reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Rany to wy macie mieszkanie trzy pokoje i on chce u starych siedzieć??? Do roboty niech sie weźmie i nie pierd....przepraszam za wyrażenie. Aż mnie zatrzęsło. Wszytko jest git dopóki dziecka nie ma a potem to już nie ma życia z teściami. Nagle o wszystkim muszą wiedzieć wszystko kontrolować. Moja wpadała kilka razy dziennie o różnych porach przez bite osiem tygodni po porodzie baa nawet jak położna przychodziła mi pogryzione cycki oglądać to stała mi w sypialni murem bo cytuję ,,Ona Musi''. Potem pogadałam z mężem i okazało się ze on też ma dość i poprosił ją o odpuszczenie sobie latania na górę. Zgrzyty są do dziś na tym tle bo jak my niewdzięczni mogliśmy ją pogonić. Dla tego teraz zanim mieszkania nie kupimy to o żadnej ciąży słyszeć nie chce. Jak już będzie kasa na koncie to wtedy owszem. A dwa lata mieszkało nam się świetnie i ponad 20tyś w remont tej góry wsadzilismy i błąd to był ogromny.

Uwierz, że mi też. Myślałam że te klucia coś oznaczają. No nic walczymy dalej, chociaż sama nie wiem czy mi się jeszcze chce [emoji20]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale masz przeciez clo ??
Ja bralam clo od 5-9 dc i plus wieczorem.ziola do 15 dc.
Musi zaskoczyc.
Mnie macica kula i w pochwie tez kulo i ciągnęło......wiem ze teraz latwo mi sie mowi,ale Ty tez dasz rade z Clo :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale masz przeciez clo ??
Ja bralam clo od 5-9 dc i plus wieczorem.ziola do 15 dc.
Musi zaskoczyc.
Mnie macica kula i w pochwie tez kulo i ciągnęło......wiem ze teraz latwo mi sie mowi,ale Ty tez dasz rade z Clo :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Będę jeszcze próbować z clo. Ogólnie to próbuję do czerwca i bierzemy się za szczegółowe badania i leczenie. Tak czy tak mi smutno. Szczerze mówiąc to liczyłam bardzo na ten cykl bo termin porodu mojej straconej ciąży miałam na listopad 2016

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry