reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Paraplu szacun!! Cudo kurna! :D

@Lanvin tragedia te chłopy... ja dzisiaj się dowiedziałam, że mój chce raczej mieszkać z rodzicami jak urodzę bo nie poradzimy sobie z mieszkaniem od mojej babci, bo tam 3 pokoje, remont trzeba, czynsz droższy niż tu itd... no chyba ochu.ał! Nie ma szans mieszkać z tesciami i dzieckieem, no wway!

reklama
Fajna ta apka, ja jestem zadowolona :) choć mi owu wyznaczyła dzień wcześniej, niż rzeczywiście była.

qdkkj44j6bi2vbec.png

No poprawki zawsze trzeba brać pod uwagę nie ma co :-) dzień wcześniej, dzień pózniej :-)

Wiesz, ja nie wiem, czy mi się jeszcze chce przeczekać. Jutro rano jadę do rodziców i zabieram młodego na urodziny na salę zabaw i wrócimy po południu. Może porozmawiamy w któryś dzień i muszę mu wszystko wyłożyć co mi się nie podoba, bo ja już chyba wolę być sama, jeśli on ma zamiar dalej myśleć tylko o sobie i zachowywać się w taki sposób, jak się zachowuje. No zobaczymy...

Przy pms pieką? Czy jak byłaś w ciąży? Mnie teraz sutki bolaly 7 dni po owu i przestały, a wczoraj w 11dpo właśnie zaczęła mnie lekko boleć ta pierś.

A Twoja @ się rozkręciła, czy to fałszywy alarm?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Przy ciąży mnie piekły...więc może i Ty masz taki objaw :) głupie uczucie trochę [emoji14] u mnie się rozkrecilo ale spodziewałam się gorszego potopu,a tu delikatnie i na spokojnie- jutro może mnie zaleje któż to wie :) ale dobrze,że przyszła bo to dobry znak,że wracam do "normalności" [emoji14]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu, pięknie to ogarnęłaś! Serio, powinnaś być z siebie dumna, ja bym była ;) wygląda na profesjonalną robotę :)

Ale tu dzisiaj mały ruch... Spodziewałam się, że po kilku godzinach będę miała z 10 stron do nadrobienia :)

Ja dzisiaj miałam kolejny cudowny dzień...pożarłam się z moim strasznie. Powiedzial, ze jedzie na weekend do rodziców (standard przy każdej kłótni), więc zabrałam młodego, pojechałam na zakupy i do rodziców. Nie spodziewał się, że wyjdę, więc ostatecznie został w domu. Mały dzisiaj śpi u mamy. A ja wróciłam pół godziny temu i się nie odzywamy. Także jest cudownie, ogólnie to mam dość i się mocno zastanawiam, czy jest sens to ciągnąć...

@ jeszcze nie ma, zobaczymy jak temperatura jutro. Jeśli nadal będzie wysoko, to pojadę do doz po test. Cały dzień jest mi niedobrze, nawet na kawę nie miałam ochotę, ale wypiłam, bo nie miałam zupełnie mocy. Tylko nie wiem, czy te mdłości faktycznie są z jakiegoś powodu, czy po prostu z nerwów, pewnie to drugie. Do tego boli mnie prawa pierś, ale nie cała, tylko na dole, mam wrażenie, że wręcz piecze, nigdy tak nie miałam.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Testuj jutro :-) masz już test? Bo najlepiej by było z porannych siuśkòw :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu pięknie Ci wyszedł ten remont. Zdolna z Ciebie kobitka :) z pewnością niejednego chłopa byś zawstydzila. :D

Dziekuje [emoji8] no niejeden chlop byl juz po wrazeniem [emoji1]
W tym miesiacy juz tylko dokupimy polki do szafy bo portfel musi odpoczac a jeszcze musimy odlozyc na pierwsza rate kredytu na plot.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry