reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(

Uda się! Głowa do góry, ostatecznie nie znam kobiety, która w końcu nie doczekała się maleństwa, a mamę mam młodą, wszystkie jej koleżanki po 40 i każda z dużym już dzieciakiem, albo studentami na karku :) Jedna miała taką historię, że starała się o maleństwo dwa lata bez skutku, rozstała się z partnerem po tym czasie. Kilka miesięcy pózniej pojawił się nowy partner i wpadli. Sa do dzisiaj razem a dzieciaczków jest dwójka - czasem organizm płata figle... A od kiedy się starasz ?

Marc, nie mów tak!! W końcu się uda! U mnie 8 cs i pewnie znowu nic z tego nie bedzie ale trzeba walczyć dalej! Zbadaj się i może kup mężowi jakieś witaminki ! Nie poddawaj się! Są tutaj dziewczyny, ktorę starają się rok- dwa nawet trzy! I się nie poddawają! [emoji6]
Karolka, gratulowałam ale chyba przeoczyłaś mojego posta więc gratuluje jeszcze raz i powiedz nam jak cykl obstawiony [emoji6]?
Lanvin, co tam?? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry