reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja specjalnie zamówiłam nordtesty żeby wcześniej nie testować ;), przyjdą dopiero koło piątku i jak nie będzie @ to testuję w sobotę. U mnie poprzednie cykle 26 dniowe.

Laski, u mnie znowu tempka podskoczyła, dzisiaj 9dpo, a tempka 37,02. Nie powinna się trzymać mniej więcej na jednym poziomie? Niżej wykres:

1488957821-aaaaaa.png

Tak poza tym, mam taki pms... Wczoraj wieczorem się poryczałam. M sobie ze mnie żartował, a ja się zdenerwowałam i się popłakałam. Dzisiaj rano to samo, ogarniałam się w łazience, a M przyszedł umyć głowę i śpiewał. Poprosiłam go, żeby przestał, bo potrzebuje chwilę ciszy, a on dalej śpiewał, bo "lubi mnie denerwować, bo ja się wtedy tak słodko śmieje"...A ja od razu w złość i oczy mi się zaraz przeszkliły. Jezu....mogłaby już ta @ przyjść, bo zachowuje się jak nawiedzona :|

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kurcze, no bardzo dobrze to wyglada.. i co, odnalazals zapiski, czy byly jakies serduszka blizej owu?

No kobietki WSZYSTKIEGO NAJ w naszym dniu :-) U mnie żadnego szału i konkretnej odpowiedzi. Temperatura lekko w górę do 36.82. Zrobiłam dwa testy : owu i ciążowy :-) bo mam dużo toco mi tam i tak muszę wykorzystać i więcej ich nie kupie ( allegro) bo na owulacje pokazaly ledwo cień. Wrzucam zdjęcia. Nie będę podpisywać bo widać czy LH czy BCHG :-)
1488959665-aaaaaa.jpeg
1488959682-aaaaaa.jpeg
1488959692-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia!! jest cień cienia!! Biegiem po test DOZ albo facelle paskowy!!

reklama
Do góry