reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny u mnie progesteron 7,5 w 23dniu,czyli malo do zagniezdzenia od kolejnego cyklu biorę dupka 3x1
@Lanvin ano jestem z sieie dumna bo wlozylam w to mase pracy i co wazne, efekt tej pracy bardzo mi sie podoba [emoji4]

I ogolnie ogromnie Wam dziewczynki dziekuje za tyle milych slow [emoji16] smyra to milo moje liche ego [emoji8]

No i ogolnie ogromnie dziekuje za wsparcie i wiele cieplych slow, a przede wszystkim za glosy rozsadku kiedy jak nie potrafilam trzezwo myslec. Jestem Wam ogromnie wdzieczna...no az opisac sie tego nie da! Aj low ju ol! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

@Ankuś witaj :)
@kiki1916 witaj ponownie :)

Dziewczyny a sprawa Waszych chlopow. Co to sie dzieje?! [emoji33] macie problemy z komunikacja czy raczej rozmawiacie ale nic to nie pomaga?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piękna robota,cudo kolory zainspirowało mnie to bo robimy pokój taty:)

Ankus rozumiem Cie ja za bardzo tez nie mam komu się wygadac w czerwcu koncze 32 lata w pracy kolezanka na okrągło podkreśla ze dzieci powinno się rodzic przed 30 oczywiście nie mowilam nic ze się staram do by było. Tu dziewczyny wspierają i forum ma cos w sobie na pewno jest pomoc i dziewczyny zawsze cos doradza pomogą i wespra gdy trzeba
32lata to super wiek na dziecko. Ja urodziłam dwa dni po 30 urodzinach i dziękuję Bogu ze nie wcześniej. Teraz jak maly gorączki dostanie to jestem w panice a wcześniej to bym chyba tego wszystkiego nie ogarnęła.

Ankus rozumiem Cie ja za bardzo tez nie mam komu się wygadac w czerwcu koncze 32 lata w pracy kolezanka na okrągło podkreśla ze dzieci powinno się rodzic przed 30 oczywiście nie mowilam nic ze się staram do by było. Tu dziewczyny wspierają i forum ma cos w sobie na pewno jest pomoc i dziewczyny zawsze cos doradza pomogą i wespra gdy trzeba
Zauważyłam, bo forum śledzę od jakiegoś czasu i miło się czyta :) Ja w maju kończę 32, echh ale co ma do tego wiek. Tak sobie tłumacze.. W różnym wieku są różne problemy i nie ma chyba reguły. Bez przesady 32 to nie tak dużo.. W dzisiejszych czasach ;)

Możemy sie pod pache chwycić bo z moim M tez tragedia. Szkoda slow nawet zeby opowiadać. Dwie noce ostatnie osobno, dzis biorę córkę i jade do koleżanki na weekend[emoji849]

A co się z kolei u Was dzieje? Czy to ciąg dalszy akcji z telefonem?? Jeśli nie chcesz pisać, to rozumiem... Przykre jest to, że tak naprawdę to na nas spoczywa cały obowiązek. My nie możemy sobie wyjść tak po prostu, bo jest dziecko...

@Lanvin ano jestem z sieie dumna bo wlozylam w to mase pracy i co wazne, efekt tej pracy bardzo mi sie podoba [emoji4]

I ogolnie ogromnie Wam dziewczynki dziekuje za tyle milych slow [emoji16] smyra to milo moje liche ego [emoji8]

No i ogolnie ogromnie dziekuje za wsparcie i wiele cieplych slow, a przede wszystkim za glosy rozsadku kiedy jak nie potrafilam trzezwo myslec. Jestem Wam ogromnie wdzieczna...no az opisac sie tego nie da! Aj low ju ol! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

@Ankuś witaj :)
@kiki1916 witaj ponownie :)

Dziewczyny a sprawa Waszych chlopow. Co to sie dzieje?! [emoji33] macie problemy z komunikacja czy raczej rozmawiacie ale nic to nie pomaga?

Mój to ostatnio zaopatrzony w siebie i wybucha, albo strzela fochami gorzej, niż baba. Nic nie dociera...

Lanvin faceci są często egoistami taka ich natura. Czasem też zwyczajnie potrzebują oddechu i zrobić coś dla siebie. Nie znam twojej sytuacji ale chyba w każdym związku są jakieś zgrzyty. Facetowi trzeba jasno powiedzieć czego się wymaga bo inaczej dogadać się nie idzie.
Owszem, ale podobno mają też rozum, no i ile można rozmawiać i tłumaczyć...w pewnym momencie się odechciewa :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

32lata to super wiek na dziecko. Ja urodziłam dwa dni po 30 urodzinach i dziękuję Bogu ze nie wcześniej. Teraz jak maly gorączki dostanie to jestem w panice a wcześniej to bym chyba tego wszystkiego nie ogarnęła.
Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh

Acha, to widzisz ja juz sama nie wiem, myślałam że starając się ma być ok 2, a tarczyce tez mam zdrowa tylko endokrynologa powiedziała jak mi się uda mam potworzyć tsh i przyjść
Słyszałam też takie opinie a nawet ze 1,5. Nie wiem skąd to skoro normy są wyższe. Generalnie tym się akurat nie martw bo masz ok.

Dzień dobry dzisiaj ;p dziewczynki u mnie 7 dc w nocy o 1 zachciało mi się bzyku,bzyku i działalismy, ale miałam jeszcze ciut @, a w dzień już nie...więc teoretycznie liczyć dzisiaj jako @ jeszcze? Wiecie co po tym dongu już mam śluz .......matko medyna!! Boże mam nadzieję, że przy wiośnie w końcu się uda - coś czuję, że mogę być bliżej niż dalej :)
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim :) i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....

reklama
Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh
A czy wszyscy muszą mieć dzieci? Każdy życie układa sobie sam tak jak mu to odpowiada. Czy to że wszystkie koleżanki mają psa w wieku 25lat oznacza że ja tez muszę ??

Do góry