reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochane moje poradzcie jeśli nic się nie dzieje czy powinnam zapisywać się do gina wcześniej niż w 7 tc ?
Chciałam dopiero wtedy aby serduszko zobaczyć [emoji173]️

Edit: receptę na dupka mam w razie w

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Emzilka hehe, doskonale Ciebie rozumiem :) dobrze że nikt mnie wtedy nie widział bo by chyba pękł ze śmiechu jak przeżywam :D

@Emsi* dziękuję :* :* boję się jeszcze dołączać choc jestem przeszczesliwa że to ma być listopad. Moja poprzednia fasolka miała się urodzić w listopadzie więc to dla mnie piękny dar od losu zwłaszcza jeśli wszystko tym razem się uda.

Kochane, czy powinnam zbadać progesteron i ogólnie coś brać na "podtrzymanie"? Bete nie wiem czy będę badac bo słyszałam że w wielu przypadkach była prawidłowa chociaż ciaza nie rozwijała się dobrze.

@Emzilka hehe, doskonale Ciebie rozumiem :) dobrze że nikt mnie wtedy nie widział bo by chyba pękł ze śmiechu jak przeżywam :D

@Emsi* dziękuję :* :* boję się jeszcze dołączać choc jestem przeszczesliwa że to ma być listopad. Moja poprzednia fasolka miała się urodzić w listopadzie więc to dla mnie piękny dar od losu zwłaszcza jeśli wszystko tym razem się uda.

Kochane, czy powinnam zbadać progesteron i ogólnie coś brać na "podtrzymanie"? Bete nie wiem czy będę badac bo słyszałam że w wielu przypadkach była prawidłowa chociaż ciaza nie rozwijała się dobrze.
Gratulacje :) piękne kreseczki :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym zbadala, zwlaszcza ze mialas wczesniej problem z donoszeniem.. I najlepiej skonsultuj to z lekarzem.... Ja od dnia zrobienia testu bylam pod opieka swojego ginekologa, bo niestety pierwsza ciaza zakonczyla sie w 6-7 tyg

@Emzilka dziękuję to pójdę dziś na pobranie krwi. :) Do lekarza chcę dzisiaj zadzwonić tylko jeszcze trochę poczekam bo jeszcze wcześnie hehe. ;)

@DorciaMamaOlka dziękuję:* :)

@basia89 ogólnie przytulanki były co 2 dni tylko raz mieliśmy z parę dni przerwy bo bylismy mega zmeczeni po pracy i nie mielismy sily. Testowalam testami owu i kiedy wyszedł pozytyw to się staraliśmy i po wszystkim tak "zasnelam" ;) :p aż mój Ł się dziwił co ja robię. :D I chyba następne 2 dni po owu też się staraliśmy. :) Objawy takie jak przed @ bo trądzik, bol podbrzusza i bokow brzucha ,bole jajnikow nawet po owu(to było tylko dla mnie dziwne), słabe samopoczucie (jakbym miala zemdlec) i ciągle chcialo i chce mi się jeść:p no i z rana miałam lekkie uczucie jakby mi się chciało zwymiotowac. W sumie to typowe objawy jak na @. Jeszcze jak zobaczyłam jakby mini czerwone kropki na bieliźnie to byłam pewna ze okres zaraz zawita a tu taka niespodzianka.:-D

Ostatnia edycja:
Ja nie zweryfikuje kotami czy jest ciąża bo one mi zawsże na brzuch wskakują :)
Jutro 11dpo, piersi bolą a dawno juz nie bolały, wyskoczyła mi opryszczka, temp ładna, robię sobie nadzieje ;)
Dzisiaj był test biały. Moze jutro coś sie pojawi...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A jaka temperatura? Masz wykres do pokazania :-)? U mnie jakoś 10 dpo

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@karolcia piękne kreseczki!! Gratuluje i spokojnych 9miesiecy!

f2w3rjjgpsehityp.png

Dziewczyny nie wierzę! :o aż trzesą mi się ręce! Postanowiłam że na odczepnego zrobię test. Proszę powiedzcie ze mam zwidy. Byłam pewna ze się nie udało.....

Test 1 dzień przed miesiączka! :)
Wow super to żadne zwidy!!!!! GRATULUJĘ[emoji106] [emoji106] [emoji106] [emoji106]

Kochane moje poradzcie jeśli nic się nie dzieje czy powinnam zapisywać się do gina wcześniej niż w 7 tc ?
Chciałam dopiero wtedy aby serduszko zobaczyć [emoji173]️

Edit: receptę na dupka mam w razie w

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę że lepiej odczekać,jeśli dobrze się czujesz i sumienie Cie nie goni to odczekaj. Więcej poprostu zobaczysz na usg [emoji7]

reklama
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze:-D! Ja obudziłam się w nocy z dziwnym uczuciem w prawym jajniku- ciężko to wytłumaczyć ale jakby w środku latały bąbelki, do tego łaskotało. Na pewno nie były ty jelita, ani pochodne żołądka, zdecydowanie prawa strona podbrzusza w okolicach jajnika. Ale dzisiaj rano czuję jakbym miała dostać @. Mam napięte i bolące podbrzusze, tylko śluz przezroczysty i wodnisty. Myślę, że się nie udało, ale im szybciej @ przyjdzie tym lepiej- kolejny cykl przed nami i tym razem będziemy mogli celować w owu, o ile ta będzie się dała wyłapać i wystąpi w ogóle :)

Ostatnia edycja:
Do góry