Hej po chwilowej przerwie wracam na forum . Proszę o wpisanie na ławeczkę. Jesteśmy bo badaniu nasienia , czekam wyniki reszty moich badań i w niedzielę jadę na konsultacje
reklama
jak będzie termin na jutro to nawet na jutro, chyba powinna widzieć czy pęcherzyk jest w macicy przy tej becie?Prożek jest wydzielany skokowo więc tym się nie przejmuj , beta cudna Umawiasz USG na przyszły tydzień ?
Wow piękniePróg mi spadł o 2 jednostki
Beta 980
Czyli w sumie beta wzrosła trzykrotnie, nie wiem czy dobrze
klaudia16
Fanka BB :)
no pięknie , mam nadzieję że ja też takie wartości zobaczę za jakiś czasPróg mi spadł o 2 jednostki
Beta 980
klaudia16
to zależy kiedy miałaś owu ,jak 10-11 dni temu to beta już powinna coś pokazaćPowiedzcie mi, 4 dni przed okresem mogę na luzie betę zrobić? Chodzi mi to trochę po głowie, bo i tak idę badac wit d i morfo..
Raptem kilka dni i będziesz widziała, daj jej się rozkręcićno pięknie , mam nadzieję że ja też takie wartości zobaczę za jakiś czas
klaudia16
to teraz czekam na wizytę z USG pęcherzyk ma być tam gdzie powinien i koniec kropkaRaptem kilka dni i będziesz widziała, daj jej się rozkręcić
klaudia16
a jakiej wysokości ten progesteron ? Bo nie pamiętam jaki miałaś ostatnio , bierzesz jakieś wspomagacze ?Próg mi spadł o 2 jednostki
Beta 980
reklama
klaudia16
mówisz ? Postaram się w to uwierzyćRaptem kilka dni i będziesz widziała, daj jej się rozkręcić