reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny wróciliśmy z badania i są tragiczne... Odrazu pojechaliśmy do znajomej lekarki i trochę nas uspokoiła bo powiedziała, że jest źle, ale nie beznadziejnie. Musimy znaleźć dobrego androloga. Już się wyryczalam i teraz zaczynam działać
Kochana nie poddawaj się. Widzisz nie jest tak, ze bez szans. Głowa do góry i trzymamy kciuki! A jak wyszły te wyniki?

export.jpg

@Antonia2016, @MartaBarbaraWeronika nie przenoszę Was na razie do drugiej tabelki, żeby nie zapeszać :) Jak będziecie pewne na 100%, że się udało, to przeniosę Was do fluidkowego grona :)

Dodałam kolumnę "Aniołki", jeśli któraś chce dopisać, to podajcie proszę :)

Załączniki

• export.jpg
    export.jpg
    197,1 KB · Wyświetleń: 276
Ale w 10 tygodnniu? [emoji14] zresztą prawie ich nie miałam, tylko moje cycki czuły, że jestem w ciąży! ;p a teraz nawet one się wypięły... :p
Kochana to się ciesz ze prawie nie masz objawów, ja przez 6 miesięcy wymiotowalam i nie jadłam prawie nic prócz lodów. Przez pierwsze 4 nie mogłam praktycznie wyjść z domu, wymiotowalam przy co drugim drzewie.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry