reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Rany to wy macie mieszkanie trzy pokoje i on chce u starych siedzieć??? Do roboty niech sie weźmie i nie pierd....przepraszam za wyrażenie. Aż mnie zatrzęsło. Wszytko jest git dopóki dziecka nie ma a potem to już nie ma życia z teściami. Nagle o wszystkim muszą wiedzieć wszystko kontrolować. Moja wpadała kilka razy dziennie o różnych porach przez bite osiem tygodni po porodzie baa nawet jak położna przychodziła mi pogryzione cycki oglądać to stała mi w sypialni murem bo cytuję ,,Ona Musi''. Potem pogadałam z mężem i okazało się ze on też ma dość i poprosił ją o odpuszczenie sobie latania na górę. Zgrzyty są do dziś na tym tle bo jak my niewdzięczni mogliśmy ją pogonić. Dla tego teraz zanim mieszkania nie kupimy to o żadnej ciąży słyszeć nie chce. Jak już będzie kasa na koncie to wtedy owszem. A dwa lata mieszkało nam się świetnie i ponad 20tyś w remont tej góry wsadzilismy i błąd to był ogromny.

Uwierz, że mi też. Myślałam że te klucia coś oznaczają. No nic walczymy dalej, chociaż sama nie wiem czy mi się jeszcze chce [emoji20]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale masz przeciez clo ??
Ja bralam clo od 5-9 dc i plus wieczorem.ziola do 15 dc.
Musi zaskoczyc.
Mnie macica kula i w pochwie tez kulo i ciągnęło......wiem ze teraz latwo mi sie mowi,ale Ty tez dasz rade z Clo :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale masz przeciez clo ??
Ja bralam clo od 5-9 dc i plus wieczorem.ziola do 15 dc.
Musi zaskoczyc.
Mnie macica kula i w pochwie tez kulo i ciągnęło......wiem ze teraz latwo mi sie mowi,ale Ty tez dasz rade z Clo :)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Będę jeszcze próbować z clo. Ogólnie to próbuję do czerwca i bierzemy się za szczegółowe badania i leczenie. Tak czy tak mi smutno. Szczerze mówiąc to liczyłam bardzo na ten cykl bo termin porodu mojej straconej ciąży miałam na listopad 2016

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry