reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej Kochane. Ja dzisiaj spędziłam super dzień z moimi mężczyznami. Najpierw byliśmy w Baden Baden na termach a później w restauracji orientalnej gdzie płaci się 10 euro i jeszcze ile możesz. O masakra. Tyle dobroci to ja dawno nie zjadłam. I to na raz[emoji6]
Oprócz tego caly czas biegam do kibelka bo mam wrażenie że mnie zalewa. A to tylko śluz taki mleczny. Jutro sikne jak w nocy @ nie przyjdzie. Trzymajcie kciuki [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Kochane. Ja dzisiaj spędziłam super dzień z moimi mężczyznami. Najpierw byliśmy w Baden Baden na termach a później w restauracji orientalnej gdzie płaci się 10 euro i jeszcze ile możesz. O masakra. Tyle dobroci to ja dawno nie zjadłam. I to na raz[emoji6]
Oprócz tego caly czas biegam do kibelka bo mam wrażenie że mnie zalewa. A to tylko śluz taki mleczny. Jutro sikne jak w nocy @ nie przyjdzie. Trzymajcie kciuki [emoji8]

Trzymam kciuki :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zacisniete bardzo mocno

@Paraplu, pięknie to ogarnęłaś! Serio, powinnaś być z siebie dumna, ja bym była ;) wygląda na profesjonalną robotę :)

Ale tu dzisiaj mały ruch... Spodziewałam się, że po kilku godzinach będę miała z 10 stron do nadrobienia :)

Ja dzisiaj miałam kolejny cudowny dzień...pożarłam się z moim strasznie. Powiedzial, ze jedzie na weekend do rodziców (standard przy każdej kłótni), więc zabrałam młodego, pojechałam na zakupy i do rodziców. Nie spodziewał się, że wyjdę, więc ostatecznie został w domu. Mały dzisiaj śpi u mamy. A ja wróciłam pół godziny temu i się nie odzywamy. Także jest cudownie, ogólnie to mam dość i się mocno zastanawiam, czy jest sens to ciągnąć...

@ jeszcze nie ma, zobaczymy jak temperatura jutro. Jeśli nadal będzie wysoko, to pojadę do doz po test. Cały dzień jest mi niedobrze, nawet na kawę nie miałam ochotę, ale wypiłam, bo nie miałam zupełnie mocy. Tylko nie wiem, czy te mdłości faktycznie są z jakiegoś powodu, czy po prostu z nerwów, pewnie to drugie. Do tego boli mnie prawa pierś, ale nie cała, tylko na dole, mam wrażenie, że wręcz piecze, nigdy tak nie miałam.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Musicie usiąść i pogadać tak bardzo szczerze. Bo bez tego to co chwile będą spiecia , a testa rób i to szybciutko

Dzięki :) mąż nie może mnie już słuchać, a przyjaciółka nie rozumie, bo sama nie chce mieć dziecka. Bratowa z którą jestem blisko urodziła właśnie drugie dziecko i jest zafiksowana. Trudna jest to dla mnie sytuacja, bo kocham ich ale jest mi ciężko patrzeć na tego bobasa. Ściska mnie w sercu i myślę w którym ja bym była teraz miesiącu. Ale cóż... Trzeba walczyć i się nie poddawać.. Chociaż od taktownego brata usłyszałam, że jestem już za stara :(
Jaka stara, ja w tym roku skończę 37 , pierwsze rodzilam w wieku 30 lat. Także do dzieła i myśl pozytywnie.

Mam pytanie, gdzieś na forum wyczytałam, ze dziewczyna bierze jakiś dong? Co to jest? To na śluz płodny? Co bierzecie starając się o dzidziusia? Ja biorę kwas foliowy raz dziennie. Koleżance ginekolog przy staraniu kazał brać rano i wieczorem, ale nie wiem czy to nie za dużo? Do tego biorę olej z wiesiołka do owulacji. Zdrowo się odżywiam, pije dużo wody oraz siemię lniane dwa razy dziennie po jednej łyżeczce. Macie jakieś swoje metody, które pomogą fizycznie i wiadomo psychicznie..

reklama

[emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry