reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@queen_b ja na twoim rozbrojonym tescie nadal widzę cień ... kurcze bez sensu te cienie dawaja nam tylko nadzieje a za chwile nam ja odbiera pojawienie sie @
@marc przykro mi bardzo .... tylko sie kochana nie poddawaj ! Walcz dalej !
@Izabela90 po cichu gratuluje bo jak sama widzisz z tymi cieniami różnie bywa ....ale trzymam za ciebie mocno kciuki by ten cień byl cieniem twojej małej kruszynki ktora moze zamieszkala w twoim brzuszku ;)
:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny poddalam sie :( czytalam Was wczoraj ze dziewczyny 2 kreseczek mial okres 1-2 luty. Ja mialam ostatni 30 stycznia. Cykle po odlozeniu tabletek anty mam niestety rozne:/ najczesciej 35 dni ale ostatnio nawet 54 dni :( mialam robic test 8 marca bo w tedy wypada 35 dni ale podkusilo mnie dzisiaj.... I to byl blad. Biel jak to mowicie vizira:( w tym miesiacu po raz 1 stosowalam testy owulacyjne i boboseksy byly co 2 dzien. Myslalam ze uda sie na 100%. A dzis poszly lzy ;( przepraszam ze tak smece z rana ale musze sie wyzalic ;(
1488625872-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@queen_b ja na twoim rozbrojonym tescie nadal widzę cień ... kurcze bez sensu te cienie dawaja nam tylko nadzieje a za chwile nam ja odbiera pojawienie sie @
@marc przykro mi bardzo .... tylko sie kochana nie poddawaj ! Walcz dalej !
@Izabela90 po cichu gratuluje bo jak sama widzisz z tymi cieniami różnie bywa ....ale trzymam za ciebie mocno kciuki by ten cień byl cieniem twojej małej kruszynki ktora moze zamieszkala w twoim brzuszku ;)
:)
Ja wiem ze różnie bywa z tymi cieniami.mam jeszcze jeden test tej samej firmy i może powtórzę jutro. Mam jeszcze 4dni do @. Mnie tylko ucieszą dwie mocne krechy. A nawet i nie to bo nie wiadomo czy się utrzyma. Ale jakby się udało to bym miała świetny prezent urodzinowy.

Dziewczyny poddalam sie :( czytalam Was wczoraj ze dziewczyny 2 kreseczek mial okres 1-2 luty. Ja mialam ostatni 30 stycznia. Cykle po odlozeniu tabletek anty mam niestety rozne:/ najczesciej 35 dni ale ostatnio nawet 54 dni :( mialam robic test 8 marca bo w tedy wypada 35 dni ale podkusilo mnie dzisiaj.... I to byl blad. Biel jak to mowicie vizira:( w tym miesiacu po raz 1 stosowalam testy owulacyjne i boboseksy byly co 2 dzien. Myslalam ze uda sie na 100%. A dzis poszly lzy ;( przepraszam ze tak smece z rana ale musze sie wyzalic ;(
1488625872-aaaaaa.jpeg

Może za wcześnie? Poczekaj tak jak miałaś do 8 marca.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Może za wcześnie? Poczekaj tak jak miałaś do 8 marca.

Powtorze test 8 marca ale nadzieja zerowa :( straszne to jest. Pierwsze 4 cykle nic nie stosowalam co ma byc to bedzie ( mowia ze tak najlepiej) ale niestety ten staralismy sie na maksa i dupa. 10 marca mam wizyte u gin chyba zaczne stosowac tego dupka.... Moze cos da.

Powtorze test 8 marca ale nadzieja zerowa :( straszne to jest. Pierwsze 4 cykle nic nie stosowalam co ma byc to bedzie ( mowia ze tak najlepiej) ale niestety ten staralismy sie na maksa i dupa. 10 marca mam wizyte u gin chyba zaczne stosowac tego dupka.... Moze cos da.

Jeśli masz az tak nieregularne cykle to trudno powiedzieć kiedy test powinien wyjść dodatni, :-)

reklama
Jeśli masz az tak nieregularne cykle to trudno powiedzieć kiedy test powinien wyjść dodatni, :-)

Masz racje tylko ze robilam testy owulacyjne i wedlug nich owu byla 18-19 dc a dzis mam 32 dc wiec teoretycznie jesli w tedy byla owu to test powinien juz cos wykazac. No nic. Pozostalo jak zwykle czekac ....

Do góry