reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Testu dziś nie zrobię dziewczyny. Chcę jutro wziąć wolne w pracy, bo muszę jechać do Urzędu Skarbowego i facet od kuchni przyjeżdża, a poza tym słabo się czuję, jest mi mega niedobrze i nie mam na nic ochoty od rana. Dzisiaj zrobiłam tosty i nie mogłam zjeść, bo mi nie smakowały :/ rano odwioze młodego i kupię test, jak zrobię to wrzucę Wam fotkę :*

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Dajesz radę na takich posiłkach? Nie jesteś głodna?

Zaprosisz mnie do tej grupy??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Narazie miałam dwa smoothie na śniadanie i drugie śniadanie. Jeszcze 1,5 do obiadu. Już się doczekać nie mogę bo jestem głodna. Ale bardziej słodkie za mną chodzi niż normalne jedzenie. Także zobaczymy jak to będzie dalej !;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@1985natalia2 nie jest przywiązany bo jak mieszkaliśmy osobno to mógł ich po 3 tygodnie nie odwiedzać "bo po co", ale wygodnie mu tu... obiad codziennie itd. Do tego mniejsze opłaty. No i oczywiście @Paraplu gdzie on i remont, musiałby czytać więcej niż Ty... tapetowal zawsze jego ojciec, on nic... a jak wynajmowalismy to wszystki zrobione... umialby chyba tylko pomalować i ewent panele, i to EWENTUALNIE... :o :p

Testu dziś nie zrobię dziewczyny. Chcę jutro wziąć wolne w pracy, bo muszę jechać do Urzędu Skarbowego i facet od kuchni przyjeżdża, a poza tym słabo się czuję, jest mi mega niedobrze i nie mam na nic ochoty od rana. Dzisiaj zrobiłam tosty i nie mogłam zjeść, bo mi nie smakowały :/ rano odwioze młodego i kupię test, jak zrobię to wrzucę Wam fotkę :*

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurcze masz dziwne objawy[emoji4] ale nic już nie mówię. Czekam cierpliwie do jutra[emoji110]

Witam sie z ranka, witam nowe staraczki a wszystkim listopadowym mamusia życzę spokojnych ciazowych miesiecy :-):-):-)
@Lanvin &&& trzymam za Ciebie kochana....
@Paraplu jestes jak ja :-) ja tez wręcz uwielbiam bawić sie w takie rzeczy .... sama sobie maluje pokoje ,kleje tapety itd ale nie dlatego ze nie ma kto mi to zrobic bo mąż ma firmę budowlaną tylko dlatego ze bardzo lubię :-D
To ktore kobitki tam jeszcze zostaly ze mną na ostatni cykl na 2017 rok ? :-):-)
U mnie się @@@@ juz sie kończy także KOCHANE działamy pełna parą
@marc mam takie juz przeczucie że Ty i dong zdziałacie cuda :-D :-D @StorAnia mam nadzieję że znowu nam tutaj nie zwatpisz kochana... pamiętaj co mi kiedys obiecalas :-) :-)
@siwa84 ,@bertha ,@queen_b
@Docia1975 ,@auslanderka, @Paraplu ?walczymy dalej kobitki :-) &&&& trzymam za owocne starania
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna milej niedzielki

Kochana :-* dziękuje :-) dong naprawde działa cuda :-) juz mam śluz aaaaaa :-)

@1985natalia2 nie jest przywiązany bo jak mieszkaliśmy osobno to mógł ich po 3 tygodnie nie odwiedzać "bo po co", ale wygodnie mu tu... obiad codziennie itd. Do tego mniejsze opłaty. No i oczywiście @Paraplu gdzie on i remont, musiałby czytać więcej niż Ty... tapetowal zawsze jego ojciec, on nic... a jak wynajmowalismy to wszystki zrobione... umialby chyba tylko pomalować i ewent panele, i to EWENTUALNIE... :o :p
A to mój też tak siedzi bo zaoszczędzić možna, za remonty sie sam nie bierze woli ekipę wołać a jakbyśmy już byli na swoim to pewnie za często by ich tu nie odwiedzał bo leń straszny. Prędzej oni by dzwonili upierdliwie bo za wnukiem będą tęsknić. Na szczzescie co do wyprowadził to absolutnie mamy to samo zdanie.

A kurcze, ktoras sie pytala czemu mi wyszla okej cytologia a biopsja juz nie. Dopytalam sie. Zazwyczaj zmiany powstajaw kanale szyjki lub w obrebie kanalu. Podczas cytologii szczoteczka obejmuje ten obszar. U mnie zmiana jest z boku szyjki, miedzy zmiana a kanalem jest zdrowa tkanka. Najprawdopodobniej szczoteczka objela tylko zdrowy obszal wokol kanalu.
To pewnie powod czemu cytologia wykrywa 90% a nie 100% zmian.

Dziękuję za wyjaśnienie.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Juz Cie dodalam ale musi to jeszcze zatwierdzic admin :)

Dziękuję :*

Narazie miałam dwa smoothie na śniadanie i drugie śniadanie. Jeszcze 1,5 do obiadu. Już się doczekać nie mogę bo jestem głodna. Ale bardziej słodkie za mną chodzi niż normalne jedzenie. Także zobaczymy jak to będzie dalej !;)

I co dobrego prócz smoothie masz dzisiaj? :)

Kurcze masz dziwne objawy[emoji4] ale nic już nie mówię. Czekam cierpliwie do jutra[emoji110]
Wiesz jak jest, faktycznie patrząc na temperaturę i na objawy to może wyglądać na ciąże, ale z drugiej strony mdłości w 5 tygodniu? Pewno z nerwów ostatnio i po prostu lutealna mi się wydłuży...

A od którego dc bierzesz donga? Ja mam @ ok 7 dni :( i myślę czy nie będzie za późno żeby brac
Zacznij w 4 dc jak już krew nie będzie mocno lecieć :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry