reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Basia 89 z dedykacja dla Ciebie
Pochwale sie Wam a co :)
W sumie to jeszcze jestem.w szoku nawet nie plakalam jak wyszla kreska
Jedyna lza jaka spuscilam to jak pisalam Moim dziewczynom na watku [emoji4]
1489227774-aaaaaa.jpeg
1489227784-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow kolejna listopadowka GRATULUJĘ[emoji173]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Basia 89 z dedykacja dla Ciebie
Pochwale sie Wam a co :)
W sumie to jeszcze jestem.w szoku nawet nie plakalam jak wyszla kreska
Jedyna lza jaka spuscilam to jak pisalam Moim dziewczynom na watku [emoji4]
1489227774-aaaaaa.jpeg
1489227784-aaaaaa.jpeg

Aaaaaaa !!! Gratulacje kochana!!! [emoji7][emoji7] poproszę moc fluidów !! Jak nie teraz to chociaż na następny cykl ! [emoji6] a jak wasz cykl był obstawiony??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen,gratki!!! :) który dzisiaj dpo?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Aaaaaaa !!! Gratulacje kochana!!! [emoji7][emoji7] poproszę moc fluidów !! Jak nie teraz to chociaż na następny cykl ! [emoji6] a jak wasz cykl był obstawiony??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przesylam moc fluidkow [emoji110][emoji110][emoji4]

8 cykl staran , pierwszy z clo przy PCO
Oprocz tego pierwszy raz w zyciu aplikowalam.luteine dopochwowo bo zawsze przed okresem plamilam
Wiec wydaje mi sie,ze ta luteina duzo mi pomogla. Aha pilam tez ziola do 15 dc i lykalam olej z wiesiolka.
We wtorek wieczorem czułam takie szarpniecie przy lewym jajniku, pomyslalam sobie moze fasolka sie gniezdzi [emoji1][emoji1][emoji1] choc za bardzo w to nie wierzylam. W czwartek przyszły mi testy z netu ale takie lepsze i w czwartek nie z porannego siura wyszedl mi cien...dzis rano powtorzylam i myslalam ze sie obale, bo jeszcze wczoraj na moim watku pisalam ze mi sie szyjka obnizyla i otworzyla na okres. Dzis juz na cale szczęście poszla w cholere do gory :)

Carmen,gratki!!! :) który dzisiaj dpo?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Ktory dzien po to ci nie powiem.
Dwa tyg temu w sobote poznym wieczorem (tj 14 dc ) bolal mnie.jajnik ze chodzic nie moglam i w poniedzialek to samo w 16 dc... nawet nie wiem ile jajek mialam. Zaufalam lekarzowi bo mi mowil,zeby nie kontrolowac i nie dumac. Ze w taki sposob bedzie mi latwiej. Szanse mialam 50 na 50 jak nie mniej,no niestety tylko lewy jajnik mi pracuje. Ale jak widac zatrybilo.

Przesylam moc fluidkow [emoji110][emoji110][emoji4]

8 cykl staran , pierwszy z clo przy PCO
Oprocz tego pierwszy raz w zyciu aplikowalam.luteine dopochwowo bo zawsze przed okresem plamilam
Wiec wydaje mi sie,ze ta luteina duzo mi pomogla. Aha pilam tez ziola do 15 dc i lykalam olej z wiesiolka.
We wtorek wieczorem czułam takie szarpniecie przy lewym jajniku, pomyslalam sobie moze fasolka sie gniezdzi [emoji1][emoji1][emoji1] choc za bardzo w to nie wierzylam. W czwartek przyszły mi testy z netu ale takie lepsze i w czwartek nie z porannego siura wyszedl mi cien...dzis rano powtorzylam i myslalam ze sie obale, bo jeszcze wczoraj na moim watku pisalam ze mi sie szyjka obnizyla i otworzyla na okres. Dzis juz na cale szczęście poszla w cholere do gory :)

Ktory dzien po to ci nie powiem.
Dwa tyg temu w sobote poznym wieczorem (tj 14 dc ) bolal mnie.jajnik ze chodzic nie moglam i w poniedzialek to samo w 16 dc... nawet nie wiem ile jajek mialam. Zaufalam lekarzowi bo mi mowil,zeby nie kontrolowac i nie dumac. Ze w taki sposob bedzie mi latwiej. Szanse mialam 50 na 50 jak nie mniej,no niestety tylko lewy jajnik mi pracuje. Ale jak widac zatrybilo.

Super,super a jak go obstawwilas

Bzykalam sie codziennie,juz od 8 dc bo mi ta profesorka co wam kiedys pisalam mowila,zeby robic to codziennie.wiec robilam to codziennie,nawet jak.nie mialam checi. Aha giry w gore na 5-10 minut i potem spalam tak do rana z plynem.
To chyba tyle
Ogolem myslalam,ze nic.nie wypali bo nic a nic nie czulam po clo, ale.Nessi po clo tez nic nie czula wiec same widzicie. Czasem jak nie boli to tez dobry znak.

reklama
Do góry