reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, acard to to samo co aspiryna? Pytam z ciekawosci bo Ja ze wzgledu na zagrożenie zakrzepica biorę baby aspirin, czyli ogolnie rzecz ujmując aspirin w małej dawce, ale rano biorę.. to moze zmienić?[emoji848]

Poza tym jestem zwłok po pracy, nadrobilam, zapomniałam co komu odpisać, wybaczcie[emoji17]
Aaa, pamietam Emsi- super betka[emoji33][emoji173][emoji173][emoji173]

Z M dalej c*hujnia, zeszła noc nawet spaliśmy osobno. Mam 15+1, dziecię wielkości avocado, a nie czuje jeszcze tak jak inne dziewczyny, nawet młodsze ciaza[emoji17] czasem coś mi sie zdaje ale nie jestem tak na 100% pewna. A mdłości przeszły, cycki przestały bolec wiec generalnie teraz załapałam schize :/ we wtorek wizyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana na pewno wszystko jest dobrze !!!
Pokaz brzucha [emoji3] ... koniecznie

Witam się z rana :)

Nie oglądałam jeszcze mamaginelokog, ale czytam kiedy mam chwilę :) naprawdę fajna babka i dużo ciekawych informacji przekazuje.

A to mój wykres dziś, 12dpo. Co jakiś czas ćmi lewy jajnik, w tej chwili boli prawie jak na owu...i jak na złość coś mi się przypałętało nie wiadomo skąd i boli mnie gardło :( a nawet nie zmarzłam ostatnio... Na razie jeszcze nic nie wzięłam.

1489216983-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

Rób testa będziesz wiedzieć czy możesz coś wziąć. Na ten moment bierz witaminę C dużo

Przejął się moim odmiennym stanem:-) powiedział że jestem teraz wyjatkowa jak nigdy :-)
Temperatura poszybowala w górę do 37.07

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czekamy na listopadowkach ... [emoji6]

Basia 89 z dedykacja dla Ciebie
Pochwale sie Wam a co :)
W sumie to jeszcze jestem.w szoku nawet nie plakalam jak wyszla kreska
Jedyna lza jaka spuscilam to jak pisalam Moim dziewczynom na watku [emoji4]
1489227774-aaaaaa.jpeg
1489227784-aaaaaa.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaaaa super !!! [emoji7][emoji7][emoji7] gratulki kochana !!!! [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Dawaj na listopadowki .... ale ekipa. Rewelacja !

reklama
Przesylam moc fluidkow [emoji110][emoji110][emoji4]

8 cykl staran , pierwszy z clo przy PCO
Oprocz tego pierwszy raz w zyciu aplikowalam.luteine dopochwowo bo zawsze przed okresem plamilam
Wiec wydaje mi sie,ze ta luteina duzo mi pomogla. Aha pilam tez ziola do 15 dc i lykalam olej z wiesiolka.
We wtorek wieczorem czułam takie szarpniecie przy lewym jajniku, pomyslalam sobie moze fasolka sie gniezdzi [emoji1][emoji1][emoji1] choc za bardzo w to nie wierzylam. W czwartek przyszły mi testy z netu ale takie lepsze i w czwartek nie z porannego siura wyszedl mi cien...dzis rano powtorzylam i myslalam ze sie obale, bo jeszcze wczoraj na moim watku pisalam ze mi sie szyjka obnizyla i otworzyla na okres. Dzis juz na cale szczęście poszla w cholere do gory :)

Ktory dzien po to ci nie powiem.
Dwa tyg temu w sobote poznym wieczorem (tj 14 dc ) bolal mnie.jajnik ze chodzic nie moglam i w poniedzialek to samo w 16 dc... nawet nie wiem ile jajek mialam. Zaufalam lekarzowi bo mi mowil,zeby nie kontrolowac i nie dumac. Ze w taki sposob bedzie mi latwiej. Szanse mialam 50 na 50 jak nie mniej,no niestety tylko lewy jajnik mi pracuje. Ale jak widac zatrybilo.

Super! Jeszcze raz gratuluje ! Ale bedzie ekipa w listopadzie! Jak nigdy nie chciałam rodzic w listopadzie, tak teraz marzeniem jest do was dołączyć[emoji6]

Przesylam moc fluidkow [emoji110][emoji110][emoji4]

8 cykl staran , pierwszy z clo przy PCO
Oprocz tego pierwszy raz w zyciu aplikowalam.luteine dopochwowo bo zawsze przed okresem plamilam
Wiec wydaje mi sie,ze ta luteina duzo mi pomogla. Aha pilam tez ziola do 15 dc i lykalam olej z wiesiolka.
We wtorek wieczorem czułam takie szarpniecie przy lewym jajniku, pomyslalam sobie moze fasolka sie gniezdzi [emoji1][emoji1][emoji1] choc za bardzo w to nie wierzylam. W czwartek przyszły mi testy z netu ale takie lepsze i w czwartek nie z porannego siura wyszedl mi cien...dzis rano powtorzylam i myslalam ze sie obale, bo jeszcze wczoraj na moim watku pisalam ze mi sie szyjka obnizyla i otworzyla na okres. Dzis juz na cale szczęście poszla w cholere do gory :)

Ktory dzien po to ci nie powiem.
Dwa tyg temu w sobote poznym wieczorem (tj 14 dc ) bolal mnie.jajnik ze chodzic nie moglam i w poniedzialek to samo w 16 dc... nawet nie wiem ile jajek mialam. Zaufalam lekarzowi bo mi mowil,zeby nie kontrolowac i nie dumac. Ze w taki sposob bedzie mi latwiej. Szanse mialam 50 na 50 jak nie mniej,no niestety tylko lewy jajnik mi pracuje. Ale jak widac zatrybilo.

Pamietaj zeby luteiny nie odstawiac gratuluje ☺

Super! Jeszcze raz gratuluje ! Ale bedzie ekipa w listopadzie! Jak nigdy nie chciałam rodzic w listopadzie, tak teraz marzeniem jest do was dołączyć[emoji6]

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Ja mam mala z grudnia , nie interesuje mnie kiedy mam rodzic. Wazne,ze bedzie i ze nie bede rodzic w skwarze, bo tutaj cieplo daje po doopie ;)

Carmen [emoji7][emoji7][emoji7] ogormna gratulacje[emoji173]

Hej dziewczynki. Normalnie jestem w szoku z tym wysypem. Od czego to kurde zalezy, ze dlugo dlugo nic a potem nagle bum? Ciekawe.

My juz dostalismy pozytywna odpowiedz w sprawie kredytu, wybralismy tez juz plot. Matko jakie piekne sa teraz te ploty, jaki wybor! Nam wystarczy, niestety, na najtansza opcje - siatke panelowa - ale jak dobrze pojdzie to mozliwe, ze kredyt wystarczy na elektryke do furtki i bramy (ogromnie by sie mamie przydalo takie ulatwienie).
We wtorek mamcia umowiona jest z firma co ma nam to robic.

Carmen [emoji7][emoji7][emoji7] ogormna gratulacje[emoji173]

Hej dziewczynki. Normalnie jestem w szoku z tym wysypem. Od czego to kurde zalezy, ze dlugo dlugo nic a potem nagle bum? Ciekawe.

My juz dostalismy pozytywna odpowiedz w sprawie kredytu, wybralismy tez juz plot. Matko jakie piekne sa teraz te ploty, jaki wybor! Nam wystarczy, niestety, na najtansza opcje - siatke panelowa - ale jak dobrze pojdzie to mozliwe, ze kredyt wystarczy na elektryke do furtki i bramy (ogromnie by sie mamie przydalo takie ulatwienie).
We wtorek mamcia umowiona jest z firma co ma nam to robic.

Super. Wszystko pomału się układa. [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Ja to tu jak weteranka zostane ehh dzis mam jakies smuty i nerwa chociaż w sumie nie mam powodu. Jakas niemoc ogólna, chyba namówie męża na jakieś winko może mi się nastrój poprawi. Trochę się chyba martwię środowym badaniami.

Do góry