia, jeszcze raz zapraszam na grupe fb i w razie pytan pisz :)

Zaprosisz mnie do tej grupy??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry