reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A rozmawiałaś z gin o piciu kawy w ciąży?? Mnie moja gin, że nie powinnam kawy pić w ogóle teraz... A tak jestem senna, że nie wiem jak bez kawy wytrzmuje... :( może chociaż jedną słąbą, rozpuszczalną, to mogę? Co?
Na temat kawy nic mi nie mówił, moja znajoma po in vitro mówiła, że lekarka kazała jej przystopować ale czasami może :) ja póki co może z 3 wypiłam dopieero :)

reklama
A rozmawiałaś z gin o piciu kawy w ciąży?? Mnie moja gin, że nie powinnam kawy pić w ogóle teraz... A tak jestem senna, że nie wiem jak bez kawy wytrzmuje... :( może chociaż jedną słąbą, rozpuszczalną, to mogę? Co?
Mi lekarz mówił ze wszystko z umiarem można. Nie żeby 5 dziennie, ale jedna, nawet 2 nie zaszkodzą.

1usavcqgt1dml95x.png

Ale Ty masz chyba większe brzunio niż ja :) A na wadze jak u Ciebie? u mnie było 45,3 teraz w porywach 46,2 kg
Strasznie szybko ten czas zapindala, ale do sierpnia nie mogę się doczekać :) :)
Ja oscyluje przy 47 kg i na wadze na razie nie ma różnicy a brzuch miałam zawsze mega płaski i tak mi wyrzucilo :) na wizycie we wtorek wejdę na wagę :)

@Bulbasek ale słodko, też bym się popłakała!!! :D mój wczoraj oprócz tego, że jeest pewny, że to chłopak, to jeszcze mi taki Dzień Kobiet zafundował, że szkoda gadać... porażka.
@Lanvin też byłoby mi przykro...

Cieszylabym się z braku objawów gdybym była pewna, że wszystko ok... a wizyte miałam 2.5tyg temu, kolejna za tydzień, stresuje się tym...

@Bulbasek ale słodko, też bym się popłakała!!! :D mój wczoraj oprócz tego, że jeest pewny, że to chłopak, to jeszcze mi taki Dzień Kobiet zafundował, że szkoda gadać... porażka.

Cieszylabym się z braku objawów gdybym była pewna, że wszystko ok... a wizyte miałam 2.5tyg temu, kolejna za tydzień, stresuje się tym...

A Twój kolei co zrobił, albo czego nie zrobił?

Dziewczyny wróciliśmy z badania i są tragiczne... Odrazu pojechaliśmy do znajomej lekarki i trochę nas uspokoiła bo powiedziała, że jest źle, ale nie beznadziejnie. Musimy znaleźć dobrego androloga. Już się wyryczalam i teraz zaczynam działać
Dobrze, że macie diagnozę i teraz czas działać. Na pewno się uda! Trochę poreperujecie plemniczki i będzie ciąża jak malowana :)

@marc super!! A jak mąż?

A co odwalil? Kochana nie martw się. Na pewno jest wszystko dobrze. Moja mama z naszą 3 czuła się super a ze mną w ciąży prosto z pracy pojechała na porodowke :D S końca pracowała i mi współczuje, ze mam inaczej. Ważne, ze nie ma plamien ani bolu podbrzusza. :*

Cześć dziewczyny :)
poczytuje Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się napisać :)
nie przebrne przez całe forum, ale zdążyłam zauważyć, że poruszacie tematy, które dotyczą też mnie..
czy mogę do Was dołączyć? :)

reklama
Dziewczyny wróciliśmy z badania i są tragiczne... Odrazu pojechaliśmy do znajomej lekarki i trochę nas uspokoiła bo powiedziała, że jest źle, ale nie beznadziejnie. Musimy znaleźć dobrego androloga. Już się wyryczalam i teraz zaczynam działać
Aż tak źle? Jak możesz wrzuć wyniki.

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry