reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Basia 89 z dedykacja dla Ciebie
Pochwale sie Wam a co :)
W sumie to jeszcze jestem.w szoku nawet nie plakalam jak wyszla kreska
Jedyna lza jaka spuscilam to jak pisalam Moim dziewczynom na watku [emoji4]
1489227774-aaaaaa.jpeg
1489227784-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wow kolejna listopadowka GRATULUJĘ[emoji173]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Basia 89 z dedykacja dla Ciebie
Pochwale sie Wam a co :)
W sumie to jeszcze jestem.w szoku nawet nie plakalam jak wyszla kreska
Jedyna lza jaka spuscilam to jak pisalam Moim dziewczynom na watku [emoji4]
1489227774-aaaaaa.jpeg
1489227784-aaaaaa.jpeg

Aaaaaaa !!! Gratulacje kochana!!! [emoji7][emoji7] poproszę moc fluidów !! Jak nie teraz to chociaż na następny cykl ! [emoji6] a jak wasz cykl był obstawiony??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen,gratki!!! :) który dzisiaj dpo?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Aaaaaaa !!! Gratulacje kochana!!! [emoji7][emoji7] poproszę moc fluidów !! Jak nie teraz to chociaż na następny cykl ! [emoji6] a jak wasz cykl był obstawiony??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przesylam moc fluidkow [emoji110][emoji110][emoji4]

8 cykl staran , pierwszy z clo przy PCO
Oprocz tego pierwszy raz w zyciu aplikowalam.luteine dopochwowo bo zawsze przed okresem plamilam
Wiec wydaje mi sie,ze ta luteina duzo mi pomogla. Aha pilam tez ziola do 15 dc i lykalam olej z wiesiolka.
We wtorek wieczorem czułam takie szarpniecie przy lewym jajniku, pomyslalam sobie moze fasolka sie gniezdzi [emoji1][emoji1][emoji1] choc za bardzo w to nie wierzylam. W czwartek przyszły mi testy z netu ale takie lepsze i w czwartek nie z porannego siura wyszedl mi cien...dzis rano powtorzylam i myslalam ze sie obale, bo jeszcze wczoraj na moim watku pisalam ze mi sie szyjka obnizyla i otworzyla na okres. Dzis juz na cale szczęście poszla w cholere do gory :)

Carmen,gratki!!! :) który dzisiaj dpo?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Ktory dzien po to ci nie powiem.
Dwa tyg temu w sobote poznym wieczorem (tj 14 dc ) bolal mnie.jajnik ze chodzic nie moglam i w poniedzialek to samo w 16 dc... nawet nie wiem ile jajek mialam. Zaufalam lekarzowi bo mi mowil,zeby nie kontrolowac i nie dumac. Ze w taki sposob bedzie mi latwiej. Szanse mialam 50 na 50 jak nie mniej,no niestety tylko lewy jajnik mi pracuje. Ale jak widac zatrybilo.

Przesylam moc fluidkow [emoji110][emoji110][emoji4]

8 cykl staran , pierwszy z clo przy PCO
Oprocz tego pierwszy raz w zyciu aplikowalam.luteine dopochwowo bo zawsze przed okresem plamilam
Wiec wydaje mi sie,ze ta luteina duzo mi pomogla. Aha pilam tez ziola do 15 dc i lykalam olej z wiesiolka.
We wtorek wieczorem czułam takie szarpniecie przy lewym jajniku, pomyslalam sobie moze fasolka sie gniezdzi [emoji1][emoji1][emoji1] choc za bardzo w to nie wierzylam. W czwartek przyszły mi testy z netu ale takie lepsze i w czwartek nie z porannego siura wyszedl mi cien...dzis rano powtorzylam i myslalam ze sie obale, bo jeszcze wczoraj na moim watku pisalam ze mi sie szyjka obnizyla i otworzyla na okres. Dzis juz na cale szczęście poszla w cholere do gory :)

Ktory dzien po to ci nie powiem.
Dwa tyg temu w sobote poznym wieczorem (tj 14 dc ) bolal mnie.jajnik ze chodzic nie moglam i w poniedzialek to samo w 16 dc... nawet nie wiem ile jajek mialam. Zaufalam lekarzowi bo mi mowil,zeby nie kontrolowac i nie dumac. Ze w taki sposob bedzie mi latwiej. Szanse mialam 50 na 50 jak nie mniej,no niestety tylko lewy jajnik mi pracuje. Ale jak widac zatrybilo.

Super,super a jak go obstawwilas

Bzykalam sie codziennie,juz od 8 dc bo mi ta profesorka co wam kiedys pisalam mowila,zeby robic to codziennie.wiec robilam to codziennie,nawet jak.nie mialam checi. Aha giry w gore na 5-10 minut i potem spalam tak do rana z plynem.
To chyba tyle
Ogolem myslalam,ze nic.nie wypali bo nic a nic nie czulam po clo, ale.Nessi po clo tez nic nie czula wiec same widzicie. Czasem jak nie boli to tez dobry znak.

reklama
Do góry