reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam sie z ranka, witam nowe staraczki a wszystkim listopadowym mamusia życzę spokojnych ciazowych miesiecy :-):-):-)
@Lanvin &&& trzymam za Ciebie kochana....
@Paraplu jestes jak ja :-) ja tez wręcz uwielbiam bawić sie w takie rzeczy .... sama sobie maluje pokoje ,kleje tapety itd ale nie dlatego ze nie ma kto mi to zrobic bo mąż ma firmę budowlaną tylko dlatego ze bardzo lubię :-D
To ktore kobitki tam jeszcze zostaly ze mną na ostatni cykl na 2017 rok ? :-):-)
U mnie się @@@@ juz sie kończy także KOCHANE działamy pełna parą
@marc mam takie juz przeczucie że Ty i dong zdziałacie cuda :-D :-D @StorAnia mam nadzieję że znowu nam tutaj nie zwatpisz kochana... pamiętaj co mi kiedys obiecalas :-) :-)
@siwa84 ,@bertha ,@queen_b
@Docia1975 ,@auslanderka, @Paraplu ?walczymy dalej kobitki :-) &&&& trzymam za owocne starania
Pozdrawiam i życzę każdej z osobna milej niedzielki
Dzięki kochana u mnie 1dc zaczynamy

Ja czekam na wizytę 31 marca ;) idę po skierowania na kolejne sprawdzenie nasienia, powtórkę badań hormonalnych moich oraz może uda mi się już wydębić skierowanie do kliniki bo ja to sobie obliczyłam ze to w maju a nie czerwcu Brdzie 36cykl. Wiec niech nie marudzą rylko dają i ja już się tam w maju stawiam!!

@Paraplu zaczęłam dziś dietę z bebio. 10kg do utraty. Zobaczymy. Póki co miałam dwa smoothie na pierwsze i drugie śniadanie i marzy mi się jakaś czekolada [emoji23][emoji23][emoji23] ale staram się trzymać dzielnie !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oo super :) zapraszam na grupe fb "dieta bebio". Pamietaj, ze jak tylko cis Ci nie smakuje, czy nie masz ochoty na to co akurat masz w planie to bez wyrzutow sumienia korzystaj z opcji "wymien". Dieta ma byc smaczna i przyjemna. Tylko dzieki tej mozliwosci tyle czasu wytrwalam i schudlam 9kg.
Ochota na slodkie Ci przejdzie z czasem, masz teraz orgnizm na cukrowym glodzie ale nie poddawaj sie i nie siegaj po slodkie. To jak odwyk. Potem juz nie bedziesz czula potrzeby wpierniczania czekoladek :) zjesz ze smakiem 2-3 i bedziesz czula, ze masz dosc.
Zycze powodzenia, jeszcze raz zapraszam na grupe fb i w razie pytan pisz :)

Dziewczyny a co może oznaczać plamienie w 10 dc.okres trwa u mnie ok 4 dni i niby jakieś tam bardzo delikatne plamienie mam po tym czasie ale dzis już 10 dzień a tu dalej brudzenie:(myślałam że tak mokro bo sluz mi się zaczyna plodny a tu takie brudzenie.z czego to może wynikać?czy to przeszkadza sluzowi plodnemu?sorki dziewczyny za takie pytania ale nie miałam takiego czegoś wczesniej:realmad:
Lanvin trzymam kciuki.
Mój mąż to tylko ciągle o remontach myśli.dwa lata temu remont generalny mieszkania A teraz już myśli o podzieleniu chłopakom pokoju.ja to bym go nawet odganiala od tego ale zauważyłam że to niema sensu.jak coś chce zrobić to już to nie powstrzymuje;)kiedyś taki nie był.był strasznym leniem dlatego teraz nawet mi nie przeszkadzam:)

Dziewczyny a co może oznaczać plamienie w 10 dc.okres trwa u mnie ok 4 dni i niby jakieś tam bardzo delikatne plamienie mam po tym czasie ale dzis już 10 dzień a tu dalej brudzenie:(myślałam że tak mokro bo sluz mi się zaczyna plodny a tu takie brudzenie.z czego to może wynikać?czy to przeszkadza sluzowi plodnemu?sorki dziewczyny za takie pytania ale nie miałam takiego czegoś wczesniej:realmad:
Lanvin trzymam kciuki.
Mój mąż to tylko ciągle o remontach myśli.dwa lata temu remont generalny mieszkania A teraz już myśli o podzieleniu chłopakom pokoju.ja to bym go nawet odganiala od tego ale zauważyłam że to niema sensu.jak coś chce zrobić to już to nie powstrzymuje;)kiedyś taki nie był.był strasznym leniem dlatego teraz nawet mi nie przeszkadzam:)
Kurcze nie wiem, a badałaś hormony? Estradiol może zbadaj na początku cyklu...

Dzięki :) mąż nie może mnie już słuchać, a przyjaciółka nie rozumie, bo sama nie chce mieć dziecka. Bratowa z którą jestem blisko urodziła właśnie drugie dziecko i jest zafiksowana. Trudna jest to dla mnie sytuacja, bo kocham ich ale jest mi ciężko patrzeć na tego bobasa. Ściska mnie w sercu i myślę w którym ja bym była teraz miesiącu. Ale cóż... Trzeba walczyć i się nie poddawać.. Chociaż od taktownego brata usłyszałam, że jestem już za stara :(
Hej Ja jestem starsza ale nie tracę nadziei. Będzie dobrze ! Trzymam kciuki

A kurcze, ktoras sie pytala czemu mi wyszla okej cytologia a biopsja juz nie. Dopytalam sie. Zazwyczaj zmiany powstajaw kanale szyjki lub w obrebie kanalu. Podczas cytologii szczoteczka obejmuje ten obszar. U mnie zmiana jest z boku szyjki, miedzy zmiana a kanalem jest zdrowa tkanka. Najprawdopodobniej szczoteczka objela tylko zdrowy obszal wokol kanalu.
To pewnie powod czemu cytologia wykrywa 90% a nie 100% zmian.

reklama
Ja czekam na wizytę 31 marca ;) idę po skierowania na kolejne sprawdzenie nasienia, powtórkę badań hormonalnych moich oraz może uda mi się już wydębić skierowanie do kliniki bo ja to sobie obliczyłam ze to w maju a nie czerwcu Brdzie 36cykl. Wiec niech nie marudzą rylko dają i ja już się tam w maju stawiam!!

@Paraplu zaczęłam dziś dietę z bebio. 10kg do utraty. Zobaczymy. Póki co miałam dwa smoothie na pierwsze i drugie śniadanie i marzy mi się jakaś czekolada [emoji23][emoji23][emoji23] ale staram się trzymać dzielnie !;-)

Dajesz radę na takich posiłkach? Nie jesteś głodna?

Oo super :) zapraszam na grupe fb "dieta bebio". Pamietaj, ze jak tylko cis Ci nie smakuje, czy nie masz ochoty na to co akurat masz w planie to bez wyrzutow sumienia korzystaj z opcji "wymien". Dieta ma byc smaczna i przyjemna. Tylko dzieki tej mozliwosci tyle czasu wytrwalam i schudlam 9kg.
Ochota na slodkie Ci przejdzie z czasem, masz teraz orgnizm na cukrowym glodzie ale nie poddawaj sie i nie siegaj po slodkie. To jak odwyk. Potem juz nie bedziesz czula potrzeby wpierniczania czekoladek :) zjesz ze smakiem 2-3 i bedziesz czula, ze masz dosc.
Zycze powodzenia, jeszcze raz zapraszam na grupe fb i w razie pytan pisz :)

Zaprosisz mnie do tej grupy??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry