reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To dokładnie tak jak ja [emoji4] I daty i cykl. Ja miałam owu zawsze koło 14-15 dc a w tym cyklu prawdopodobnie 17dc ale na pewno później niż zwykle.
Robiłaś jeszcze jakoś test czy już beta Cię uspokoiła i więcej nie robisz?

O @sylwkaq90 tez tak jak my tylko owu wcześniej, wiec kilka dni do przodu [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam testy tylko paskowe z Allegro, które były dodane do owulacyjnych. I na nich wychodzą bladziochy.
Kupię dziś porządny test i nuro sprawdzę, czy kreski ciemnieją.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Juz nigdy w testy nie uwierzę....i cienie.... musza byc 2 grube krechy tylko wtedy uwierzę.

Zgadzam się z Tobą, ja mam tak samo. Jak to powiedział mój gin, żeby test był pozytywny to obie kreski muszą być takie same. Ja robiłam 4 testy myślałam, że są pozytywne ale druga była jaśniejsza i się okazało, że to była biochemiczna. Po 10 dniach dostałam @.

Juz nigdy w testy nie uwierzę....i cienie.... musza byc 2 grube krechy tylko wtedy uwierzę.
A mi sie wydaje,ze moze mialas ciaze biochemiczna.....mozliwe ze mialas za malo progesteronu lub byla.jakas wada.i dlatego ciaza sie nie utrzymuje....
W kazdym razie przykro mi,bo trzymalam bardzo mocno kciuki.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A mi sie wydaje,ze moze mialas ciaze biochemiczna.....mozliwe ze mialas za malo progesteronu lub byla.jakas wada.i dlatego ciaza sie nie utrzymuje....
W kazdym razie przykro mi,bo trzymalam bardzo mocno kciuki.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Wtedy raczej beta wyszlaby pozytywna, moim zdaniem testy facelle tak, ale owulacyjne, a te ciążowe zostawiają szary cień w miescu gdzie powinien zebrać się barwnik. Miałam to samo z testami easy know i quixx

@queen_b kochanie wydaje mi się, że facelle wychodzą u Ciebie jakk u marc, szara kreska w miejscu gdzie ma się zebrać barwnik, miałam tak z innymi testami które miały taką wadę... ale obym się myliła, kciuki zaciśnięte! :*:*

@shaggy super betka rośnie :)

@queen_b kochanie wydaje mi się, że facelle wychodzą u Ciebie jakk u marc, szara kreska w miejscu gdzie ma się zebrać barwnik, miałam tak z innymi testami które miały taką wadę... ale obym się myliła, kciuki zaciśnięte! :*:*

@shaggy super betka rośnie :)

@Spark kochana dla mnie to tez jakaś wada testu nic więcej ;-) w każdym razie w dwa dni posprzątałam wielki dom rodziców i pomyłam okna oraz narobiłam mnóstwo km spacerem z przyjaciółka wiec coś ta @ ruszyć musi !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się z Tobą, ja mam tak samo. Jak to powiedział mój gin, żeby test był pozytywny to obie kreski muszą być takie same. Ja robiłam 4 testy myślałam, że są pozytywne ale druga była jaśniejsza i się okazało, że to była biochemiczna. Po 10 dniach dostałam @.
Nie jest prawdą że żeby test był pozytywny to muszą być dwie mocne krechy. Nawet na każdej ulotce masz napisane że błędna też jest ciąża. miałam betę 350 a test pokazywał jednak bledsza kreskę. w moczu jest zawsze mniejsze stężenie bety.

reklama
Do góry