reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie nastawiam się :-) ale tylko dlatego korci bo jutro dzień kobiet

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak my to kobiety waleczne moze jestesmy ale jesli chodzi o cierpliwosc w tych sprawach to "porażka" ja to dawniej testy robilam zaraz po przypuszczalnej owu tak jak kiedys wspomnialam przed @ zrobilam ich nie raz 3-4 :-D

reklama
Chodzicmi zwyczajnie o to, że co 2 dni osłabia plemniki, ale teraz jak codziennie to będą mega mocne- to mi się trochę kłóci :)
Kciuki za pęknięcie! :) i za zapłodnienie kochana!

Chyba jej bardziej chodziło o to, żeby przed usg nie seksic się żeby nie osłabić.

A no dziękuję za kciuki, okaże się w czwartek czy pękł [emoji6] też mam nadzieję, że się uda wszystko

Chyba jej bardziej chodziło o to, żeby przed usg nie seksic się żeby nie osłabić.

A no dziękuję za kciuki, okaże się w czwartek czy pękł [emoji6] też mam nadzieję, że się uda wszystko
Plemniki nie mają nic wspólnego z usg :) zresztą nie ważne :D ważne, żeby się udało :D :*

@marc teraz bedzie dong to nie moze byc zonk :-D &&&&& juz teraz trzymam za 2 kreseczki 2 kwietnia bo po twoich ostatnich przejsciach nie sądzę bys chciała znów przechodzic te wszystkie stresy i niepewnosci zwiazane z zrobieniem testu wcześniej :wink:
:-D:-D

Heheh dzięki :-* nie będę robić na pewno wcześniej testu :-D
Jeżeli będę to będę jeżeli nie to obrał będę zła :-) i tak w koło Macieju :-), ale prawda jest taka, ze No kurde musi sie udać... tylko jak to zrobić hehe

Nie dość, żeby było mało to znowu @ mi sie zatrzymała .... 3dc i znów prawie nic...2 miesiące temu tak miałam i po 2 dniach wolnych wróciła na 1-2 dni i to był koniec...
Serio mam chyba zaburzenia

Haha wiem wiem. Dzięki :*
Przede mną ciężkie 3 noce oby owocne. A Ty jak tam brzuszku? Kiedy jakieś usg pokażesz?
Haha chyba przyjemne a nie ciężkie ;p hehehe
A ja kolejna wizyta dopiero 17, to prawie miesiąc od poprzedniej, oszaleje... nicc nie czuję nadal, nic.

Mi wlasnie profesorka tutaj z Mediolanu , ktora cale zycie zajmuje sie sperma, jej analiza itp. mowila,zeby kochac sie jak.najczesciej,bo te starsze plemniczki ktore np facet przeyrzymuje sa stanowczo za wolne i wiekszosc z nich w polowie drogi juz umiera.
Natomiast jesli sie kochamy codziennie to nic nie szkodzi,ze ona nie.beda dojrzale. Dojrzewaja w naszym sluzie i w ogole beda silniejsze.
Najlepsze co mnie rozbawilo,to powiedziala ze maz wieczorem ma sie zabawic pod prysznicem, wyrzucic z siebie te szkodliwe i dopiero potem mowila zeby sie kochac .
Ahahaaa smiesznie to brzmi no ale skoro 50 lat je podglada pod mikroskopem to faktycznie cos wie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie nie wyobrażam dnia bez kochania jak tylko jestesmy razem, a nie w rozjazdach w robocie:p Moj uważa, że może po ciąży choć trochę się uspokoję:D więc może te codzienne plemniki nie są złe haha

reklama
Do góry