reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Koniecznie się pochwale jak wrócę z wizyty w poniedziałek :) zdjecie, które teraz dostałam to mini mino kropeczka na 4mm :)

@Lanvin ja już Ci grzeje miejsce na listopadowkach :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Miałam na myśli poniedziałkowe usg [emoji4]

Dziękuję kochana, ale wątpię, że dołączę :( tempka na pewno robi mnie w konia, chociaż już sprawdziłam, że miałabym termin na 21.11 [emoji14] ale i tak w to nie wierzę... [emoji20]

Myślicie że fajny prezent ;) z trzecich siuśkòw [emoji7]
1489144079-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje gratulacje!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Przeniosę Cię do tabelki jak wyczyszcze ekspres [emoji14]

A mój 30.03 kończy 30tke więc też jakiś prezent muszę wymyśleć i w związku z powyższym od tego roku dnia chłopaka już nie obchodzi a dziś mu zrobiłam dzień dziecka hehe piwko ,ciasto czekoladowe w lodówce i paczka bakerolls na wieczór no i właśnie tworzę galaretki mięsne. A niech zna łaskę swej Pani
Twój jest młodszy? :)

No i u mnie zaraz przyjdzie @ a wykres był piękny... do dzisiaj :(
Zobacz załącznik 798368
U mnie tak samo i jutro też na pewno spadnie...kolejny cykl jest nasz [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ostatnia edycja:
Tak młodszy ale jak nas ludzie pytają o wiek to zawsze mi dają mniej ehh Antonia daj znać jak reakcja na prezent. Może wstaw do lodówki i poczekaj aż sam znajdzie hehe

reklama
@Antonia2016 GRATULACJE :):):) Super prezent ;)

@Lanvin normalnie szalejesz w tym miesiącu ;) Oby tempka nie spadła zaraz przed @ i oby ta @ nie przyszła :) już powoli Ci grzeję miejscówkę w listopadówkach :)
Dziękuję kochana, bardzo bym chciała do Was dołączyć, ale i tak uważam, że to nierealne, niepotrzebnie sobie narobilam nadzieję :( testu nawet nie kupuje, szkoda kasy, w poprzednim cyklu chyba z 5 zrobiłam i nic z tego nie wyszło, więc jak się spóźni, to wtedy będę się zastanawiać...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry