reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wczoraj miałam priv napisać i zapomniałam:), Agata 37, @ chyba 17.03. Starania o 2 dziecko 7 cs
Dopisałam :)

Hej. Dziewczyny powiedzcie mi. Cykl liczyć od plamien? Wczoraj późnym wieczorem się pojawiło plamiwnie i teraz się @ rozkrecila:(
Ja bym liczyła od dziś

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
A ja dzisiaj na 12 muszę iść do przedszkola na przedstawienie z okazji Dnia Kobiet. Trochę jestem zła, bo zawsze takie przedstawienia dla rodziców odbywały się 15-16, a nie o 12, a będzie trwać ponad godzinę, więc już mi się do pracy nie opłaca wracać, ale tak głupio się zwalniać na pół dnia :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
U nas zawsze takie godziny, czasami na 9 rano wymyśla:/, wtedy biorę cały dzień wolny. Dzisiaj mój zniósł paniom tulipanów i kosz owoców w czekoladzie, wczoraj robiliśmy. Kwiatki tak rozdawał kobieto m, że zabrakło mu do jego grupy dla pań hehe. Bo on musi dać wszystkim, a najważniejsze panie kucharki

cześć babeczki - wszystkiego dobrego na dzień kobiet !!!

uśmiech na twarzy się pojawia jak widzę tabelkę, ale LISTOPAD !!! Gratulacje wielkie dla was dziewczyny. Cudne wieści. Oby tak dalej.

ja pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i nawet mi jakoś idzie. Gorzej ze śluzem, mam wrażenie, że jednego dnia mam i kremowy i wodnisty i rozciągliwy. Normalnie nie mogę tego jednoznacznie określić.

O szyjce to nawet nie wspomnę - wyższy stopień wtajemniczenia, na razie nie badam.

Miałyście tak dziewczyny z tym śluzem ? czy ja taka ułomna jestem.

No to mam prezent nie chciany na dzień kobiet:( ciekawe gdzie można złożyć reklamację na taki prezent:confused: licząc od dziś na ovufriend wychodzą mi dni płodne od 21-25. W innym kalendarzu wychodzi mi od 16-21. Który jest bardziej wiarygodny?

No to mam prezent nie chciany na dzień kobiet:( ciekawe gdzie można złożyć reklamację na taki prezent:confused: licząc od dziś na ovufriend wychodzą mi dni płodne od 21-25. W innym kalendarzu wychodzi mi od 16-21. Który jest bardziej wiarygodny?

Chyba nie da się złożyć reklamacji ;) Czasem dobrze, że i taki prezent przychodzi, można wtedy myśleć już o kolejnym cyklu i nowych działaniach! Głowa do góry! :)

A jaki ten drugi kalendarz?

reklama
U nas zawsze takie godziny, czasami na 9 rano wymyśla:/, wtedy biorę cały dzień wolny. Dzisiaj mój zniósł paniom tulipanów i kosz owoców w czekoladzie, wczoraj robiliśmy. Kwiatki tak rozdawał kobieto m, że zabrakło mu do jego grupy dla pań hehe. Bo on musi dać wszystkim, a najważniejsze panie kucharki
A ja taka zakręcona, że w ogóle nie pomyślałam o jakimś drobiazgu dla Pań :( dopiero pod przedszkolem mnie olśniło jak było za późno...owoce w czekoladzie robiliście? Mniam :) ja właśnie wolnego nie brałam, bo wcześniej mi się obyło o uszy, że to będzie trwać z pół godziny, więc na godzinę mogłabym się zwolnić, a tak to bez sensu... Pewnie panie chcą, żebyśmy dzieci do domu zabrały po przedstawieniu i będą miały wolne, bo nigdy takiej godziny dla rodziców nie było...:)

cześć babeczki - wszystkiego dobrego na dzień kobiet !!!

uśmiech na twarzy się pojawia jak widzę tabelkę, ale LISTOPAD !!! Gratulacje wielkie dla was dziewczyny. Cudne wieści. Oby tak dalej.

ja pierwszy cykl z mierzeniem temperatury i nawet mi jakoś idzie. Gorzej ze śluzem, mam wrażenie, że jednego dnia mam i kremowy i wodnisty i rozciągliwy. Normalnie nie mogę tego jednoznacznie określić.

O szyjce to nawet nie wspomnę - wyższy stopień wtajemniczenia, na razie nie badam.

Miałyście tak dziewczyny z tym śluzem ? czy ja taka ułomna jestem.
Który dziś masz dc? Ja szyjkowego nie sprawdzam, zaznaczyłam na wykresie chyba dwa dni jak mi śluz na zewnątrz wyplywal i był raz wodnisty i raz ciągnący :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry