Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Esli późnym wieczorem to ja bym liczyła od dziśHej. Dziewczyny powiedzcie mi. Cykl liczyć od plamien? Wczoraj późnym wieczorem się pojawiło plamiwnie i teraz się @ rozkrecila
T-time.plChyba nie da się złożyć reklamacji Czasem dobrze, że i taki prezent przychodzi, można wtedy myśleć już o kolejnym cyklu i nowych działaniach! Głowa do góry!
A jaki ten drugi kalendarz?
Facelle u mnie pięknie pokazało, dziewczyny też sobie chwalą zdecydowanie nie AllegroT-time.pl
Możecie polecić mi jakiś test owulacyjny? Bo chciałabym zacząć też korzystać z tego a nie tylko z obserwacji śluzu.
A od kiedy mierzysz? Jeśli to jest Twoja bazowa tempka, to owu pewnie jeszcze nie było. Mnie w tym cyklu wyjątkowo jajniki bolaly dwa dni, akurat w owu, a tak nic, ale w poprzednich cyklach bolaly mnie kilka razy nawet jak owu nie było, także wiesz...wszystko jest możliwe działajcie rób testy owu i będziesz wiedziała co i jak:*Lanvin mam 14 dc, śluz też zewnętrzny sprawdzam. Skoku tempki nie miałam, tylko zbliżony poziom 36,54-36,60, a wg mnie już owu miałam w weekend. Jajniki bolały, mokro przez cały czas...
dobrze, że wpadłam na to mierzenie tempki. Lepiej późno niż wcale... bo może owu nie było.