reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie nastawiam się :-) ale tylko dlatego korci bo jutro dzień kobiet

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No tak my to kobiety waleczne moze jestesmy ale jesli chodzi o cierpliwosc w tych sprawach to "porażka" ja to dawniej testy robilam zaraz po przypuszczalnej owu tak jak kiedys wspomnialam przed @ zrobilam ich nie raz 3-4 :-D

reklama
Chodzicmi zwyczajnie o to, że co 2 dni osłabia plemniki, ale teraz jak codziennie to będą mega mocne- to mi się trochę kłóci :)
Kciuki za pęknięcie! :) i za zapłodnienie kochana!

Chyba jej bardziej chodziło o to, żeby przed usg nie seksic się żeby nie osłabić.

A no dziękuję za kciuki, okaże się w czwartek czy pękł [emoji6] też mam nadzieję, że się uda wszystko

Chyba jej bardziej chodziło o to, żeby przed usg nie seksic się żeby nie osłabić.

A no dziękuję za kciuki, okaże się w czwartek czy pękł [emoji6] też mam nadzieję, że się uda wszystko
Plemniki nie mają nic wspólnego z usg :) zresztą nie ważne :D ważne, żeby się udało :D :*

@marc teraz bedzie dong to nie moze byc zonk :-D &&&&& juz teraz trzymam za 2 kreseczki 2 kwietnia bo po twoich ostatnich przejsciach nie sądzę bys chciała znów przechodzic te wszystkie stresy i niepewnosci zwiazane z zrobieniem testu wcześniej :wink:
:-D:-D

Heheh dzięki :-* nie będę robić na pewno wcześniej testu :-D
Jeżeli będę to będę jeżeli nie to obrał będę zła :-) i tak w koło Macieju :-), ale prawda jest taka, ze No kurde musi sie udać... tylko jak to zrobić hehe

Nie dość, żeby było mało to znowu @ mi sie zatrzymała .... 3dc i znów prawie nic...2 miesiące temu tak miałam i po 2 dniach wolnych wróciła na 1-2 dni i to był koniec...
Serio mam chyba zaburzenia

Haha wiem wiem. Dzięki :*
Przede mną ciężkie 3 noce oby owocne. A Ty jak tam brzuszku? Kiedy jakieś usg pokażesz?
Haha chyba przyjemne a nie ciężkie ;p hehehe
A ja kolejna wizyta dopiero 17, to prawie miesiąc od poprzedniej, oszaleje... nicc nie czuję nadal, nic.

Mi wlasnie profesorka tutaj z Mediolanu , ktora cale zycie zajmuje sie sperma, jej analiza itp. mowila,zeby kochac sie jak.najczesciej,bo te starsze plemniczki ktore np facet przeyrzymuje sa stanowczo za wolne i wiekszosc z nich w polowie drogi juz umiera.
Natomiast jesli sie kochamy codziennie to nic nie szkodzi,ze ona nie.beda dojrzale. Dojrzewaja w naszym sluzie i w ogole beda silniejsze.
Najlepsze co mnie rozbawilo,to powiedziala ze maz wieczorem ma sie zabawic pod prysznicem, wyrzucic z siebie te szkodliwe i dopiero potem mowila zeby sie kochac .
Ahahaaa smiesznie to brzmi no ale skoro 50 lat je podglada pod mikroskopem to faktycznie cos wie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie nie wyobrażam dnia bez kochania jak tylko jestesmy razem, a nie w rozjazdach w robocie:p Moj uważa, że może po ciąży choć trochę się uspokoję:D więc może te codzienne plemniki nie są złe haha

reklama
Do góry