Kiedy miałaś ostatnia @?
Ale się cieszę [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169]listopad 2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam na myśli poniedziałkowe usg [emoji4]Koniecznie się pochwale jak wrócę z wizyty w poniedziałek zdjecie, które teraz dostałam to mini mino kropeczka na 4mm
@Lanvin ja już Ci grzeje miejsce na listopadowkach
Moje gratulacje!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Myślicie że fajny prezent z trzecich siuśkòw [emoji7]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Twój jest młodszy?A mój 30.03 kończy 30tke więc też jakiś prezent muszę wymyśleć i w związku z powyższym od tego roku dnia chłopaka już nie obchodzi a dziś mu zrobiłam dzień dziecka hehe piwko ,ciasto czekoladowe w lodówce i paczka bakerolls na wieczór no i właśnie tworzę galaretki mięsne. A niech zna łaskę swej Pani
U mnie tak samo i jutro też na pewno spadnie...kolejny cykl jest nasz [emoji8]No i u mnie zaraz przyjdzie @ a wykres był piękny... do dzisiaj
Zobacz załącznik 798368
:-) dziękuję@Antonia2016 Oficjalne gratulacje Spokojnej ciąży
Ja też :-) ostatnia @ 11 lutegoKiedy miałaś ostatnia @?
Ale się cieszę [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Pracuje do wieczora więc on pierwszy będzie w domu ale może coś takiego wykombinuje :-)Tak młodszy ale jak nas ludzie pytają o wiek to zawsze mi dają mniej ehh Antonia daj znać jak reakcja na prezent. Może wstaw do lodówki i poczekaj aż sam znajdzie hehe
Dziękuję :-)@Antonia2016 GRATULACJE Super prezent
@Lanvin normalnie szalejesz w tym miesiącu Oby tempka nie spadła zaraz przed @ i oby ta @ nie przyszła już powoli Ci grzeję miejscówkę w listopadówkach
Dziękuję kochana, bardzo bym chciała do Was dołączyć, ale i tak uważam, że to nierealne, niepotrzebnie sobie narobilam nadzieję testu nawet nie kupuje, szkoda kasy, w poprzednim cyklu chyba z 5 zrobiłam i nic z tego nie wyszło, więc jak się spóźni, to wtedy będę się zastanawiać...@Antonia2016 GRATULACJE Super prezent
@Lanvin normalnie szalejesz w tym miesiącu Oby tempka nie spadła zaraz przed @ i oby ta @ nie przyszła już powoli Ci grzeję miejscówkę w listopadówkach