reklama
Dziewczyny u mnie progesteron 7,5 w 23dniu,czyli malo do zagniezdzenia od kolejnego cyklu biorę dupka 3x1
Piękna robota,cudo kolory zainspirowało mnie to bo robimy pokój taty@Lanvin ano jestem z sieie dumna bo wlozylam w to mase pracy i co wazne, efekt tej pracy bardzo mi sie podoba [emoji4]
I ogolnie ogromnie Wam dziewczynki dziekuje za tyle milych slow [emoji16] smyra to milo moje liche ego [emoji8]
No i ogolnie ogromnie dziekuje za wsparcie i wiele cieplych slow, a przede wszystkim za glosy rozsadku kiedy jak nie potrafilam trzezwo myslec. Jestem Wam ogromnie wdzieczna...no az opisac sie tego nie da! Aj low ju ol! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
@Ankuś witaj
@kiki1916 witaj ponownie
Dziewczyny a sprawa Waszych chlopow. Co to sie dzieje?! [emoji33] macie problemy z komunikacja czy raczej rozmawiacie ale nic to nie pomaga?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Fanka BB :)
32lata to super wiek na dziecko. Ja urodziłam dwa dni po 30 urodzinach i dziękuję Bogu ze nie wcześniej. Teraz jak maly gorączki dostanie to jestem w panice a wcześniej to bym chyba tego wszystkiego nie ogarnęła.Ankus rozumiem Cie ja za bardzo tez nie mam komu się wygadac w czerwcu koncze 32 lata w pracy kolezanka na okrągło podkreśla ze dzieci powinno się rodzic przed 30 oczywiście nie mowilam nic ze się staram do by było. Tu dziewczyny wspierają i forum ma cos w sobie na pewno jest pomoc i dziewczyny zawsze cos doradza pomogą i wespra gdy trzeba
Zauważyłam, bo forum śledzę od jakiegoś czasu i miło się czyta Ja w maju kończę 32, echh ale co ma do tego wiek. Tak sobie tłumacze.. W różnym wieku są różne problemy i nie ma chyba reguły. Bez przesady 32 to nie tak dużo.. W dzisiejszych czasachAnkus rozumiem Cie ja za bardzo tez nie mam komu się wygadac w czerwcu koncze 32 lata w pracy kolezanka na okrągło podkreśla ze dzieci powinno się rodzic przed 30 oczywiście nie mowilam nic ze się staram do by było. Tu dziewczyny wspierają i forum ma cos w sobie na pewno jest pomoc i dziewczyny zawsze cos doradza pomogą i wespra gdy trzeba
Lanvin
A co się z kolei u Was dzieje? Czy to ciąg dalszy akcji z telefonem?? Jeśli nie chcesz pisać, to rozumiem... Przykre jest to, że tak naprawdę to na nas spoczywa cały obowiązek. My nie możemy sobie wyjść tak po prostu, bo jest dziecko...Możemy sie pod pache chwycić bo z moim M tez tragedia. Szkoda slow nawet zeby opowiadać. Dwie noce ostatnie osobno, dzis biorę córkę i jade do koleżanki na weekend[emoji849]
Mój to ostatnio zaopatrzony w siebie i wybucha, albo strzela fochami gorzej, niż baba. Nic nie dociera...@Lanvin ano jestem z sieie dumna bo wlozylam w to mase pracy i co wazne, efekt tej pracy bardzo mi sie podoba [emoji4]
I ogolnie ogromnie Wam dziewczynki dziekuje za tyle milych slow [emoji16] smyra to milo moje liche ego [emoji8]
No i ogolnie ogromnie dziekuje za wsparcie i wiele cieplych slow, a przede wszystkim za glosy rozsadku kiedy jak nie potrafilam trzezwo myslec. Jestem Wam ogromnie wdzieczna...no az opisac sie tego nie da! Aj low ju ol! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
@Ankuś witaj
@kiki1916 witaj ponownie
Dziewczyny a sprawa Waszych chlopow. Co to sie dzieje?! [emoji33] macie problemy z komunikacja czy raczej rozmawiacie ale nic to nie pomaga?
Owszem, ale podobno mają też rozum, no i ile można rozmawiać i tłumaczyć...w pewnym momencie się odechciewa :/Lanvin faceci są często egoistami taka ich natura. Czasem też zwyczajnie potrzebują oddechu i zrobić coś dla siebie. Nie znam twojej sytuacji ale chyba w każdym związku są jakieś zgrzyty. Facetowi trzeba jasno powiedzieć czego się wymaga bo inaczej dogadać się nie idzie.
A
auslanderka
Gość
A widzisz masz winowajcę. Następny cykl będzie lepszy[emoji2]. Ja też muszę brać progesteron.Dziewczyny u mnie progesteron 7,5 w 23dniu,czyli malo do zagniezdzenia od kolejnego cyklu biorę dupka 3x1
Piękna robota,cudo kolory zainspirowało mnie to bo robimy pokój taty
Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh32lata to super wiek na dziecko. Ja urodziłam dwa dni po 30 urodzinach i dziękuję Bogu ze nie wcześniej. Teraz jak maly gorączki dostanie to jestem w panice a wcześniej to bym chyba tego wszystkiego nie ogarnęła.
1985nelia2
Słyszałam też takie opinie a nawet ze 1,5. Nie wiem skąd to skoro normy są wyższe. Generalnie tym się akurat nie martw bo masz ok.Acha, to widzisz ja juz sama nie wiem, myślałam że starając się ma być ok 2, a tarczyce tez mam zdrowa tylko endokrynologa powiedziała jak mi się uda mam potworzyć tsh i przyjść
marc
Dzień dobry dzisiaj ;p dziewczynki u mnie 7 dc w nocy o 1 zachciało mi się bzyku,bzyku i działalismy, ale miałam jeszcze ciut @, a w dzień już nie...więc teoretycznie liczyć dzisiaj jako @ jeszcze? Wiecie co po tym dongu już mam śluz .......matko medyna!! Boże mam nadzieję, że przy wiośnie w końcu się uda - coś czuję, że mogę być bliżej niż dalej
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....
ok, ok śluz już nie raz miałam w 7 - 8 dc, ale teraz to i nawet cycki mnie po tym dongu bolą - ;p
ściągnęłam sobie 2 aplikację z ktorej dawno korzystałam z tym kotkiem takim i ona mi wylicza owu jakoś w 16 dc i tak w sumie kiedyś by się zgadzało....
reklama
1985nelia2
A czy wszyscy muszą mieć dzieci? Każdy życie układa sobie sam tak jak mu to odpowiada. Czy to że wszystkie koleżanki mają psa w wieku 25lat oznacza że ja tez muszę ??Dlatego staram się tym nie przejmować.. Tyle, że niektóre teksty otoczenia osłabiają. Szczególnie jak ktoś nie wie, że człowiek sie stara.. Typu: dlaczego Wy jeszcze nie macie dziecka, w tym wieku? Echhhhh