reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika, no już planowałam Cię wywołać do tablicy! Co u Ciebie kochana, jak się czujesz?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Chyba nie da się złożyć reklamacji ;) Czasem dobrze, że i taki prezent przychodzi, można wtedy myśleć już o kolejnym cyklu i nowych działaniach! Głowa do góry! :)

A jaki ten drugi kalendarz?
T-time.pl

Możecie polecić mi jakiś test owulacyjny? Bo chciałabym zacząć też korzystać z tego a nie tylko z obserwacji śluzu.

Lanvin mam 14 dc, śluz też zewnętrzny sprawdzam. Skoku tempki nie miałam, tylko zbliżony poziom 36,54-36,60, a wg mnie już owu miałam w weekend. Jajniki bolały, mokro przez cały czas...

dobrze, że wpadłam na to mierzenie tempki. Lepiej późno niż wcale... bo może owu nie było.

Lanvin mam 14 dc, śluz też zewnętrzny sprawdzam. Skoku tempki nie miałam, tylko zbliżony poziom 36,54-36,60, a wg mnie już owu miałam w weekend. Jajniki bolały, mokro przez cały czas...

dobrze, że wpadłam na to mierzenie tempki. Lepiej późno niż wcale... bo może owu nie było.
A od kiedy mierzysz? Jeśli to jest Twoja bazowa tempka, to owu pewnie jeszcze nie było. Mnie w tym cyklu wyjątkowo jajniki bolaly dwa dni, akurat w owu, a tak nic, ale w poprzednich cyklach bolaly mnie kilka razy nawet jak owu nie było, także wiesz...wszystko jest możliwe :) działajcie :) rób testy owu i będziesz wiedziała co i jak:*

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Ja nie mierzę w @. Jakoś tak niekomfortowo :)
A to mój wykres :) Mam nadzieję, że n ie zacznie spadać. W poprzednich cyklach faza lutealna trwała tylko 10 dni, a temperatura spadała od 9dpo. Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie do weekendu ;)
upload_2017-3-8_12-36-49.png

Załączniki

• upload_2017-3-8_12-36-49.png
    upload_2017-3-8_12-36-49.png
    69 KB · Wyświetleń: 311
Do góry