reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mi sie nigdy nie uda :-( chyba pora odejść z forum :-( jestem załamana.
Ech :-(

Uda się! Głowa do góry, ostatecznie nie znam kobiety, która w końcu nie doczekała się maleństwa, a mamę mam młodą, wszystkie jej koleżanki po 40 i każda z dużym już dzieciakiem, albo studentami na karku :) Jedna miała taką historię, że starała się o maleństwo dwa lata bez skutku, rozstała się z partnerem po tym czasie. Kilka miesięcy pózniej pojawił się nowy partner i wpadli. Sa do dzisiaj razem a dzieciaczków jest dwójka - czasem organizm płata figle... A od kiedy się starasz ?

Marc, nie mów tak!! W końcu się uda! U mnie 8 cs i pewnie znowu nic z tego nie bedzie ale trzeba walczyć dalej! Zbadaj się i może kup mężowi jakieś witaminki ! Nie poddawaj się! Są tutaj dziewczyny, ktorę starają się rok- dwa nawet trzy! I się nie poddawają! [emoji6]
Karolka, gratulowałam ale chyba przeoczyłaś mojego posta więc gratuluje jeszcze raz i powiedz nam jak cykl obstawiony [emoji6]?
Lanvin, co tam?? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry