reklama
bertha
Fanka BB :)
Zastanawiam się czy zacząć brać progesteron skoro jakiś cień wyszedł.
Bierz!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Ale chociaż już wszystko wiadomo...Dostaje plamien .... witam @'
PoprosZe o wpis do tabelki :-(
MartaBarbaraWeronika
@queen_b ja na twoim rozbrojonym tescie nadal widzę cień ... kurcze bez sensu te cienie dawaja nam tylko nadzieje a za chwile nam ja odbiera pojawienie sie @
@marc przykro mi bardzo .... tylko sie kochana nie poddawaj ! Walcz dalej !
@Izabela90 po cichu gratuluje bo jak sama widzisz z tymi cieniami różnie bywa ....ale trzymam za ciebie mocno kciuki by ten cień byl cieniem twojej małej kruszynki ktora moze zamieszkala w twoim brzuszku
@Izabela90 po cichu gratuluje bo jak sama widzisz z tymi cieniami różnie bywa ....ale trzymam za ciebie mocno kciuki by ten cień byl cieniem twojej małej kruszynki ktora moze zamieszkala w twoim brzuszku
Ostatnia edycja:
martini6
Dziewczyny poddalam sie czytalam Was wczoraj ze dziewczyny 2 kreseczek mial okres 1-2 luty. Ja mialam ostatni 30 stycznia. Cykle po odlozeniu tabletek anty mam niestety rozne:/ najczesciej 35 dni ale ostatnio nawet 54 dni mialam robic test 8 marca bo w tedy wypada 35 dni ale podkusilo mnie dzisiaj.... I to byl blad. Biel jak to mowicie vizira w tym miesiacu po raz 1 stosowalam testy owulacyjne i boboseksy byly co 2 dzien. Myslalam ze uda sie na 100%. A dzis poszly lzy ;( przepraszam ze tak smece z rana ale musze sie wyzalic ;(
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiem ze różnie bywa z tymi cieniami.mam jeszcze jeden test tej samej firmy i może powtórzę jutro. Mam jeszcze 4dni do @. Mnie tylko ucieszą dwie mocne krechy. A nawet i nie to bo nie wiadomo czy się utrzyma. Ale jakby się udało to bym miała świetny prezent urodzinowy.@queen_b ja na twoim rozbrojonym tescie nadal widzę cień ... kurcze bez sensu te cienie dawaja nam tylko nadzieje a za chwile nam ja odbiera pojawienie sie @
Antonia2016
Może za wcześnie? Poczekaj tak jak miałaś do 8 marca.Dziewczyny poddalam sie czytalam Was wczoraj ze dziewczyny 2 kreseczek mial okres 1-2 luty. Ja mialam ostatni 30 stycznia. Cykle po odlozeniu tabletek anty mam niestety rozne:/ najczesciej 35 dni ale ostatnio nawet 54 dni mialam robic test 8 marca bo w tedy wypada 35 dni ale podkusilo mnie dzisiaj.... I to byl blad. Biel jak to mowicie vizira w tym miesiacu po raz 1 stosowalam testy owulacyjne i boboseksy byly co 2 dzien. Myslalam ze uda sie na 100%. A dzis poszly lzy ;( przepraszam ze tak smece z rana ale musze sie wyzalic ;(
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
martini6
Powtorze test 8 marca ale nadzieja zerowa straszne to jest. Pierwsze 4 cykle nic nie stosowalam co ma byc to bedzie ( mowia ze tak najlepiej) ale niestety ten staralismy sie na maksa i dupa. 10 marca mam wizyte u gin chyba zaczne stosowac tego dupka.... Moze cos da.Może za wcześnie? Poczekaj tak jak miałaś do 8 marca.
Antonia2016
Jeśli masz az tak nieregularne cykle to trudno powiedzieć kiedy test powinien wyjść dodatni, :-)Powtorze test 8 marca ale nadzieja zerowa straszne to jest. Pierwsze 4 cykle nic nie stosowalam co ma byc to bedzie ( mowia ze tak najlepiej) ale niestety ten staralismy sie na maksa i dupa. 10 marca mam wizyte u gin chyba zaczne stosowac tego dupka.... Moze cos da.
reklama
martini6
Masz racje tylko ze robilam testy owulacyjne i wedlug nich owu byla 18-19 dc a dzis mam 32 dc wiec teoretycznie jesli w tedy byla owu to test powinien juz cos wykazac. No nic. Pozostalo jak zwykle czekac ....Jeśli masz az tak nieregularne cykle to trudno powiedzieć kiedy test powinien wyjść dodatni, :-)